Selket Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='apple']nie mam pojecia o jakiej Sylwusi mówicie:niewiem: Przyszłam powiedzieć że zasuwam w pracy- jak widać:diabloti: ZWOLNIJ, zamęczysz się!!!! Kawusię wypij, na dogo wejdź, rozluźnij się, odpocznij..No nie można tak, to niezdrowe jezd:p:diabloti: Quote
Izabela124. Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Witanko A mnie ceiakiw jak nauczyciele reaguja na Sylwusie, ona chyba w normalniejs zkole sie nie uczy hahaha Quote
Pandisia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 A ja dzisiaj znowu kleszcza wyciągałam, kurcze jutro idę do weta po tabletki na robaki to zasięgnę jego opinii w tej sprawie i chyba przestanę chodzić do naszego lasku :shake: Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 :loveu::loveu:Koffane moje ;) Ozzulkowe Cioteczki dzięki ze Nas odwiedzacie :loveu:obiecuję że będę do Was też przychodzić jak tylko bedzie czas :razz::razz:którego teraz brak :shake: Dziś byłyśmy z Magdami ;)u Qdłaczka ....u Naszego Weta ....i w potencjalnym domku ....Qdłaczek nadal w Hoteliku :shake:..... MAMY DO WAS PROŚBĘ .....podnoście wąteczek od czasu do czasu ...:roll: Basiu dziś wet mówił ze chyba naj zakładać obróźki p/kleszczowe ...kurde już sama nie wiem :shake: Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 I NASZ Qdłaczek :loveu::loveu:....bezdomny :-( dotąd sięgam cioci.... powyżej kolanka..... do kieszonki :evil_lol: jednym słowem piesek kieszonkowy :evil_lol::evil_lol: Quote
Pandisia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Kudłaczek jest przepięknym psem i na pewno pokocha swojego pana całym swoim psim serduszkiem :loveu: Quote
lolka75 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Alusia... kupilam dla Maxiny dzisiaj kropelki ale dzialajace tylko na kleszcze. Dziewczyna w zoologu powiedziala ze na dzien dzisiajszy to jest najskuteczniejsze:niewiem:...a musze powiedziec ze ufam tym dziewuszkom w zoologu bardziej niz wetowi:shake:...bo weci tu do doopy a dziewczyny po szkole zoologicznej jakiejs:roll: i zawsze cos madrego podpowiedzialy. Zobacze jak to podziala i opowiem;). Pozdrowki i sily zycze Ci sloneczko:calus: Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Pandisia']Kudłaczek jest przepięknym psem i na pewno pokocha swojego pana całym swoim psim serduszkiem :loveu: jest naprawdę cudowny ...gdyby Moi Rodzice byli mlodsi to wziełabym go dla Nich ...ale niestety Mama ma skończone 69 , tato 70....:shake:....a to żywiołowy psiaczek .... On teraz kocha wszystkich którzy dadzą mu zjeść , bawią się z nim i głaszczą ...Nas jak zobaczył jak podjechałyśmy do hoteliku to zaraz przybiegł i rozdawał całuski Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='lolka75']Alusia... kupilam dla Maxiny dzisiaj kropelki ale dzialajace tylko na kleszcze. Dziewczyna w zoologu powiedziala ze na dzien dzisiajszy to jest najskuteczniejsze:niewiem:...a musze powiedziec ze ufam tym dziewuszkom w zoologu bardziej niz wetowi:shake:...bo weci tu do doopy a dziewczyny po szkole zoologicznej jakiejs:roll: i zawsze cos madrego podpowiedzialy. Zobacze jak to podziala i opowiem;). Pozdrowki i sily zycze Ci sloneczko:calus: Loleczku a jak się nazywają kropelki :razz::razz: wpadnij czasem na wąteczek Qdłaczka ....przydadzą się hopki ;) Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='jonQuilla']świetny jest :loveu: taki liskowaty jaki liskowaty :razz::razz:...5 pisek pod kieszonkę :roll:...kieszonkowy :p Quote
Pandisia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Wydaje mi się że on zawsze tak będzie robił, dokładnie tak samo zachowuje się mój rudasek wszystkim daje całuski i z każdym chce się przywitać. To chyba już mu tak zostanie będzie kochał wszystkich. Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Pandisia']Wydaje mi się że on zawsze tak będzie robił, dokładnie tak samo zachowuje się mój rudasek wszystkim daje całuski i z każdym chce się przywitać. To chyba już mu tak zostanie będzie kochał wszystkich. MY go kochamy , ale ani Magda ani Ja nie możemy zabrać .....więc marzy się Nam aby pokochał go TEN JEGO CZŁOWIEK Quote
anetta Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 To ja jeszcze o Sylwusi :evil_lol: Szkoda mi siostry i matki.... Qoudłaczek jest pięknym psem, aż się dziwie że nikt go nie chce :placz: Quote
