Alicja Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='malawaszka']senkju za lineczke do fiprexu - zamówiłam i dla kociastych pchlarzy też :p fajniste ceny no nie :cool2: też zamówiłam Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja']fajniste ceny no nie :cool2: też zamówiłam wierzę Ci na słowo z tymi cenami bo ostatnio kupowałam frontline i u weta z innymi rzeczami płaciłam i nawet nie wiem ile kosztowało, ale pewnie za jedną tylko co tu za trzy :multi: i jeszcze się wycfaniłam bo zamówiłam L i będę miała dla obu dziewczynek na 3 razy :loveu::multi: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='malawaszka']wierzę Ci na słowo z tymi cenami bo ostatnio kupowałam frontline i u weta z innymi rzeczami płaciłam i nawet nie wiem ile kosztowało, ale pewnie za jedną tylko co tu za trzy :multi: i jeszcze się wycfaniłam bo zamówiłam L i będę miała dla obu dziewczynek na 3 razy :loveu::multi: ja z 1 pipetkę L płaciłam jesienią 18 zł ....a tu XL mam niecałe 13 zł za sztukę ;) Quote
Rinuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja']ja z 1 pipetkę L płaciłam jesienią 18 zł ....a tu XL mam niecałe 13 zł za sztukę ;) Elo :) o czym gadacie? dajta linka :evil_lol: Quote
lolka75 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 marzec, marzec pieknie sie przystroil.... w kole, w kole miedzy dziecmi stoi.... i gromade usmiechnieta pyta jakie dzisiaj swieto.... wiem, wiem ze swieto jeszcze nie:shake:...ale tak mnie cos najszlo:roll: Dziem dobry Alusko:multi::loveu:...u mnie raz slonko a raz deczysko acha...widzalam wszystkie foty:loveu: mimo ze byly okropnie zagadane:mad: Quote
Pandisia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='lolka75']marzec, marzec pieknie sie przystroil.... w kole, w kole miedzy dziecmi stoi.... i gromade usmiechnieta pyta jakie dzisiaj swieto.... Ja właśnie wróciłam do lekarza ze swoim dziecięciem. Gorączkę ma 38 bidulka, leży w łóżku a pies pocieszyciel obok niej. Kiepsko sie ten marzec zaczyna u mnie :placz:. Do tego święta z wierszyka może wyzdrowieje ta moja mała kobietka;) Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Rinuś']Elo :) o czym gadacie? dajta linka :evil_lol: kurde kasik na wsteczu jest :razz::razz: [quote name='lolka75']marzec, marzec pieknie sie przystroil.... w kole, w kole miedzy dziecmi stoi.... i gromade usmiechnieta pyta jakie dzisiaj swieto.... wiem, wiem ze swieto jeszcze nie:shake:...ale tak mnie cos najszlo:roll: Dziem dobry Alusko:multi::loveu:...u mnie raz slonko a raz deczysko acha...widzalam wszystkie foty:loveu: mimo ze byly okropnie zagadane:mad: Loluś :loveu:....ale Cię wzięło na śpiewanko :multi::multi::multi: zaraz będą ....:hmmmm: mam nadzieję ......jeszcze fotaski :roll: [quote name='Pandisia']Ja właśnie wróciłam do lekarza ze swoim dziecięciem. Gorączkę ma 38 bidulka, leży w łóżku a pies pocieszyciel obok niej. Kiepsko sie ten marzec zaczyna u mnie :placz:. Do tego święta z wierszyka może wyzdrowieje ta moja mała kobietka;) ukoffaj od cioteczki córeczkę :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 dawa fotki Ozzulkowo- Dulkowe... jak wróce chcem oglądać :diabloti: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='clockwork']dawa fotki Ozzulkowo- Dulkowe... jak wróce chcem oglądać :diabloti: zaczynam przerabiać :grins: puszczę Ci szczała ;) Quote
agaciaaa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Witanko słoneczne ;) :multi::multi: Alicja napisał(a):na zły nastrój podobno najlepsze słodycze :roll:.... ja tego wręcz nadużywam....:roll: :diabloti: Foteczki ofkors widziałam :loveu::loveu: Quote
BoJa2 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja'] zaczynam przerabiać :grins: puszczę Ci szczała ;) Tyż czekom na ta szczała;);):lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Matusz']berek :multi::loveu::multi: bereczek :multi: :multi: [quote name='Izabela124.']Witanko Czekam na fotaski zaraz wrzucę [quote name='agaciaaa']Witanko słoneczne ;) :multi: ja tego wręcz nadużywam....:roll: :diabloti: Foteczki ofkors widziałam :loveu::loveu: witanko :multi: dobra słodycz nie jest zła ;) Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='BoJa']Tyż czekom na ta szczała;);):lol: zaro szczelom :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: połowa wyciepanych :roll: Dulce obiecałam że dam jej aparat fotograficzny na komunię :roflt: ekipa nakarmiona ....lece na fotoszita ;) Quote
furciaczek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Tu wyglada jakby w pysk z liscia oberwal:evil_lol::evil_lol: http://images30.fotosik.pl/169/66644c15bbf5b859.jpg Quote
emdziolek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 aaa widziałam Ozzika z bullką:multi::multi: A juz myślałam że Ozzy innych piesów nie lubia bo prawie wcale fotków z innymi psiakami nie miał:shake: Quote
e.v.a Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 heloł:multi: widzialam fotki beznadziejne iinne:diabloti: Quote
agaciaaa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Widziałam foteczki :multi: http://images34.fotosik.pl/165/2fb290211a21344c.jpg a co on ją tak od tyłu.....zachodzi? :razz: :diabloti: Quote
Recommended Posts