Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matusz']Berek :multi::loveu::multi:

a gdzie cappuccino? :grins:

proszę ..podano ;)

[quote name='clockwork']http://images1.fotosik.pl/106/e568c1e0730c3564.jpg
olewający stosunek do jorczków ;)

http://images2.fotosik.pl/198/0babeb3e8b7f527d.jpg
aaaa!!! i w kółeczku... [SIZE=-1]Tańczymy labada, labada, labada. Tańczymy labada małego walczyka. HEJ !:evil_lol::evil_lol:

berek cioteczko wielu piesów

Bereczek Cioteczko Bardzo Wielu piesków;)

Posted

dzien dobry mroznie i slonkowo:loveu:
Ja juz po kafce, po pierwszym spacerku (zaraz idziemy na drugi) i biore sie za kolorowanie:roll:.....co mi przyszlo:shake:

Posted

[quote name='evaxon']haha daje im tydzien i beda porysowane:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie zawsze.................. dobra jakość to nie
ja mam swoje półtora roku i nie sa porysowane
tylko Lejka boksuje na zakrętach:razz::razz::razz:

[quote name='Alicja']
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: miętkie mu uciokło spod nóg ;)

no :diabloti::diabloti::diabloti:

Hej Alicijo kaff już piłam śniadanie śniadaniałam
więc przyszłam posiedzieć ot tak

a panel ładny:loveu:

Posted

[quote name='lolka75']dzien dobry mroznie i slonkowo:loveu:
Ja juz po kafce, po pierwszym spacerku (zaraz idziemy na drugi) i biore sie za kolorowanie:roll:.....co mi przyszlo:shake:

Witanko :calus:

u nas też słonkowo -częściowo , ale i mroźnie ...łapki mi na psacerku zamarzły ....koloruj a ja jak wypiję kawę biorę się za mycie okienka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple']Czesć Aluniu wpadam szybciutko dać ci całuska i znikam ...mam dzisiaj tyle do zrobienia :placz:

o Moje Ty zapracowane Dżapuszko ...będę czekać i tęsknić

[quote name='BeaC']nie zawsze.................. dobra jakość to nie
ja mam swoje półtora roku i nie sa porysowane
tylko Lejka boksuje na zakrętach:razz::razz::razz:

ano właśnie u Madzialeny też są panelki chyba :hmmmm: 4 lata jak się nie mylę i Klocuś w filcowych kapciach nie chodzi :grins: i nic im nie dolega ...panelkom oczywiście ;)

no :diabloti::diabloti::diabloti:

Hej Alicijo kaff już piłam śniadanie śniadaniałam
więc przyszłam posiedzieć ot tak

ja własnie piję 2gi kaff ;)

a panel ładny:loveu:

witkam :multi: :loveu:i dziękuję ;).....panel pod kolor brudnego psa :evil_lol:

Posted

Alutka....tak opowiadasz o tych oknach ze jak wykoloruje to sama sie biore...i moze zaslony zmienie na jakies inne bo te nudne sa:p.... moze cos przemebluje bo nudno ogolnie:evil_lol:. A tak na pierwszym miejscu musze przykrecic polki w komorce bo nowy rower Eryka stoi w pokoju:oops:. Ale zeby przykrecic polki to musze najpierw zrobic dojscie do sciany:shake:, kupic wiertla bo wcielo mi gdziec:oops:, kupic szyny do polek:roll:....:shake:cholera chyba rower bedzie sobie jeszcze tak stal:diabloti:

Posted

[quote name='Medorowa']:pNo Ozzulek ma trochę tych "koleszków":cool3:
To zdjęcie z kotem rozwala mnie najbardzie, ja bym już frunęła:roll::oops:

najfajniejsze to jest to że to zupełnie obcy kotecek ....a jak u mojej mam na tymczasie była kicia to Ozzy chciał koniecznie się z nią zapoznać tylko ze baliśmy się ze mała się zestresuje

Pinkne niebo w środku nocy:diabloti:
http://images32.fotosik.pl/165/a05d5b8564f60703.jpg

:hmmmm: jaki środek nocy ...toż to piękny początek dnia :grins: 6 rano :evil_lol: ....

