Matusz Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Alicja'] nie chce obiecywać a potem zawieść :shake:....ale jak się uda to byłoby miło no fajnie by było, 3mam kciukasy! Quote
Alicja Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='Selket']Dobranoc :loveu: :hand: :loveu::loveu: [quote name='Matusz']no fajnie by było, 3mam kciukasy! no szczymaj ;) Quote
anetta Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Alicja']no Sylwunia była u Drzyzgi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://youtube.com/watch?v=q9sQcC9V4EE http://youtube.com/watch?v=N-QduS1T2E4&feature=related proszę o refleksje po obejrzeniu :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: "Troszke (:crazyeye:) na kozaczkach" jest różowa :evil_lol::evil_lol: Hhhahah ide oglądać dalej :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 A mi TZ nie fce pomalować autka na różowo :placz: a ja bym kciała ... mój śmietnik na różowo :multi: i będę mówić że jestem Ewusia :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='anetta']"Troszke (:crazyeye:) na kozaczkach" jest różowa :evil_lol::evil_lol: Hhhahah ide oglądać dalej :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:oglądaj ......ja sobie humor tym poprawiłam :evil_lol: [quote name='Vectra']A mi TZ nie fce pomalować autka na różowo :placz: a ja bym kciała ... mój śmietnik na różowo :multi: i będę mówić że jestem Ewusia :evil_lol: :evil_lol: oj Ewusiu ........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....i złote klamki pewnie :roll: Quote
Vectra Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 jakie klamki ? KORONĘ !!!! :evil_lol: tylko kuna nienawidzę jak ktoś na mnie gwizda :evil_lol: :evil_lol: Quote
lolka75 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 nieeee...to jakas podpucha...nie ma takich ludzi:crazyeye: wymieklam...... normalnie sie scyzoryk w kieszeni otwiera:shake: Quote
Vectra Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 lolka75 napisał(a):nieeee...to jakas podpucha...nie ma takich ludzi:crazyeye: wymieklam...... normalnie sie scyzoryk w kieszeni otwiera:shake: niestety są tacy :diabloti: niestety :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale jak by wszyscy byli normalni , to by było nudno :cool3: Quote
lolka75 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Vectra napisał(a):niestety są tacy :diabloti: niestety :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale jak by wszyscy byli normalni , to by było nudno :cool3: cholera... ale to jakas choroba psychiczna....ja tego pojac nie moge:shake::crazyeye: Quote
apple Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Cześć Alunia melduję żem wrócona. Oć tu do mnie:calus: Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Vectra']jakie klamki ? KORONĘ !!!! :evil_lol: tylko kuna nienawidzę jak ktoś na mnie gwizda :evil_lol: :evil_lol: o masz ... :razz: [quote name='lolka75']nieeee...to jakas podpucha...nie ma takich ludzi:crazyeye: wymieklam...... normalnie sie scyzoryk w kieszeni otwiera:shake: [quote name='Vectra']niestety są tacy :diabloti: niestety :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale jak by wszyscy byli normalni , to by było nudno :cool3: [quote name='lolka75']cholera... ale to jakas choroba psychiczna....ja tego pojac nie moge:shake::crazyeye: no niestety Loleczku muszą być i takie zbuki ...a Doda to co ...takie samo odmóżdżenie i jaką kasę na swojej tępocie robi :razz::razz: [quote name='apple']Cześć Alunia melduję żem wrócona. Oć tu do mnie:calus: dopiero wróciłas ...o masz to były pióra , balety :razz::razz:;) :calus: witaj Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='AlKil']Melduje się na porannej kaffce. witanko Ewo ...dobrze trafiłaś , bo i ja się napiję Quote
apple Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Alicja'] dopiero wróciłas ...o masz to były pióra , balety :razz::razz:;) :calus: witaj Eeeee tam daj spokój:shake:, obszerniejsza relacja u mnie:roll: Quote
lolka75 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Czesc Alutka:loveu:....nie moge dojsc do siebie po wczorajszych Drzyzgach:roll::shake:......:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 hej mamcia, hej :multi::multi::multi::loveu: Quote
agbar Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 o zesz w morde ale mnie dysputy ominely....:evil_lol: Sylwusie widzialam u Ewusi Drzyzgusi i malo sie nie posikalam :evil_lol: Sylwusia ostala sie moja idolka i bede dazyc wszelkimi silami by stac sie taka jak ona:loveu:bede zyc na jej wzor i podobienstwo...amen:diabloti: chyba mi slonce zaszkodzilo:hmmmm::diabloti: Quote
Vectra Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 agbar napisał(a):o zesz w morde ale mnie dysputy ominely....:evil_lol: Sylwusie widzialam u Ewusi Drzyzgusi i malo sie nie posikalam :evil_lol: Sylwusia ostala sie moja idolka i bede dazyc wszelkimi silami by stac sie taka jak ona:loveu:bede zyc na jej wzor i podobienstwo...amen:diabloti: chyba mi slonce zaszkodzilo:hmmmm::diabloti: tak tak , pan doktor kazał przytakiwać :diabloti: cześć mamuśka :loveu: chciałam dodać , że idolka Sylwusi jest właśnie doda :evil_lol: przemawiała w TeVe o tym :cool3: Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='apple']Eeeee tam daj spokój:shake:, obszerniejsza relacja u mnie:roll: byłam , poczytałam ;) [quote name='lolka75']Czesc Alutka:loveu:....nie moge dojsc do siebie po wczorajszych Drzyzgach:roll::shake:......:evil_lol: cześć :loveu: no dochodź , dochodź :razz:;)...............:evil_lol::evil_lol: [quote name='jonQuilla']hej mamcia, hej :multi::multi::loveu: hey hey :multi: [quote name='agbar']o zesz w morde ale mnie dysputy ominely....:evil_lol: Sylwusie widzialam u Ewusi Drzyzgusi i malo sie nie posikalam :evil_lol: Sylwusia ostala sie moja idolka i bede dazyc wszelkimi silami by stac sie taka jak ona:loveu:bede zyc na jej wzor i podobienstwo...amen:diabloti: bosh .......wiedzialam że to nie zapalenie pęcherza a skutki oglądania Drzyzgi :evil_lol::evil_lol: chyba mi slonce zaszkodzilo:hmmmm::diabloti: :razz::razz:jak na to wpadłaś :evil_lol: [quote name='gops']witanko :) z rana :diabloti: witanko :p Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Vectra']tak tak , pan doktor kazał przytakiwać :diabloti: cześć mamuśka :loveu: chciałam dodać , że idolka Sylwusi jest właśnie doda :evil_lol: przemawiała w TeVe o tym :cool3: cześć Córka :loveu: ano ....i bardzo wyraźnie widać te fascynacje Dodą :razz::razz: [quote name='aga1215']Miłego dnia :multi: przyniosłam kawusię http://www.caffeprego.pl/thumb/phpThumb.php?src=../images/filizanka_2.jpg&h=&w=300&f=jpg Miluśkiego Aguś :loveu:....a kawusię kolejną akurat spijam ;) Quote
Selket Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Witanko :multi: :multi: Sylwusia to ja :loveu: Quote
apple Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 nie mam pojecia o jakiej Sylwusi mówicie:niewiem: Przyszłam powiedzieć że zasuwam w pracy- jak widać:diabloti: Quote
Recommended Posts