Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']nie mam pojecia o jakiej Sylwusi mówicie:niewiem:

Przyszłam powiedzieć że zasuwam w pracy- jak widać:diabloti:
ZWOLNIJ, zamęczysz się!!!! Kawusię wypij, na dogo wejdź, rozluźnij się, odpocznij..No nie można tak, to niezdrowe jezd:p:diabloti:

Posted

A ja dzisiaj znowu kleszcza wyciągałam, kurcze jutro idę do weta po tabletki na robaki to zasięgnę jego opinii w tej sprawie i chyba przestanę chodzić do naszego lasku :shake:

Posted

:loveu::loveu:Koffane moje ;) Ozzulkowe Cioteczki

dzięki ze Nas odwiedzacie :loveu:obiecuję że będę do Was też przychodzić jak tylko bedzie czas :razz::razz:którego teraz brak :shake:

Dziś byłyśmy z Magdami ;)u Qdłaczka ....u Naszego Weta ....i w potencjalnym domku ....Qdłaczek nadal w Hoteliku :shake:.....

MAMY DO WAS PROŚBĘ .....podnoście wąteczek od czasu do czasu ...:roll:

Basiu dziś wet mówił ze chyba naj zakładać obróźki p/kleszczowe ...kurde już sama nie wiem :shake:

Posted

I NASZ Qdłaczek :loveu::loveu:....bezdomny :-(

dotąd sięgam cioci.... powyżej kolanka..... do kieszonki :evil_lol:
jednym słowem
piesek kieszonkowy :evil_lol::evil_lol:

Posted

Alusia... kupilam dla Maxiny dzisiaj kropelki ale dzialajace tylko na kleszcze. Dziewczyna w zoologu powiedziala ze na dzien dzisiajszy to jest najskuteczniejsze:niewiem:...a musze powiedziec ze ufam tym dziewuszkom w zoologu bardziej niz wetowi:shake:...bo weci tu do doopy a dziewczyny po szkole zoologicznej jakiejs:roll: i zawsze cos madrego podpowiedzialy. Zobacze jak to podziala i opowiem;). Pozdrowki i sily zycze Ci sloneczko:calus:

Posted

[quote name='Pandisia']Kudłaczek jest przepięknym psem i na pewno pokocha swojego pana całym swoim psim serduszkiem :loveu:

jest naprawdę cudowny ...gdyby Moi Rodzice byli mlodsi to wziełabym go dla Nich ...ale niestety Mama ma skończone 69 , tato 70....:shake:....a to żywiołowy psiaczek ....

On teraz kocha wszystkich którzy dadzą mu zjeść , bawią się z nim i głaszczą ...Nas jak zobaczył jak podjechałyśmy do hoteliku to zaraz przybiegł i rozdawał całuski

Posted

[quote name='lolka75']Alusia... kupilam dla Maxiny dzisiaj kropelki ale dzialajace tylko na kleszcze. Dziewczyna w zoologu powiedziala ze na dzien dzisiajszy to jest najskuteczniejsze:niewiem:...a musze powiedziec ze ufam tym dziewuszkom w zoologu bardziej niz wetowi:shake:...bo weci tu do doopy a dziewczyny po szkole zoologicznej jakiejs:roll: i zawsze cos madrego podpowiedzialy. Zobacze jak to podziala i opowiem;). Pozdrowki i sily zycze Ci sloneczko:calus:

Loleczku a jak się nazywają kropelki :razz::razz:

wpadnij czasem na wąteczek Qdłaczka ....przydadzą się hopki ;)

Posted

Wydaje mi się że on zawsze tak będzie robił, dokładnie tak samo zachowuje się mój rudasek wszystkim daje całuski i z każdym chce się przywitać.
To chyba już mu tak zostanie będzie kochał wszystkich.

Posted

[quote name='Pandisia']Wydaje mi się że on zawsze tak będzie robił, dokładnie tak samo zachowuje się mój rudasek wszystkim daje całuski i z każdym chce się przywitać.
To chyba już mu tak zostanie będzie kochał wszystkich.

MY go kochamy , ale ani Magda ani Ja nie możemy zabrać .....więc marzy się Nam aby pokochał go TEN JEGO CZŁOWIEK

Posted

[quote name='anetta']To ja jeszcze o Sylwusi :evil_lol: Szkoda mi siostry i matki....

o tak ....mi też :razz:

Qoudłaczek jest pięknym psem, aż się dziwie że nikt go nie chce :placz:
dokładnie Anetko :-(.....a ten psiak byłby super dla kogoś kto lubi agality

[quote name='jonQuilla']witaj mamusiu :loveu::loveu::multi:

muszę zaraz uciekać więc tylko na sekundkę wpadłam....
podejrzewam że będę jak wrócę ze szkoły

też na to liczę ;)...witanko :multi::loveu:

Posted

Cześć Aluś!
Ja w zeszłym roku używałam szwajcarskiego EXspota i po jego zastosowaniu żaden z całej mojej trójki nie załapał ani jednego kleszcza.Wcześniej miały.

