Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='sota36']jo juz mom "rojmunk" jo juz nie mysla! Meble po salunie mi sie rozjyzdzajom! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dopsz że ino mebli :roll:;) Quote
sota36 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dopsz że ino mebli :roll:;) narazie,choc chyba nie powinnam tyle pic i to " srana"! Quote
Medorowa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Alu, bądź tak wspaniałomyślna i wybacz mi,że nie nadrobię:modla::loveu: Ale witam Cie cieplutko i w ogóle;):loveu: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='sota36']narazie,choc chyba nie powinnam tyle pic i to " srana"! :crazyeye: to coś to piła srana .... bo jo siedza przy 2 kawie szatanie ....bo lura by mnie nie przeszła przez gardziel :roll: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Medorowa']Alu, bądź tak wspaniałomyślna i wybacz mi,że nie nadrobię:modla::loveu: Ale witam Cie cieplutko i w ogóle;):loveu: Madziu :loveu: :loveu: :loveu: ja zawsze jestem wspaniałomyślna :roll::evil_lol:.... witam Cię :loveu::loveu::loveu: i nie daj się sprowokować daj spokój z TYM na fo ;)wiesz z czym :calus: Quote
sota36 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja'] :crazyeye: to coś to piła srana .... bo jo siedza przy 2 kawie szatanie ....bo lura by mnie nie przeszła przez gardziel :roll: ha! Trza wiedziec, co pic! Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='sota36']ha! Trza wiedziec, co pic! toć piszę ze piję ino Szatanka :loveu: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='apple']Alunia poczynilam zakupa :evil_lol: :multi: :multi: :multi:widziałam na Bazarku :p Quote
sota36 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']toć piszę ze piję ino Szatanka :loveu: błąd!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='sota36']błąd!!!!!!!!!! a kaj by tam ......kawa z rana jak śmietana :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja'] a kaj by tam ......kawa z rana jak śmietana :loveu::loveu::loveu:z mlykiem to się zgodze ale żeby czorna to nie :shake: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='apple']z mlykiem to się zgodze ale żeby czorna to nie :shake: blank czorno ...jak Nyger :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja'] a kaj by tam ......kawa z rana jak śmietana :loveu::loveu::loveu: O - to, to - nie ma jak dobra kawusia :loveu: Quote
apple Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']blank czorno ...jak Nyger :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bez mlyka :crazyeye::shake: Bleeeeee.....feeeee i nie zdrowe na wątrobe:diabloti: Niet Quote
malawaszka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Aluu to może Ci Plivke na tydzień podrzucę????? :loveu: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='aga1215']O - to, to - nie ma jak dobra kawusia :loveu: noooo dokładnie ...kaffa najlepsiejsza :loveu: [quote name='apple']Bez mlyka :crazyeye::shake: Bleeeeee.....feeeee i nie zdrowe na wątrobe:diabloti: Niet z mlikiem mi szkodzi :roll:...a wątrobę :hmmmm: czy ja jeszcze mam :roll: [quote name='malawaszka']Aluu to może Ci Plivke na tydzień podrzucę????? :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Oliwkę miałaś na myśli ;)...dawa dzieciaka ;)...będą z niej ludzie :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Alu Alu a ja wczoraj jadlam czipsy i pilam piffko z pssyt kapselkiem:multi::multi: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Matusz']:obrazic::obrazic::obrazic: a ty czego fochasz :razz::razz: [quote name='evaxon']Alu Alu a ja wczoraj jadlam czipsy i pilam piffko z pssyt kapselkiem:multi::multi: ja też :pino piff z puszki ale Laysy moje ulubione :loveu: Quote
Matusz Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']a ty czego fochasz :razz::razz: a no temu :eviltong::eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9605886&postcount=47862 odp nie widziałem:mad::diabloti: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='evaxon']Alu Alu a ja wczoraj jadlam czipsy i pilam piffko z pssyt kapselkiem:multi::multi: ja też ja też i to nie jedno Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='anetta']Obżartuchy!! :evil_lol::evil_lol: a tam zara obżartuchy ....smakosze ;) [quote name='Matusz']a no temu :eviltong::eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9605886&postcount=47862 odp nie widziałem:mad::diabloti: musi dogo zeżarlo :roll:....witanko WNUSIO :multi::loveu::multi: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']ja też ja też i to nie jedno no taaaaa .........ja już nic nie mówię :-(...ale Ty wiesz co :obrazic: Quote
Recommended Posts