agbar Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 :hand:..widzialam pirata,skorzane galoty i niejaka denatke tyz:grins: Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='agbar']:hand:..widzialam pirata,skorzane galoty i niejaka denatke tyz:grins: :p....dobze widzialaś ....a tera przerwa na jakiś miesiąc bo mam przesyt :grins: Quote
Vectra Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Alicja'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:teściu w końcu ......on tylko zajrzał i mu opiłek się wbił :mad: no paczcie państwo jaki pechowy :shake: :evil_lol: :evil_lol: Rafał też tylko odłożył szlifierkę i zaraz mu masę opiłków nawpadało , bezczelne jakie noooo :mad: :diabloti: Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Vectra']no paczcie państwo jaki pechowy :shake: :evil_lol: :evil_lol: Rafał też tylko odłożył szlifierkę i zaraz mu masę opiłków nawpadało , bezczelne jakie noooo :mad: :diabloti: bo one w tych okach chyba magnez mają :evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Alicja']bo one w tych okach chyba magnez mają :evil_lol::evil_lol: i w ręcach też , specjalne magnezy przyciągające ostre przedmioty :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Vectra']i w ręcach też , specjalne magnezy przyciągające ostre przedmioty :evil_lol: :evil_lol: i temi ręcyma lubią nosić swoje kolorowe walizeczki :diabloti: Quote
jonQuilla Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 mamoooo ktoś wyłamał mu łapki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images32.fotosik.pl/221/239cf46fb5f29ca4.jpg Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='jonQuilla']mamoooo ktoś wyłamał mu łapki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images32.fotosik.pl/221/239cf46fb5f29ca4.jpg zawiaski się zwichrowały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Dziendobrywieczor ;) foteczki obejrzałam.. moge spać spokojnie :grins: Dobranoc :hand: Quote
apple Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ciumkam cię :loveu:sobotnio i przychodzę powiedzieć że dzisiaj pomykam na urodzinki do teściowej i nie wiem co kupić na prezent.................. może jakieś sugestie?:cool1::razz: Quote
sota36 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='apple']Ciumkam cię :loveu:sobotnio i przychodzę powiedzieć że dzisiaj pomykam na urodzinki do teściowej i nie wiem co kupić na prezent.................. może jakieś sugestie?:cool1::razz: TROTYL!!!!!! Czesc slonce me - Alutko! Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='agaciaaa']Dziendobrywieczor ;) foteczki obejrzałam.. moge spać spokojnie :grins: Dobranoc :hand: :razz::razz:śpisz jeszcze ;)...fajnie ze obejrzałaś :loveu: [quote name='apple']Ciumkam cię :loveu:sobotnio i przychodzę powiedzieć że dzisiaj pomykam na urodzinki do teściowej i nie wiem co kupić na prezent.................. może jakieś sugestie?:cool1::razz: :loveu::loveu:buziaczki .....tylko wpadnij przed wyjściem siępożegnać...no cóż , nie wiesz co dostaniesz w jedzeniu:cool1: :hmmmm: no cóż ...widzę oniżej że Jola już udzieliła prawidłowej odpowiedzi :evil_lol::evil_lol:w sprawie prezentu ;) [quote name='sota36']TROTYL!!!!!! Czesc slonce me - Alutko! cze Joluśku :loveu::multi: Quote
apple Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Alicja'] :razz::razz:śpisz jeszcze ;)...fajnie ze obejrzałaś :loveu: :loveu::loveu:buziaczki .....tylko wpadnij przed wyjściem siępożegnać...no cóż , nie wiesz co dostaniesz w jedzeniu:cool1: :hmmmm: no cóż ...widzę oniżej że Jola już udzieliła prawidłowej odpowiedzi :evil_lol::evil_lol:w sprawie prezentu ;) cze Joluśku :loveu::multi:Ale moja teściowa to fajna babka:roll: Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='apple']Ale moja teściowa to fajna babka:roll: :roll:...serio .....to zazdraszczam :roll::oops:...bo Moja cokolwiek bym nie kupiła to jest źle ....a wogóle to szło by książkę napisać...i to taką na pograniczu horroru-science fiction-i kij wie jakie jeszcze gatunki :razz::razz: Serio nie wiem co można kupić :shake:...zależy co lubi ...np moja mam uwielbia srebrną biżuterię więc zawsze coś z tych stron mogę szukać ...no i przede wszystkim coś dla NIEJ a nie dla domku ;)... o dżisys ...My dzieciate też może kiedyś będziemy teściowymi :roll::diabloti::evil_lol: Quote