Posted

[quote name='Alicja']no Sylwunia była u Drzyzgi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://youtube.com/watch?v=q9sQcC9V4EE

http://youtube.com/watch?v=N-QduS1T2E4&feature=related

proszę o refleksje po obejrzeniu :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:cool1::cool1::cool1:

nie słyszałam tylko widziałam......................wyobraźnia zadziałała

resztę oglądnę w domu.............

witaj All:loveu::loveu:

chyba mi slonce zaszkodzilo:hmmmm::diabloti:

Posted

[quote name='AlKil']Cześć Aluś!
Ja w zeszłym roku używałam szwajcarskiego EXspota i po jego zastosowaniu żaden z całej mojej trójki nie załapał ani jednego kleszcza.Wcześniej miały.

witanko :multi:
nam jedynie nie sprawdził się Frontline ...po nim na Ozzym kleszcze urzadzały sobie Wielką Pardubicką :razz::razz:

[quote name='apple']Czeeeeść Aluniu

witanko :loveu::multi:

[quote name='BeaC']:cool1::cool1::cool1:

nie słyszałam tylko widziałam......................wyobraźnia zadziałała

resztę oglądnę w domu.............

witaj All:loveu::loveu:

witaj :loveu::multi:
obejrzyj ...warto :evil_lol::evil_lol:

Dziewczyny ...podnoście PROSZĘ Qdłaczka ....tym sposobem może też komuś wpadnie w oko .......zrobcie to dla ......NIEGO :loveu:

Posted

kropelki na kleszcze to EXIL TICK OFF.... jest 6 ampulek w opakowaniu, na psa powyzej 15 kg dwie ampulki na raz. Dziala 4 tygodnie.

Ja na Qudlaczku jestem codziennie ale wstydze sie odezwac:shake::oops::-(

Posted

[quote name='lolka75']kropelki na kleszcze to EXIL TICK OFF.... jest 6 ampulek w opakowaniu, na psa powyzej 15 kg dwie ampulki na raz. Dziala 4 tygodnie.

to u nas nieznany specyfik :shake:

Ja na Qudlaczku jestem codziennie ale wstydze sie odezwac:shake::oops::-(

:cool1:a w doopalona dać .....pisaj plissssssssss:loveu:......to mu szepne na uchi o cioteczce ;)

Posted

Dzien dobry :loveu: :loveu:
Na Niunia bardzo dobrze działa Frontline, nie zawiodłam się ani razu, a mój psiak był na Mazurach 4 tyg, a tam całe zatrzęsienie kleszczów. I tutaj też po lasku i trawkach łazimy i dopiero przyniósł 1 kleszczyka na grzbiecie, a wtedy nie był smarowany. Poza tym jestem zadowolona z Effico albo SuperEffico - to jest nasz Biowetowski produkt, w takich ampułkach plastikowych, małe buteleczki, bardzo dobry, ale dostepny tylko u wetów i nie wiem w jaki zakresie.
Rozmawiałam z moim znajomym wetem, mówił, ze przy stosowaniu ochorny trzeba wziąść pod uwagę fakt, że pies linieje, kąpie się etc, to znacznie obnizą skuteczność preparatu. I wtedy trzeba częściej ich używać.

Bywam na Qdłaczku, ale też mi wstyd się odezwać :oops: I żeby nie było, że ja za wszystkimi łażę jak rzep :oops: :oops:

Posted

[quote name='Selket']Dzien dobry :loveu: :loveu:
Na Niunia bardzo dobrze działa Frontline, nie zawiodłam się ani razu, a mój psiak był na Mazurach 4 tyg, a tam całe zatrzęsienie kleszczów. I tutaj też po lasku i trawkach łazimy i dopiero przyniósł 1 kleszczyka na grzbiecie, a wtedy nie był smarowany. Poza tym jestem zadowolona z Effico albo SuperEffico - to jest nasz Biowetowski produkt, w takich ampułkach plastikowych, małe buteleczki, bardzo dobry, ale dostepny tylko u wetów i nie wiem w jaki zakresie.
Rozmawiałam z moim znajomym wetem, mówił, ze przy stosowaniu ochorny trzeba wziąść pod uwagę fakt, że pies linieje, kąpie się etc, to znacznie obnizą skuteczność preparatu. I wtedy trzeba częściej ich używać.

ja zakrapiam co miesiąc :razz::razz:
z kąpankiem nie ma problemu bo jak narazie zimno i nad wode nie jeździmy

Bywam na Qdłaczku, ale też mi wstyd się odezwać :oops: I żeby nie było, że ja za wszystkimi łażę jak rzep :oops: :oops:

noooooo cioteczki a ja WAS tak prosze.......:mdleje: a Ona se tam cichaczem :placz::placz::placz:i się nie odzywają ...milczki :mad: