Matusz Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja'] musi dogo zeżarlo :roll:....witanko WNUSIO :multi::loveu::multi: mhmm??????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi: Quote
malawaszka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja'] :evil_lol: :evil_lol: Oliwkę miałaś na myśli ;)...dawa dzieciaka ;)...będą z niej ludzie :evil_lol: bhahaha ktoś mi znowu podmienił literki :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']Madziu :loveu: :loveu: :loveu: ja zawsze jestem wspaniałomyślna :roll::evil_lol:.... witam Cię :loveu::loveu::loveu: i nie daj się sprowokować daj spokój z TYM na fo ;)wiesz z czym :calus: Alu, jakby to powiedział nasz słynny Olek "wyje*ane mam na to":grins::grins: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Matusz']mhmm??????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi: :grins: [quote name='malawaszka']bhahaha ktoś mi znowu podmienił literki :evil_lol: to ONE :razz::razz: [quote name='Medorowa']Alu, jakby to powiedział nasz słynny Olek "wyje*ane mam na to":grins::grins: ha ha ......pozdro dla Olusia ;) Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']no taaaaa .........ja już nic nie mówię :-(...ale Ty wiesz co :obrazic: wiem wiem wiem... "a z tobą to nie chce sie napić" Quote
e.v.a Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja'] ja też :pino piff z puszki ale Laysy moje ulubione :loveu: ja tez laysy:razz:ale nie moje ulubione:-( bo tz chcial kurczakowo przyprawowe :/ a ja fromage lubie naj Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']wiem wiem wiem... "a z tobą to nie chce sie napić" no nic ;).......popadnę w abstynencję w moim wieku nie powinno się piwa pić :razz: [quote name='evaxon']ja tez laysy:razz:ale nie moje ulubione:-( bo tz chcial kurczakowo przyprawowe :/ a ja fromage lubie naj bleeeeeeeeeee kurczakowe :razz: Quote
e.v.a Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja'] bleeeeeeeeeee kurczakowe :razz: no wiem tez nieprzepadam:razz: Quote
lolka75 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ale nagadaly:evil_lol:...juz dwie godziny czytam:evil_lol: Witaski Alunka:multi::loveu: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='evaxon']no wiem tez nieprzepadam:razz: i masz racje ;) [quote name='lolka75']ale nagadaly:evil_lol:...juz dwie godziny czytam:evil_lol: Witaski Alunka:multi::loveu: to ONE ;) witaski :multi::loveu::multi: a było wstać wcześniej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 taaaaaaaaaa gdybym wczesniej wstala to bym tyle nadrabiac nie musiala hihihihiih ale sie rymnelo.........hihihihihih witankooo ruradkowooo Alusiu ;-) posle ciem karpika kurierem;-) Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='zuzolandia']taaaaaaaaaa gdybym wczesniej wstala to bym tyle nadrabiac nie musiala hihihihiih ale sie rymnelo.........hihihihihih :evil_lol: :evil_lol: tera czujesz że rymujesz ;) witankooo ruradkowooo Alusiu ;-) posle ciem karpika kurierem;-) :multi::multi::multi:witankoooooooooooo:loveu::loveu::loveu: czekom na karpika ;) Quote
Izabela124. Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Witanko:multi::multi::multi: Nadrobilam jakos te tylko 80stron:roll::angryy: Caluski kochana:loveu: Quote
agaciaaa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Witanko :multi: ale kusicie.. najpierw czipsy, potem batoniki....... :mdleje: niedługo w drzwiach sie nie zmieszcze :roll: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko:multi::multi::multi: Nadrobilam jakos te tylko 80stron:roll::angryy: Caluski kochana:loveu: witaneczko Izuś :loveu::loveu::loveu: zmień ustawienie ....będzie 40 ;) [quote name='agaciaaa']Witanko :multi: ale kusicie.. najpierw czipsy, potem batoniki....... :mdleje: niedługo w drzwiach sie nie zmieszcze :roll: :evil_lol: aaaaaa .... no już chyba tobie to nie grozi :razz::razz:....na zły nastrój podobno najlepsze słodycze :roll:.... Beznadziejne bo beznadziejne ....ale jaki nastrój takie foty ......:roll: Niedziela w Ozzulkowie :p Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Jakby ktoś potrzebował na kleszczory to znalazłam fajne ceny tutaj i tutaj na mniejsze też było ;)u tego samego człowieczka Quote
emdziolek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Cześc Alu!!:multi::multi: http://images28.fotosik.pl/169/4ce82b02a129a186.jpg pozywna cocacola:evil_lol: Quote
lolka75 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 http://images34.fotosik.pl/164/a9a0b9e835c5992a.jpg aaaaaaaaaaa:crazyeye: Ozzy wyciera kurze:loveu:....Alutka jak go nauczylas?....zagonie Maxine:diabloti: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='emdziolek']Cześc Alu!!:multi::multi: http://images28.fotosik.pl/169/4ce82b02a129a186.jpg pozywna cocacola:evil_lol: bardzo pozytywna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko Emi :loveu::multi: [quote name='lolka75']http://images34.fotosik.pl/164/a9a0b9e835c5992a.jpg aaaaaaaaaaa:crazyeye: Ozzy wyciera kurze:loveu:....Alutka jak go nauczylas?....zagonie Maxine:diabloti: troszkę czasu to zajęło ale nauczył się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oddam na zięcia dla Maxinki :loveu: Fot beznadziejnych :cool1: szt 24 :grins: wstawiłam Quote
Kiłi Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ooo patrzajta no! Tu też zdjęcia!:loveu: Jakiś dzisiaj dobry dzień mam:loveu: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Kiłi']ooo patrzajta no! Tu też zdjęcia!:loveu: Jakiś dzisiaj dobry dzień mam:loveu: :multi: :multi: :multi:witaj wiedziałaś kiedy przyjść :multi::loveu: Quote
Recommended Posts