jonQuilla Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 witaj mamusiu :loveu::loveu::multi: muszę zaraz uciekać więc tylko na sekundkę wpadłam.... podejrzewam że będę jak wrócę ze szkoły Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='anetta']To ja jeszcze o Sylwusi :evil_lol: Szkoda mi siostry i matki.... o tak ....mi też :razz: Qoudłaczek jest pięknym psem, aż się dziwie że nikt go nie chce :placz: dokładnie Anetko :-(.....a ten psiak byłby super dla kogoś kto lubi agality [quote name='jonQuilla']witaj mamusiu :loveu::loveu::multi: muszę zaraz uciekać więc tylko na sekundkę wpadłam.... podejrzewam że będę jak wrócę ze szkoły też na to liczę ;)...witanko :multi::loveu: Quote
AlKil Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Cześć Aluś! Ja w zeszłym roku używałam szwajcarskiego EXspota i po jego zastosowaniu żaden z całej mojej trójki nie załapał ani jednego kleszcza.Wcześniej miały. Quote
BeaC Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Alicja']no Sylwunia była u Drzyzgi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://youtube.com/watch?v=q9sQcC9V4EE http://youtube.com/watch?v=N-QduS1T2E4&feature=related proszę o refleksje po obejrzeniu :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :cool1::cool1::cool1: nie słyszałam tylko widziałam......................wyobraźnia zadziałała resztę oglądnę w domu............. witaj All:loveu::loveu: chyba mi slonce zaszkodzilo:hmmmm::diabloti: Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='AlKil']Cześć Aluś! Ja w zeszłym roku używałam szwajcarskiego EXspota i po jego zastosowaniu żaden z całej mojej trójki nie załapał ani jednego kleszcza.Wcześniej miały. witanko :multi: nam jedynie nie sprawdził się Frontline ...po nim na Ozzym kleszcze urzadzały sobie Wielką Pardubicką :razz::razz: [quote name='apple']Czeeeeść Aluniu witanko :loveu::multi: [quote name='BeaC']:cool1::cool1::cool1: nie słyszałam tylko widziałam......................wyobraźnia zadziałała resztę oglądnę w domu............. witaj All:loveu::loveu: witaj :loveu::multi: obejrzyj ...warto :evil_lol::evil_lol: Dziewczyny ...podnoście PROSZĘ Qdłaczka ....tym sposobem może też komuś wpadnie w oko .......zrobcie to dla ......NIEGO :loveu: Quote
lolka75 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 kropelki na kleszcze to EXIL TICK OFF.... jest 6 ampulek w opakowaniu, na psa powyzej 15 kg dwie ampulki na raz. Dziala 4 tygodnie. Ja na Qudlaczku jestem codziennie ale wstydze sie odezwac:shake::oops::-( Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='lolka75']kropelki na kleszcze to EXIL TICK OFF.... jest 6 ampulek w opakowaniu, na psa powyzej 15 kg dwie ampulki na raz. Dziala 4 tygodnie. to u nas nieznany specyfik :shake: Ja na Qudlaczku jestem codziennie ale wstydze sie odezwac:shake::oops::-( :cool1:a w doopalona dać .....pisaj plissssssssss:loveu:......to mu szepne na uchi o cioteczce ;) Quote
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Dzien dobry :loveu: :loveu: Na Niunia bardzo dobrze działa Frontline, nie zawiodłam się ani razu, a mój psiak był na Mazurach 4 tyg, a tam całe zatrzęsienie kleszczów. I tutaj też po lasku i trawkach łazimy i dopiero przyniósł 1 kleszczyka na grzbiecie, a wtedy nie był smarowany. Poza tym jestem zadowolona z Effico albo SuperEffico - to jest nasz Biowetowski produkt, w takich ampułkach plastikowych, małe buteleczki, bardzo dobry, ale dostepny tylko u wetów i nie wiem w jaki zakresie. Rozmawiałam z moim znajomym wetem, mówił, ze przy stosowaniu ochorny trzeba wziąść pod uwagę fakt, że pies linieje, kąpie się etc, to znacznie obnizą skuteczność preparatu. I wtedy trzeba częściej ich używać. Bywam na Qdłaczku, ale też mi wstyd się odezwać :oops: I żeby nie było, że ja za wszystkimi łażę jak rzep :oops: :oops: Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Selket']Dzien dobry :loveu: :loveu: Na Niunia bardzo dobrze działa Frontline, nie zawiodłam się ani razu, a mój psiak był na Mazurach 4 tyg, a tam całe zatrzęsienie kleszczów. I tutaj też po lasku i trawkach łazimy i dopiero przyniósł 1 kleszczyka na grzbiecie, a wtedy nie był smarowany. Poza tym jestem zadowolona z Effico albo SuperEffico - to jest nasz Biowetowski produkt, w takich ampułkach plastikowych, małe buteleczki, bardzo dobry, ale dostepny tylko u wetów i nie wiem w jaki zakresie. Rozmawiałam z moim znajomym wetem, mówił, ze przy stosowaniu ochorny trzeba wziąść pod uwagę fakt, że pies linieje, kąpie się etc, to znacznie obnizą skuteczność preparatu. I wtedy trzeba częściej ich używać. ja zakrapiam co miesiąc :razz::razz: z kąpankiem nie ma problemu bo jak narazie zimno i nad wode nie jeździmy Bywam na Qdłaczku, ale też mi wstyd się odezwać :oops: I żeby nie było, że ja za wszystkimi łażę jak rzep :oops: :oops: noooooo cioteczki a ja WAS tak prosze.......:mdleje: a Ona se tam cichaczem :placz::placz::placz:i się nie odzywają ...milczki :mad: Quote
Recommended Posts