Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sota36']jo juz mom "rojmunk" jo juz nie mysla! Meble po salunie mi sie rozjyzdzajom!

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dopsz że ino mebli :roll:;)

Posted

[quote name='sota36']narazie,choc chyba nie powinnam tyle pic i to " srana"!

:crazyeye: to coś to piła srana .... bo jo siedza przy 2 kawie szatanie ....bo lura by mnie nie przeszła przez gardziel :roll:

Posted

[quote name='Medorowa']Alu, bądź tak wspaniałomyślna i wybacz mi,że nie nadrobię:modla::loveu:
Ale witam Cie cieplutko i w ogóle;):loveu:

Madziu :loveu: :loveu: :loveu: ja zawsze jestem wspaniałomyślna :roll::evil_lol:....

witam Cię :loveu::loveu::loveu:

i nie daj się sprowokować daj spokój z TYM na fo ;)wiesz z czym :calus:

Posted

[quote name='Alicja']
:crazyeye: to coś to piła srana .... bo jo siedza przy 2 kawie szatanie ....bo lura by mnie nie przeszła przez gardziel :roll:
ha! Trza wiedziec, co pic!

Posted

[quote name='Alicja']blank czorno ...jak Nyger :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bez mlyka :crazyeye::shake: Bleeeeee.....feeeee i nie zdrowe na wątrobe:diabloti: Niet

Posted

[quote name='aga1215']O - to, to - nie ma jak dobra kawusia :loveu:

noooo dokładnie ...kaffa najlepsiejsza :loveu:

[quote name='apple']Bez mlyka :crazyeye::shake: Bleeeeee.....feeeee i nie zdrowe na wątrobe:diabloti: Niet

z mlikiem mi szkodzi :roll:...a wątrobę :hmmmm: czy ja jeszcze mam :roll:

[quote name='malawaszka']Aluu to może Ci Plivke na tydzień podrzucę????? :loveu:

:evil_lol: :evil_lol: Oliwkę miałaś na myśli ;)...dawa dzieciaka ;)...będą z niej ludzie :evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']:obrazic::obrazic::obrazic:

a ty czego fochasz :razz::razz:

[quote name='evaxon']Alu Alu a ja wczoraj jadlam czipsy i pilam piffko z pssyt kapselkiem:multi::multi:

ja też :pino piff z puszki ale Laysy moje ulubione :loveu: