Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widziałem zdjęcia Ozzulca odkręcającego nakrętkę z Coca-Coli :diabloti:

Tobiasz też uwielbia wszystkie butelki i odkręcać nakrętki:p

a on nie ściera kurzy, tylko wyciera wylaną colę:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Matusz']Widziałem zdjęcia Ozzulca odkręcającego nakrętkę z Coca-Coli :diabloti:

Tobiasz też uwielbia wszystkie butelki i odkręcać nakrętki:p

a on nie ściera kurzy, tylko wyciera wylaną colę:eviltong::eviltong:

ooo wnusio mylisz się :p najpierw wycierał ... a potem wziął buteleczkę :grins:

[quote name='Izabela124.']Widzilam slicznego Ozzulka:multi::multi::multi:
podziękował ślicznie :p

[quote name='aga1215']http://images25.fotosik.pl/168/f59b8ae1fc51c824.jpg

Impra była? Ozziego chyba suszy :hmmmm: :evil_lol:

spokojnie ;)...Ozzy tylko troszkę za dużo śpiewał wespół z CSami dziś rano :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']mamcia nie dawaj Ozzulcowi tyle coli do picia bo go brzuszek rozboli :eviltong::eviltong:

Cola też i leczy brzusio;) a Ozzy nie pije Colki :p

Posted

[quote name='Alicja'] Cola też i leczy brzusio;) a Ozzy nie pije Colki :p

nie wkręcaj mi...też mówiłam że nie daje psu siarczanej wisienki jak pytali ;);) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']nie wkręcaj mi...też mówiłam że nie daje psu siarczanej wisienki jak pytali ;);) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: odkryłaś moje mroczne tajemnice ;)

dzisiejsze niebo :roll:

na wsteczu 24 sztuki fot Ozzulkowych :grins:

Posted

[quote name='Kiłi']Ma się to wyczucie:shiny::evil_lol:
:cool2: i tak trzymać ;)

[quote name='Izabela124.']Ale brzydkiv niebo, ale zdjecia wyszly super
niebo zwiastujące dalsze powiewy wiatru :razz: :razz: a ja wiatru nie lubiam :shake:

Posted

Przyjedź do mnie z aparatem to uwiecznisz z mojego okna zabytkową kopalnię Ignacy i Niedobczyckie niebo tysz jak stwierdzisz że warte ofocenia :eviltong: :multi:

Posted

[quote name='Pandisia']Przyjedź do mnie z aparatem to uwiecznisz z mojego okna zabytkową kopalnię Ignacy i Niedobczyckie niebo tysz jak stwierdzisz że warte ofocenia :eviltong: :multi:

a wiesz że to wcale nie jest głupi pomyślunek :razz: :razz: i wiem kto by tam mógł ze mną też pojechać :multi: :multi: :multi: bo robi lepsiejsze fotaski ;)...poczekaj na wiosenkę to się zgadamy na focenie :cool2:

Posted

[quote name='Alicja']
a wiesz że to wcale nie jest głupi pomyślunek :razz: :razz: i wiem kto by tam mógł ze mną też pojechać :multi: :multi: :multi: bo robi lepsiejsze fotaski ;)...poczekaj na wiosenkę to się zgadamy na focenie :cool2:

:thumbs: zgadzam sie na wszystko w ciemno :evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']ja ja jo wiym tys pomrocznosc niypospolito;-)

u nos zas WIEJEEEE !

a u nos ....:hmmmm: nie wiem ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....mosz recht z tą niepospolitością ;)

[quote name='Pandisia']:thumbs: zgadzam sie na wszystko w ciemno :evil_lol:

nie bój ...ze mną nie zginiesz :grins:

Posted

[quote name='mrowka']http://images25.fotosik.pl/168/f59b8ae1fc51c824.jpg

Oo widzę, że Ozzulek też lubi butelki :cool3: Śliczny morderca :loveu:

łoo matko ale niebo :crazyeye:

:grins: mam prywatny zakład utylizacji butelek plastikowych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

uwielbiam focić niebo :razz: :razz: :razz:inoże aparatos lichuśki nie oddaje tego co widać w rzeczywistości :shake:ale mimo to ....lubiam :roll::oops:....dziś TZ chciał mnie zamknąć na balkonie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:bo mu już było zimno jak wietrzyłam ....znaczy fociłam ;)

Posted

[quote name='Medorowa']Fajne są takie klimaty:oops::oops:

tysz takie lubiam :roll:...

a teraz udam się na spoczynek w wyrku ....chociaż wcale mi się nie chce ...tylko ze już zaczął się ten paskudny dzień :razz: :razz: :razz: od rana bałagan :-(a tak ładnie mialam posprzątane .......ale jak skończę to Magda wpada na panelówę do mła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dogobranoc Koffani :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: