emdziolek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Jejku jejku jaka ładna piłeczka:loveu: http://images34.fotosik.pl/221/b377ef2e106354d8.jpg Maamooo co sie stało z moją piłką?:placz: http://images26.fotosik.pl/197/cfed4ea73d6a8c79.jpg Witanko Alu!!:multi: Quote
Alicja Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='Matusz']http://images34.fotosik.pl/221/b377ef2e106354d8.jpg oOo ! nowa denatka :p:p:diabloti::evil_lol: ciekawe na jak długo ? nowa Denatka JUŻ jest Denatką :diabloti: Quote
jonQuilla Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 jakaś niekulista ta kula już :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images28.fotosik.pl/197/4bfa19f0dcfb3823.jpg Ozzy ma silny ścisk łapek...aż piłka pękła od nacisku :evil_lol: Quote
anetta Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 No nieee, Ozzy nie szanuje swoich zabawek :shake: Quote
Alicja Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='agbar']cuuuuudooo:loveu::loveu::loveu: http://images34.fotosik.pl/221/a25a87b331d139dc.jpg fajna morda no nie :loveu: [quote name='Selket']Ozzulek :loveu: No, a dalczego miałby nie zabierać swojej denatki, co??? Czemu jej ma byc zimno, ma czuć się samotna?? Ozzulek dba o swoją denatkę ;) no tak......masz rację :evil_lol:tylko czemu do Mojego łóżka:cool3: [quote name='emdziolek']Jejku jejku jaka ładna piłeczka:loveu: http://images34.fotosik.pl/221/b377ef2e106354d8.jpg Maamooo co sie stało z moją piłką?:placz: http://images26.fotosik.pl/197/cfed4ea73d6a8c79.jpg Witanko Alu!!:multi: witanko :multi: [quote name='jonQuilla']jakaś niekulista ta kula już :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images28.fotosik.pl/197/4bfa19f0dcfb3823.jpg Ozzy ma silny ścisk łapek...aż piłka pękła od nacisku :evil_lol: bo takie badziewie sprzedają :mad: [quote name='AlKil']Dobry wieczór Alu! :loveu: :multi::multi:witaj :loveu: aż mi ulgło ;)że dałaś znak ze żyjesz :loveu: Quote
Selket Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 No, bo Ozzulek chce się z Tobą podzielić tym co ma najlepszego..Jejku, Pańcia, jak Ty czasem nic nie rozumiesz :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 no to uff , że się znalazł pes te piłki to jakies felerne robią :diabloti: pies się chwile pobawi i szmelc ..... może do reklamacji oddaj ? Quote
Alicja Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='anetta']No nieee, Ozzy nie szanuje swoich zabawek :shake: szanuje ....:evil_lol::evil_lol: [quote name='Selket']No, bo Ozzulek chce się z Tobą podzielić tym co ma najlepszego..Jejku, Pańcia, jak Ty czasem nic nie rozumiesz :evil_lol: myslisz :razz::razz:ale ciasno mamy :roll: [quote name='lolka75']pieknego masz piesa Alu:loveu: :calus: [quote name='Vectra']no to uff , że się znalazł pes te piłki to jakies felerne robią :diabloti: pies się chwile pobawi i szmelc ..... może do reklamacji oddaj ? myślisz że przyjmą :cool1::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Ktoś pytał o preparata na kleszcze tanio i wysyłka gratis :p FIPREX za 37,50zł XL 3 sztuki Quote
BeaC Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='anetta']No nieee, Ozzy nie szanuje swoich zabawek :shake: po to sa zabawki żeby je niszczyć.............:diabloti::diabloti::diabloti: taka zabawa jest najlepsza witaj Alu........ nie wiem co za Qdłaczek ale się cieszę że ty się cieszysz:multi::multi::multi: kurna ale zimno:cool1: Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='BeaC']po to sa zabawki żeby je niszczyć.............:diabloti::diabloti::diabloti: taka zabawa jest najlepsza witaj Alu........ nie wiem co za Qdłaczek ale się cieszę że ty się cieszysz:multi::multi::multi: kurna ale zimno:cool1: witanko :p nooooo zimno ...rano było 0 stopni :cool1: aaa kudłaczek pojechał do domku , potem sie go pozbyli jakoś tak i szukałysmy go po śląsku ....teraz znów szuka domku ...to tak w skrócie ...reszta w podpisie ;) Quote
apple Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Cześć Alusia przyszłam ogrzać mój zmarzniety doopalon do ciebie :roll:i buzi tez ci chce dać Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='apple']Cześć Alusia przyszłam ogrzać mój zmarzniety doopalon do ciebie :roll:i buzi tez ci chce dać to dawa dziobka bo zaraz lece z Ozzulkiem .....mój doopalon mrozić :roll: Quote
apple Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Alicja']to dawa dziobka bo zaraz lece z Ozzulkiem .....mój doopalon mrozić :roll: Nooo ubier ty lepi geterki bo na polku brrrrrrr:shake: Quote
