Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Alus romantyczna hihi trzeba czasem byc romantycznym hihi
Serio u was snieg?

nie nie śnieg .......bielusieńka mgła .......ze nic nie widać :shake:.....a tam gdzie się wybierałam dzis to Rezerwat .....5 stawów , piękne starodrzewie i ostaoje dzikiego ptactwa :loveu::loveu::loveu:więc pogoda elementem niezbędnym

Posted

Witaj Babi :multi::loveu::multi:

piękna u Was wiosna:loveu::loveu:

u nas kolejny, jak na razie zapowiadający się bez słońca dzień....:roll::roll::roll:

Posted

[quote name='Matusz']Witaj Babi :multi::loveu::multi:

piękna u Was wiosna:loveu::loveu:

u nas kolejny, jak na razie zapowiadający się bez słońca dzień....:roll::roll::roll:

witanko :multi::loveu::multi:

a u nas po mgle wyszło słoneczko :loveu::loveu::loveu:

[quote name='apple']Widziałam baziulki:loveu:

I to się nazywa komenda: Zdechł pies:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://images34.fotosik.pl/171/e2092463d311e8f1.jpg

pies odpoczywał na psacerku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:ale jakoś nie cierpię z tego powodu :evil_lol:

........albo ukryty SMOK ;)

Ukryty Smok - zdecydowanie:lol::lol::loveu:

Gdzieś Ty Alutka takie ładne 'kocanki" znalazła???--na bezludkowie???

Posted

[quote name='BoJa']Ukryty Smok - zdecydowanie:lol::lol::loveu:

Gdzieś Ty Alutka takie ładne 'kocanki" znalazła???--na bezludkowie???

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: w krainie kwitnącego kartofla ;)

tysz bardziej optuję za Smokiem ;)

Posted

[quote name='Alicja']nie nie śnieg .......bielusieńka mgła .......ze nic nie widać :shake:.....a tam gdzie się wybierałam dzis to Rezerwat .....5 stawów , piękne starodrzewie i ostaoje dzikiego ptactwa :loveu::loveu::loveu:więc pogoda elementem niezbędnym

Oj szkoda, ze ta mgla, bo fajne fotki by wyszly

Posted

[quote name='teqquila']hehe czytalam uwaznie :diabloti:

cieszy mnie to niezmiernie :grins:

[quote name='Kiłi']OZZZZZZZZZZZZZZZUUUUUUUUUULLLLLLLLLEEEEEEEECCCCCCCCCCCC:loveu:

:diabloti:

;).......................................

[quote name='Izabela124.']Oj szkoda, ze ta mgla, bo fajne fotki by wyszly

mgła przeszla ....ale pojechaliśmy do lasu .....a w lesie foty wychodzą mi doopiate:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']

mgła przeszla ....ale pojechaliśmy do lasu .....a w lesie foty wychodzą mi doopiate:diabloti:
Aj tam dupiate, napisz, ze nie chcialo ci sie ich robic:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='lolka75']piekne te fotaski az nie wiadomo ktora zacytowac:loveu:...ale widac ze Ozzy sie dobrze bawil:multi:
Ala...co to sa "kocanki"???:niewiem:

kocanki to bazie na drzewku ;)

[quote name='Izabela124.']Aj tam dupiate, napisz, ze nie chcialo ci sie ich robic:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:

:shake: :shake: las ma specyficzne oświetlenie ...o wiele łatwiej ustawia się światło w otwartej przestrzeni a inaczej przy światłocieniu utworzonym przez drzewa ...i foty w lesie naprawde mi nie wychodzą ...tym bardziej ze z fotografią mam do czynienia niedługo ....ale ja się jeszcze nauczę ;)