teraz sama się śmieję ....ciekawie to musialo wyglądać ....:roll: ... 6 rano a ja w otwartym oknie z aparatem :roflt:

[quote name='lolka75']Alutka....tak opowiadasz o tych oknach ze jak wykoloruje to sama sie biore...i moze zaslony zmienie na jakies inne bo te nudne sa:p.... moze cos przemebluje bo nudno ogolnie:evil_lol:. A tak na pierwszym miejscu musze przykrecic polki w komorce bo nowy rower Eryka stoi w pokoju:oops:. Ale zeby przykrecic polki to musze najpierw zrobic dojscie do sciany:shake:, kupic wiertla bo wcielo mi gdziec:oops:, kupic szyny do polek:roll:....:shake:cholera chyba rower bedzie sobie jeszcze tak stal:diabloti:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................................

Loluś .....spocznij :evil_lol::evil_lol:

[quote name='emdziolek']Łaaaa ile fotek z psami!!:multi:

Fanie że Ozzy lubia inne piesy:multi::multi::loveu::loveu:

To jest dobre!
http://images1.fotosik.pl/106/e568c1e0730c3564.jpg :loveu::loveu:

z Tuffciem ma Ozzy mnóstwo foteczek :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicja']

:hmmmm: jaki środek nocy ...toż to piękny początek dnia :grins: 6 rano :evil_lol: ....

teraz sama się śmieję ....ciekawie to musialo wyglądać ....:roll: ... 6 rano a ja w otwartym oknie z aparatem :roflt:

Nie Alu, co Ty, to zupełnie normalny widok:roflt::roflt::roflt:KCM:loveu:

Posted

[quote name='Medorowa']Nie Alu, co Ty, to zupełnie normalny widok:roflt::roflt::roflt:KCM:loveu:

:grins: .......też tak własnie myślałam że to zupełnie oczywiste

[quote name='agaciaaa']Witanko :multi: ale Ozzy ma kolegów :loveu:

http://images1.fotosik.pl/106/e568c1e0730c3564.jpg to zdjęcie najlepiej ukazuje przyjazne nastawienie do innych psów :lol: :evil_lol::evil_lol:

noooo pozwolił mu popatrzeć jak siq robią duze pieski :grins:

Posted

[quote name='ewelinabuck']bryyyyyyyyyyyyyyy Alutka:multi:

przynosimy wam wiosenke :multi::multi:

:multi::multi::multi:witamy wiosennie

[quote name='Izabela124.']Witanko
Ale Ozzy ma kolvgow i kolezanek, lohoho
A ja mam tez w domu panele i mimo, ze Bobis jest, nic sie im nie dzieje

Ozzy jest koleżeński , tylko czasem woli bawić się obok a nie z kolegami ;)

no własnie panelkom nic się nie dzieje ;)

[quote name='evaxon']

witanko Aluś:multi:

witanko Effuś :multi:

Posted

[quote name='lolka75']Alutka Ty dzisiaj cos taka malorozrabiajaca jestes:shake:...czyzby urlop Pana C. mial cos z tym wspolnego:evil_lol::diabloti::evil_lol:

:razz::razz:bo ja cały czas jeszcze uskuteczniam prace porządkowe w domu :cool1:...buuuuuu nie lubiam :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:bo ja cały czas jeszcze uskuteczniam prace porządkowe w domu :cool1:...buuuuuu nie lubiam :diabloti:
a ja tez mialalm okna myc dzisiaj...tylko mi sie odechcialo i len mi wlazl na plecy...ale go chyba rzutem judo wypiernicze na mate i biore sie za te okna:shake:

Posted

[quote name='lolka75']a ja tez mialalm okna myc dzisiaj...tylko mi sie odechcialo i len mi wlazl na plecy...ale go chyba rzutem judo wypiernicze na mate i biore sie za te okna:shake:

Ja umyłam ....pokój wysprzątałam dokładnie ....została kuchnia i łazienka :diabloti:

Posted

Padam na twarz po pracach domowych ........... i ...........................................
idę i zaraz potem

...............................................................................................DOGOBRANOC