jonQuilla Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 cześć Mamcia :multi::multi::loveu: znalazłam kuleczkę której z pewnością Ozzy tak szybko nie zniszczy Quote
Selket Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Witanko :multi: To i ja przyszłam stópki ogrzać, bo mi zamarzły :evil_lol: :evil_lol: O Żonkilek sprezentuja Ozzulkowi taką zabaweczkę :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Aluś... Sorry że i tu.. ale masz więcej wielbicieli dziewczyny plis... głosujcie - kopiuje z PW: Cytat : ERKA Mam ogromną prośbę do Radka i wszystkich , którzy śledzą wątek Saruni. Nie wiem, czy pamietacie, że Sara została uratowana ze strasznego miejsca, od typa, który znęcał się nad nią, głodził i trzymał w fatalnych warunkach. Ten typ mieszka w ruderze prawie w centrum miasta przy akademikach politechniki i tam zrobił olbrzymie składowsko śmieci, żelastwa, makulatury. W tych hałdach śmieci trzyma kaczki, indyki, kury , nawet w zimie bez żadnego schronienia. Ptaki padają z głodu i pragnienia, bo on tam nie ma wody, więc nie daje wogóle pić, nawet w największe upały. Martwych ptaków nawet nie sprząta i rozkładają się tam albo są rozwłóczone przez psy. Ale najgorszy jest los psów , które ten typ ciągle tam sprowadza. To jest długa historia, juz mi się nie chce o tym pisać, były informacje również na tym wątku. Zmarłe psy też rozkładały sie na tej stercie smieci:angryy:. W sprawie psów, ptactwa również ,były niejednokrotnie powiadamiane odpowiednie służby, SM, policja , UM. Nikt nie potrafił poradzić sobie z tym typem. A raczej chyba nikomu sie nie chciało, bo nawet wtedy, gdy Sarunia nie mogła stać o własnych nogach, to zgromadzone gremium w postaci policjantów, weterynarza z Inspektoratu Weterynarii, urzędnika z UM stwierdziło ,że wszystko jest ok:angryy:. Przestraszyli się, bo ten typ wezwał swojego adwokata!:diabloti:, który groził wszystkim sądem. Sarunię i jej szczeniaki wykupiłyśmy wtedy z andzią69 przez podstawione osoby. Wcześniej tez udało się nam wydostać stamtąd kilka psiaków. Ale wracając do sedna. W tej chwili Gazeta Wyborcza w Kielcach ogłosiła akcję na zgłaszanie najbrudniejszych miejsc w Kielcach. Zgłosiłam to miejsce, ale chyba , nie tylko ja, bo widzę,że w tym rankingu jest umieszczone na pierwszym miejscu. Jeżeli nie udało się tego typa załatwić z powodu znęcania sie nad zwierzętami, to może w końcu uda się z powodu brudu i zagrożenia sanitarnego. Bardzo Was proszę oddajcie swój głos na to miejsce, bo wtedy jest szansa,że zostanie to wysypisko zlikwidowane, a co za tym idzie ten typ nie będzie miał możliwości trzymania tam zwierząt. W tej chwili nawet nie ma tam dostepu i w tych wysokich hałdach nie można zobaczyć, co sie tam dzieje. A bliżej wejśc się nie da, bo typ jest agresywny i już zdarzało się ,że pogonił kogoś z łopatą / tak było z jakimś reporterem z gazety/. To miejsce jest pierwsze na liście - skrzyżowanie ul.Studenckiej z Reja. Bardzo proszę, przekażcie to znajomym. Dziekuję. http://miasta.gazeta.pl/kielce/1,35255,5130903.html Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='apple']Nooo ubier ty lepi geterki bo na polku brrrrrrr:shake: geterki miałam ...rękawiczków nie :shake: [quote name='jonQuilla']cześć Mamcia :multi::multi::loveu: znalazłam kuleczkę której z pewnością Ozzy tak szybko nie zniszczy taaaa psiękna :cool1: [quote name='agbar']dzien dobry mrozaca doopalona:grins: doopalon ciepły ino łapki mi zamarzli :razz::razz: [quote name='gops']witanko :razz: jak tam po spacerku ? ;) zimno było :p [quote name='Selket']Witanko :multi: To i ja przyszłam stópki ogrzać, bo mi zamarzły :evil_lol: :evil_lol: O Żonkilek sprezentuja Ozzulkowi taką zabaweczkę :evil_lol: taaa i wizytę u stomatologa :evil_lol: A u Mnie już cieplutko i słonecznie :multi: WIOSNA :multi:teraz do szczęścia potrzebny Nam tylko DOMECZEK dla QDŁACZKA:loveu: Madziu nie ma sorry ;).....dobrze że wkleiłaś ... LUDZIENKI GŁOSUJCIE ......plissssssss Quote
Vectra Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Zagłosowane na debila , brudasa ...... swoją opinię pozostawię bez komentarza .... cześć mamuśka Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Vectra']Zagłosowane na debila , brudasa ...... swoją opinię pozostawię bez komentarza .... cześć mamuśka cze Córcia :p masakra ...że tacy mają czelność tuptać po świecie :mad: Quote
Recommended Posts