apple Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']:placz: :placz: :placz: tak dokładnie tak sobie to wymyślił :placz:już mi chyba nawet farba nie pomoże jak zacznę siwieć :diabloti: to może ja już się zacznę pakować :hmmmm: Pakuj sie ja już obiadka wstawiam..oć oć dziecinko Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='teqquila']Ala u mie tymczas aktualy siemaeczko :diabloti: wow ...to muszę sobie to rozplanować na dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:siemaneczko .....scesz batoniczka :grins: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='apple'] Pakuj sie ja już obiadka wstawiam..oć oć dziecinko usz zapycham Moje Koffane Dżapuszko :loveu::loveu::loveu: Quote
teqquila Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 tak kcem :diabloti: to sniadannko bydzie w sam raz :evil_lol: no to czekam nna Cie:diabloti: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='teqquila']tak kcem :diabloti: to sniadannko bydzie w sam raz :evil_lol: no to czekam nna Cie:diabloti: ale sponsorujesz Smakiję :razz::razz: Quote
jonQuilla Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']oooo córcia :multi::loveu::multi:nie zalalo was tsunami :evil_lol: nieeeee :roll::roll: jak już pisałam u mnie...przereklamowana ta Emma ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='jonQuilla'] nieeeee :roll::roll: jak już pisałam u mnie...przereklamowana ta Emma ;) :evil_lol: widać zawstydziła się że nie podoła :razz:....musiała oglądać Wiadomości i zobaczyła że w Polsce już i tak niezły boordel :roll: że nasze rządy gorsze jak huragan :diabloti: Quote
jonQuilla Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']widać zawstydziła się że nie podoła :razz:....musiała oglądać Wiadomości i zobaczyła że w Polsce już i tak niezły boordel :roll: że nasze rządy gorsze jak huragan :diabloti: :grin::grin::grin: dokładnie...chociaż ona wie kiedy przestać :eviltong: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']scesz batoniczka :grins: ja scem ja scem :multi::multi::multi: dawa batona a ja ci dam cmoka hieloł :multi::multi: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']ja scem ja scem :multi::multi::multi: dawa batona a ja ci dam cmoka hieloł :multi::multi: dawa tego cmoka ....... przyniosłam batonki :multi: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']dawa tego cmoka ....... przyniosłam batonki :multi: mniam batonos :multi: 50 deko więcej :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']mniam batonos :multi: 50 deko więcej :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: sama se wejzłam ...... ni mosz GG :hmmmm: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']ni mosz GG :hmmmm: jak nie jak tak :roll:;) leza na-gie zanim moje samce wrócą ;) Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']jak nie jak tak :roll:;) leza na-gie zanim moje samce wrócą ;) :hmmmm: samce się poszły :roll:.......moczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to oć :grins: Quote
mrowka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']dawa tego cmoka ....... przyniosłam batonki :multi: Ooo wiedziałam kiedy tutaj zajrzeć :evil_lol: Ja też chca batonika! :placz: Witam w tę deszczową niedziele.. :roll: Quote
sota36 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Mnie kindera i pawelka ( sorry Madzia!) daj!!!! Quote
Pandisia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']One czekały aż wszystkie pójdą spać co by mieć całe dogo dla sia i zadyme zrobić u nas w miarę spoko ....trochę badziewia ludzim pozwiewało z balkonów ...no i prąd mi co chwila gasł :angryy:...dziś spoko ale pada paskudnie zimny deszcz :cool1:... nawałnica to się mi szykuje od jutra w domu :roll:....TZ ma urlop ...i od poniedziałku leci z panelami w pokoju a potem ...będzie odpoczywał :roll:....:mdleje: Kto Mnie przygarnie na Tymczas :razz::razz: Zgłaszam się na ochotnika jeśli chodzi o tymczas tylko uprzedzam że się nie odpędzisz od mojej córy i psia. :evil_lol: :multi: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='mrowka']Ooo wiedziałam kiedy tutaj zajrzeć :evil_lol: Ja też chca batonika! :placz: Witam w tę deszczową niedziele.. :roll: no Mróweczko już dla Ciebie batoniki Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='sota36']Mnie kindera i pawelka ( sorry Madzia!) daj!!!! aaa kinder jest twój... ale o PAWEŁKA bede walczyć jak lewica :evil_lol::evil_lol: [quote name='Pandisia']Zgłaszam się na ochotnika jeśli chodzi o tymczas tylko uprzedzam że się nie odpędzisz od mojej córy i psia. :evil_lol: :multi: Ala lubi dzieci ;) i ostatnio mi sie spowiadała że strasznie tęskni już doo pracy do tych małych szkodników :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='sota36']Mnie kindera i pawelka ( sorry Madzia!) daj!!!! oj ......Kindera to bez umiara mogesz brać ;) Pawełek Madzin :loveu: [quote name='Pandisia']Zgłaszam się na ochotnika jeśli chodzi o tymczas tylko uprzedzam że się nie odpędzisz od mojej córy i psia. :evil_lol: :multi: :evil_lol: :evil_lol: kurde jak fajnie :multi::multi::multi:ile tymczasów :loveu: [quote name='clockwork']aaa kinder jest twój... ale o PAWEŁKA bede walczyć jak lewica :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładnie jak lwica lewicy ;) Ala lubi dzieci ;) i ostatnio mi sie spowiadała że strasznie tęskni już doo pracy do tych małych szkodników :loveu::loveu::loveu::loveu: :eviltong::eviltong::eviltong: :roll:... no i wydało się no.........:loveu::loveu: a na emeryturze będę bawić małe dogomaniackie szkraby :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Moze i Madziny, ale do schrupania! Choc "beuty" tez moze byc! Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='sota36']Moze i Madziny, ale do schrupania! :hmmmm: jak byłam ostatnio to jeszcze był w całości :roll:;)....Madzia go szanuje i nie konsumuje ;) Quote
sota36 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja'] :hmmmm: jak byłam ostatnio to jeszcze był w całości :roll:;)....Madzia go szanuje i nie konsumuje ;) biedy ...pawelek! Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='sota36']biedy ...pawelek! :hmmmm: ... myślisz ... nie wyglądał na zabiedzonego :grins: :evil_lol: Quote
sota36 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja'] :hmmmm: ... myślisz ... nie wyglądał na zabiedzonego :grins: :evil_lol:jo juz mom "rojmunk" jo juz nie mysla! Meble po salunie mi sie rozjyzdzajom! Quote
Recommended Posts