Alicja Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 BAZARKI dla QDŁACZKA http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109769 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9956094#post9956094 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9956256#post9956256 Quote
e.v.a Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Alicja'] Zasnęłam i dopiero wstałam :roll: jaaaaa cieeeeee Aluuuu ale z ciebie śpioch:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='emdziolek']Witamy Cię Alu!!:multi: BUZIAKI OD ZIELONEJ:loveu::evil_lol: Witam WAS witam :multi:przekaż od mnie buziaczki :loveu::loveu: [quote name='evaxon']jaaaaa cieeeeee Aluuuu ale z ciebie śpioch:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nooo zasnęłam po Teleexpresie :p Quote
Alicja Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Moj ulubiony kocik :loveu::loveu: http://pl.youtube.com/watch?v=4rb8aOzy9t4&feature=related Quote
lolka75 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Czesc Alusia:loveu: usmialam sie z tego kociny:evil_lol: a to spanie Toje to pewnie bo Cie w koncu nerwy puscily :loveu: Quote
Alicja Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='lolka75']Czesc Alusia:loveu: usmialam sie z tego kociny:evil_lol: a to spanie Toje to pewnie bo Cie w koncu nerwy puscily :loveu: kocina dobra na poprawe humorku :evil_lol::evil_lol: oj puściły nerwy ...dziś nareszcie zasne :razz::razz: Quote
zuzolandia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 hiello ;-) dobrze ze sie giganciarz odnalazł ;-) ...oby wiecej takich zakonczen... bede trzymac kciuki za nowy domek !!!! buzileeeeeeeeee Quote
emdziolek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Alicja']Witam WAS witam :multi:przekaż od mnie buziaczki :loveu::loveu: Zielona wybuziaczkowana od Ali:multi::loveu: Witanko poranne!:loveu: Quote
BeaC Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 hey Alice.........................widziałam kotka:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
agbar Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 jestem:grins: i mowie ze dzien dobry.....:loveu: Quote
jonQuilla Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 cześć Mamuś :loveu::loveu::loveu::multi: Twoja córcia już wstała i jest prawie gotowa żeby stawić czoła kolejnemu dniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty jeszcze śpisz? :crazyeye::crazyeye::eviltong: Quote
Alicja Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='zuzolandia']hiello ;-) dobrze ze sie giganciarz odnalazł ;-) ...oby wiecej takich zakonczen... bede trzymac kciuki za nowy domek !!!! buzileeeeeeeeee buzioleeeeeee:evil_lol: zaciskaj łapeczki , zaciskaj :kciuki: [quote name='Medorowa']Witaj najlPSIEjsza z Al:multi: witaj koffana Madź :multi: [quote name='emdziolek']Zielona wybuziaczkowana od Ali:multi::loveu: Witanko poranne!:loveu: witaneczko Emi i Lusiaczku :multi::loveu: byłam u was wczoraj poczytać :razz: :roll: Quote
Alicja Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='BeaC']hey Alice.........................widziałam kotka:megagrin::megagrin::megagrin: ja koffam tego kotecka :evil_lol::evil_lol:...TZ powiedział ze jesteśmy z Qbą nienormalni :hmmmm: heyka :multi: [quote name='apple']Przyszłam oznajmić wszem i wobec for you [quote name='agbar']jestem:grins: i mowie ze dzien dobry.....:loveu: :multi:cieszkam że jesteś ....i że już dzień dobry :multi::loveu: [quote name='jonQuilla']cześć Mamuś :loveu::loveu::loveu::multi: Twoja córcia już wstała i jest prawie gotowa żeby stawić czoła kolejnemu dniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty jeszcze śpisz? :crazyeye::crazyeye::eviltong: bereczek wstanięta Moja córeczko :loveu::loveu: mamcia odsypiała nieprzespane 3 nocki ...teraz już mam nadzieje spać spokojnie Quote
emdziolek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Alicja'] witaneczko Emi i Lusiaczku :multi::loveu: byłam u was wczoraj poczytać :razz: :roll: Tak widziałyśmy Cie u nas:razz: Widziałam że Rafała na dywanik bierzesz:evil_lol: U nas new foty:razz: Quote
malawaszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Alu zmień podpisiq :mad: bo zawału mało nie dostałam zanim szare komórki mi się ogarnęły :oops: hahaha a Kota uwielbiam :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Witanko Alu :multi: mało ostatnio na dogo bywałam.. ale na wątek kudłaczka zawsze zaglądałam. Ciesze sie bardzo że sie znalazł :multi: zapadł mi w serducho...:oops::loveu: Widziałam fotaski :loveu: i historie z policmanami czytałam :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='emdziolek'] Tak widziałyśmy Cie u nas:razz: Widziałam że Rafała na dywanik bierzesz:evil_lol: U nas new foty:razz: zaraz przyjde ;) ano należy się Rafałowi :mad: [quote name='malawaszka']Alu zmień podpisiq :mad: bo zawału mało nie dostałam zanim szare komórki mi się ogarnęły :oops: hahaha a Kota uwielbiam :evil_lol: NIE DA SIĘ :placz::placz::placz: Fatal error: Call to undefined function P�@h_tag_list() in /home/dogopl/public_html/forum/profile.php on line 1463 [quote name='agaciaaa']Witanko Alu :multi: mało ostatnio na dogo bywałam.. ale na wątek kudłaczka zawsze zaglądałam. Ciesze sie bardzo że sie znalazł :multi: zapadł mi w serducho...:oops::loveu: Widziałam fotaski :loveu: i historie z policmanami czytałam :evil_lol::evil_lol: witaj :multi::multi: a ja tak dawno u was nie byłam :oops: Quote
Alicja Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 :multi::multi::multi:jefta zmieniła mi podpisik:loveu::loveu:... Quote
malawaszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 a ja cały czas po Waszych podpisach myślę, że to Qdłaczka - suczka - na początku jak założyłyście mu wątek też byłam przekonana że to suńka:oops::lol: Quote
agbar Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 malawaszka napisał(a):a ja cały czas po Waszych podpisach myślę, że to Qdłaczka - suczka - na początku jak założyłyście mu wątek też byłam przekonana że to suńka:oops::lol: bo to byla sunka:cool1:tylko sie zepsula jakos tak w miedzyczasie:diabloti: Quote
Alicja Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='agbar']bo to byla sunka:cool1:tylko sie zepsula jakos tak w miedzyczasie:diabloti: dokładnie zaworek se zrobiła na brzuszku :p tak są doinformowani pracownicy w Schronisku :roll:....to od nich info że to sunia:mad: Quote
zuzolandia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 doberek kochana!!!!!!!!!!! buziolki przesyłammmmmm........................... Quote
Recommended Posts