apple Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Alicja']:roll:...serio .....to zazdraszczam :roll::oops:...bo Moja cokolwiek bym nie kupiła to jest źle ....a wogóle to szło by książkę napisać...i to taką na pograniczu horroru-science fiction-i kij wie jakie jeszcze gatunki :razz::razz: Serio nie wiem co można kupić :shake:...zależy co lubi ...np moja mam uwielbia srebrną biżuterię więc zawsze coś z tych stron mogę szukać ...no i przede wszystkim coś dla NIEJ a nie dla domku ;)... o dżisys ...My dzieciate też może kiedyś będziemy teściowymi :roll::diabloti::evil_lol: Uszzzzz wiem..................kupie jej taśke bo nie ma:multi: Aaaaaaaallllaaa ty to bedziesz super tesciową:diabloti: Quote
BeaC Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 .hejka weszłam poogladalam fotki Oziegi ..........i jago Pańcia.............i jeszcze nawet troche treści żołądkowej z wczorajszego obiadku widziałam na jakiejś fotce:razz::diabloti::diabloti::diabloti: przyszlam sie witknać weekendowo..........i niestety deszczowo ale to nie ja.seri ja byłam grzeczna:oops::oops: Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='apple']Uszzzzz wiem..................kupie jej taśke bo nie ma:multi: Aaaaaaaallllaaa ty to bedziesz super tesciową:diabloti: no widzisz .....toś dobrze wymyśliła :multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol:myślisz .....:hmmmm: Qba ma zapowiedziane ...mo być fajno dziołcha, mo koffać zwierzaczki , nie ma za bardzo :diabloti:koffać dzieci :roll:, ma mieć poczucie humoru , nie ma się za fest tapetować po facjacie , absolutnie tipsy i tego typu sprawy :diabloti:....i troche takich tam :grins: .......ffcale nie jestem wymagająca :evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Cześć!!!! :loveu: :loveu: tak trotyl tudzież inna wersja jest najbardziej odpowiednia dla teściowej i teścia też :evil_lol: :evil_lol: Może komuś zostało z jakieś rodzinnej imprezki to z chęcią wezmę dla swojej "rodzinki".... Alicja, Ty nie jesteś wymagająca...Toż to jakieś tam delikatne sugestie nt dziołchy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='BeaC'].hejka weszłam poogladalam fotki Oziegi ..........i jago Pańcia.............i jeszcze nawet troche treści żołądkowej z wczorajszego obiadku widziałam na jakiejś fotce:razz::diabloti::diabloti::diabloti: przyszlam sie witknać weekendowo..........i niestety deszczowo ale to nie ja.seri ja byłam grzeczna:oops::oops: a tak pomyślałam że pewnie chciałaś skopać ogródek :diabloti:i się na złość rozpadało :mad: witanko :p Quote
clockwork Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 http://images32.fotosik.pl/221/ae1b79f3df40357a.jpg :turn-l:jednooki bandyta Ozzulek :loveu: stęskniłam sie za jełopkiem :roll::placz: [quote name='apple']Ciumkam cię :loveu:sobotnio i przychodzę powiedzieć że dzisiaj pomykam na urodzinki do teściowej i nie wiem co kupić na prezent.................. może jakieś sugestie?:cool1::razz: MŁOTEK!!!! niech se prezenty z głowy wybije :diabloti: [quote name='Alicja']:roll:...serio .....to zazdraszczam :roll::oops:...bo Moja cokolwiek bym nie kupiła to jest źle ....a wogóle to szło by książkę napisać...i to taką na pograniczu horroru-science fiction-i kij wie jakie jeszcze gatunki :razz::razz: czy my mamy wspólną teściową??? :hmmmm: :evil_lol: Witanko Ozzulińska... cmokale dla całej familii...:loveu: JA!! :multi: JA pasuję do twojej wizji przyszłej synowej :multi::diabloti: Quote
jonQuilla Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Alicja'] :evil_lol::evil_lol:myślisz .....:hmmmm: Qba ma zapowiedziane ...mo być fajno dziołcha, mo koffać zwierzaczki , nie ma za bardzo :diabloti:koffać dzieci :roll:, ma mieć poczucie humoru , nie ma się za fest tapetować po facjacie , absolutnie tipsy i tego typu sprawy :diabloti:....i troche takich tam :grins: .......ffcale nie jestem wymagająca :evil_lol::evil_lol: fakenszit odpadłam na przedbiegach :roflt::roflt::roflt: cześć Mamcia :loveu::loveu::multi: Quote
furciaczek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Słuchajcie SPRAWA PILNA!!!!!!!! POTRZEBUJEMY KRWI DLA BRAJLA!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9974077#post9974077 Dawcą może zostać każdy pies spełniający następujące warunki: Pies zdrowy waga co najmniej 26 kg wiek pomiędzy 10 m-cy - 7 lat regularnie odrobaczany, szczepiony przeciwko chorobom zakaźnym oraz zabezpieczony przed pchłami i kleszczami SZUKAMY POMOCY WSZĘDZIE!!!! mam nadzieje ze mi wybaczysz Alu tego malego offa... Quote
Recommended Posts