jonQuilla Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 taaa :) byłam ostatnia i jestem pierwsza :multi::multi: ostatni będą pierwszymi :evil_lol::evil_lol: cześć Mamacia :multi::multi::loveu: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='jonQuilla']jake zUowieszcze niebo :loveu: lubiam takie ;) [quote name='jonQuilla']taaa :) byłam ostatnia i jestem pierwsza :multi::multi: ostatni będą pierwszymi :evil_lol::evil_lol: cześć Mamacia :multi::multi::loveu: DOKŁADNIE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: witaj poniedziałkowo Córciu :multi::loveu::multi: a ja zaczytałam się w wiadomościach :roll: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='furciaczek']Dziendobryyyyyyy na kawe wpadlam:loveu: http://www.coffeelab.com/coffee/coffee_roaster.jpg wow no fastasico :loveu::loveu::loveu: kawusia miodzio :loveu::loveu::loveu: Bereczek z samego raneczka Quote
emdziolek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Witanko, przyszlam sie zaprzywitnąć:evil_lol: Ale ja mam dzisiaj fajnie, na 10 do skzoly i tylko na godzine:razz: Quote
BeaC Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja'] u nas w miarę spoko ....trochę badziewia ludzim pozwiewało z balkonów ...no i prąd mi co chwila gasł :angryy:...dziś spoko ale pada paskudnie zimny deszcz :cool1:... nawałnica to się mi szykuje od jutra w domu :roll:....TZ ma urlop ...i od poniedziałku leci z panelami w pokoju a potem ...będzie odpoczywał :roll:....:mdleje: Kto Mnie przygarnie na Tymczas :razz::razz: możesz do mnie dostaniesz własny pokoik:razz::razz::razz: u mnie nic nie zwiało byłam nawet wczoraj w lesie na spacerze ale szybko wróciłam Lujka zaliczyła tylko świński bieg przez błota( po powrocie obowiązkowe mycie podwozia) teraz coś widzę, ze sie rozpogadza więcmoże skoczymy też Quote
BoJa2 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 cześć Alutko remontowa:evil_lol: - ty se weż oxazepan i miej wszystko w nosie:lol::lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='apple']Cze Aluńka cze Najsłodsiejsze Dżapuszko [quote name='emdziolek']Witanko, przyszlam sie zaprzywitnąć:evil_lol: Ale ja mam dzisiaj fajnie, na 10 do skzoly i tylko na godzine:razz: witkam się tysz z Tobą ;) [quote name='BeaC']możesz do mnie dostaniesz własny pokoik:razz::razz::razz: u mnie nic nie zwiało byłam nawet wczoraj w lesie na spacerze ale szybko wróciłam Lujka zaliczyła tylko świński bieg przez błota( po powrocie obowiązkowe mycie podwozia) teraz coś widzę, ze sie rozpogadza więcmoże skoczymy też :multi: :multi: :multi: wow ile mam tymczasów :loveu::loveu: oj u nas też było wycieranko podwozia :razz::razz:zresztą nadwozie tysz nam namokło :roll: [quote name='BoJa']cześć Alutko remontowa:evil_lol: - ty se weż oxazepan i miej wszystko w nosie:lol::lol: cze BoJa .....bo ty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :splat: aleś wymyśliła ....z bidą się u Qby pomieściło a ty mnie każesz to do nosa pchać :roll: Quote
BoJa2 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja']] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze BoJa .....bo ty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :splat: aleś wymyśliła ....z bidą się u Qby pomieściło a ty mnie każesz to do nosa pchać :roll: Za to będziesz mieć nowy image(shock) - taki aborygeński:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='BoJa']Za to będziesz mieć nowy image(shock) - taki aborygeński:evil_lol::evil_lol: oć ....do mła ...co 2 nosy to nie 1 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaszpanujemy razem ;) Quote
BoJa2 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja']oć ....do mła ...co 2 nosy to nie 1 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaszpanujemy razem ;) do cia przyjdę we srodę,bo idę do fryzjera........moze sie już przeglądnę w tych panelach????:lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='BoJa']do cia przyjdę we srodę,bo idę do fryzjera........moze sie już przeglądnę w tych panelach????:lol: no to będę czekać ;) ino dej cynk o kierej co kawy naważa :multi: Quote
zuzolandia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Doberek z ranca hihihih nie czesto mi sie to zdarza hihihihih Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='zuzolandia']Doberek z ranca hihihih nie czesto mi sie to zdarza hihihihih RUDO ....witanko z raniolka :loveu: Quote
aga1215 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja']RUDO ....witanko z raniolka :loveu: Wpadłam na poranną kawusię :multi: Miłego dzionka - u nas piękne słońce:loveu: Quote
clockwork Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 cze Aluchna.... fajnie.. remont masz.. bedze piknie :loveu::loveu::loveu: :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 "koedyś będzie przepięknie, kiedyś będzie normaaalnieee...." :evil_lol: PIEKNE niebko :loveu::loveu::loveu: a Ozzulek to te buteleczki tylko za szyjkę nosi???? bo Luneta się rzuca całą sobią n całą butelkę i chwila moment butla pognieciona :shake: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='aga1215']Wpadłam na poranną kawusię :multi: Miłego dzionka - u nas piękne słońce:loveu: witaj Aguś :multi::loveu::multi: u nas było słoneczko ale już poszło :razz: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='clockwork']cze Aluchna.... fajnie.. remont masz.. bedze piknie :loveu::loveu::loveu: :diabloti: cze Madziuchna :grins: :loveu::loveu: fajnie ze mam remont :roll:..... sama ocenisz ;) czy jest piknie :loveu::loveu::loveu: [quote name='malawaszka']"koedyś będzie przepięknie, kiedyś będzie normaaalnieee...." :evil_lol: :roflt: w bajki wierzysz :roflt: :roflt: :roflt: PIEKNE niebko :loveu::loveu::loveu: ;) rybnickie a Ozzulek to te buteleczki tylko za szyjkę nosi???? bo Luneta się rzuca całą sobią n całą butelkę i chwila moment butla pognieciona :shake: Ozzulek bezcześci zakrętkę i potem zostawia ...chyba że etykietka jest godna uwagi :razz::razz: Harley masakrował butelkę na kawałki :roll: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Medorowa']Cze remontująca sie Alu:grins::loveu: cze Madziu :multi::loveu: Quote
BeaC Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 przyszłam ............ chyba ponownie??? nie pamietam w kazdym razie poprasowana i poprana już jestem.......... teraz moge śniadanie zjeść a potem ................lodóóóóóówkaaaaa:placz::placz::placz: jak ja tego nienawidzę brrrr Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='BeaC']przyszłam ............ chyba ponownie??? nie pamietam w kazdym razie poprasowana i poprana już jestem.......... teraz moge śniadanie zjeść a potem ................lodóóóóóówkaaaaa:placz::placz::placz: jak ja tego nienawidzę brrrr nie jedz lodówki :roll:...niezjadliwa :shake:.... ja też nie nawidzę odmrażania i mycia przede wszystkim :roll: prasować też nie lubiam :roll: :hmmmm: coś jednak chyba lubiam :loveu:;) Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 senkju za lineczke do fiprexu - zamówiłam i dla kociastych pchlarzy też :p Quote
Recommended Posts