Alicja Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 clockwork napisał(a):cze alutka ... bom sie jeszcze z toba nie witała :cool1::cool1: witaj ... ano i ja Ciebie witam dziś :cool1::evil_lol: Medorowa napisał(a):Doberek wcześnie wstająca Alu:hand::hand: berek Magdaleno jadąca do Legnicy :grins: Quote
ewelinabuck Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 berek Alutka :multi::multi::multi:w te wietrzne po poludnie:placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 ewelinabuck napisał(a):berek Alutka :multi::multi::multi:w te wietrzne po poludnie:placz::placz::placz::placz: Bereczek :multi::multi::multi: zamarzłam :diabloti:...a żeby mnie wiatr nie porwał to nakładłam w kieszenie kamulców i zapięłam se Ozzulka do paska :grins: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Izabela124. napisał(a):Dziendoberek Dzień dobereczek :multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 padłam z krzesła jak tu zaglądnęłam :eviltong: co się dzieje, o co chodzi??? gdzie jest 10 stron do nadrabiania? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 jonQuilla napisał(a):padłam z krzesła jak tu zaglądnęłam :eviltong: co się dzieje, o co chodzi??? gdzie jest 10 stron do nadrabiania? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ala ma urlop od Dogo.......zmeczyła się nami :placz::placz::placz::diabloti: Quote
apple Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 No nie moge po prostu gdyby Ozzy nie był Astkiem to bym se dała głowe uciąć że on brat bliźniak Krosia jest. Te same upodobania chłopaki mają. Buły oba lubią :loveu: http://images26.fotosik.pl/151/6032763de35e7e6a.jpg Quote
apple Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Bułeczka z kabelkiem? :roll: Psu buły pod pradem dajesz -ALU :mad::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Jabłkowa jak dla mnie Ozzy jest bratem Krosia pełna gębą :) :evil_lol::evil_lol: uwielbiam tą jego jełopkową pozę do siedzenia :) :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 jonQuilla napisał(a):padłam z krzesła jak tu zaglądnęłam :eviltong: co się dzieje, o co chodzi??? gdzie jest 10 stron do nadrabiania? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: puchy na Dogo :razz::razz: a ja miałam sprzątanko i na spacerku byliśmy :grins: apple napisał(a):Ala ma urlop od Dogo.......zmeczyła się nami :placz::placz::placz::diabloti: :glaszcze: jakbym mogła :razz::razz: apple napisał(a):No nie moge po prostu gdyby Ozzy nie był Astkiem to bym se dała głowe uciąć że on brat bliźniak Krosia jest. Te same upodobania chłopaki mają. Buły oba lubią :loveu: http://images26.fotosik.pl/151/6032763de35e7e6a.jpg Ozzy od Klocka podpatrzył :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a dziś tak się kłócił o bułkę że musialam mu dać tę co była przeznaczona do kotlecików mielonych :razz: Matusz napisał(a):"ale dobra bułecka":diabloti::cool1: pychotka :evil_lol: apple napisał(a):Bułeczka z kabelkiem? :roll: Psu buły pod pradem dajesz -ALU :mad::evil_lol: kabelek z odkurzaczyka :pbo potem to dopiero było co sprzątać :razz::razz: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 jonQuilla napisał(a):Jabłkowa jak dla mnie Ozzy jest bratem Krosia pełna gębą :) :evil_lol::evil_lol: uwielbiam tą jego jełopkową pozę do siedzenia :) :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol:...mój koffany jełopek :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 i koniec sesji z bułeczką :grins: Quote
jonQuilla Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 a Ozzy ma dietę "jedna bułka na dzień" ? ;) :evil_lol::evil_lol: jak świntuszek nakruszył :) :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 widziałam bułeczkowego psa... dobrze że kabla nie przegryzł.. o cholera... włączyłam pranie i zapomniałam nasypać proszku :oops::scared: Quote
jonQuilla Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 clockwork napisał(a): o cholera... włączyłam pranie i zapomniałam nasypać proszku :oops::scared: dobrze że nie zapomniałaś włożyć ubrań do pralki :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 jonQuilla napisał(a):a Ozzy ma dietę "jedna bułka na dzień" ? ;) :evil_lol::evil_lol: no i 3 sąsiadów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak świntuszek nakruszył :) :evil_lol: i temu tam stał odkurzacz :roll::evil_lol: clockwork napisał(a):widziałam bułeczkowego psa... dobrze że kabla nie przegryzł.. on ino bułeczki ...przeca Klocek też kabli nie gryzie :grins: o cholera... włączyłam pranie i zapomniałam nasypać proszku :oops::scared: :hmmmm: a prańko dałaś :p dla Ciebie specjalnie tam był też Jełopek te 2 foteczki :grins::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 aha widziałam Jełopka specjalnie dla mnie :grins: mój jełop :loveu::loveu: pranie sie pierze.... nie no o praniu nigdy nie zapominam, ale czasem warto dosypać proszku :roll::roll: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 clockwork napisał(a):aha widziałam Jełopka specjalnie dla mnie :grins: mój jełop :loveu::loveu: pranie sie pierze.... nie no o praniu nigdy nie zapominam, ale czasem warto dosypać proszku :roll::roll: a juz myślam że nie zauważyłas :razz:...to było specjalnie pozowane dla Cioteczki :loveu: :hmmmm: tak mówisz ....dobra to idę włączyć pralkę ...i będę sobie powtarzać jak mantrę .....pranie -proszek ....pranie-proszek....pranie-proszek :razz::razz: Quote
Recommended Posts