apple Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Alicja napisał(a)::hmmmm: na karaoke nie chadzasz .......aaaaaaaaa...na steepa;) a ja 1go i 2 kaffy :grins: Dlatego jestes szczuplutka jak przecineczek i jak ja siem bedem pociła na stepie to sie bedziesz relaksować na Dogo przy kaffce i drugim pączusiu :placz: Quote
Matusz Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 hejo :multi::multi::multi::multi: Już pewnie masę ich zjadłaś ale zostawiam innego, lepszego:diabloti: http://www.marpiek.pl/oferta/c4_b.jpg Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 apple napisał(a):Dlatego jestes szczuplutka jak przecineczek i jak ja siem bedem pociła na stepie to sie bedziesz relaksować na Dogo przy kaffce i drugim pączusiu :placz: ja jestem średnik :grins: Magda to przecinek :evil_lol::evil_lol: to nie ić na steepa ...od tego nogi tyją :razz::razz: Quote
apple Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Alicja napisał(a):ja jestem średnik :grins: Magda to przecinek :evil_lol::evil_lol: to nie ić na steepa ...od tego nogi tyją :razz::razz: Ooooooooo a myślałam ze od pączków...............ale co tam człowiek sie uczy całe życie. A na stepa iść musze bo już zapłacilam :placz: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Matusz napisał(a):hejo :multi::multi::multi::multi: Już pewnie masę ich zjadłaś ale zostawiam innego, lepszego:diabloti: http://www.marpiek.pl/oferta/c4_b.jpg :loveu:mniam ...pyszoteria ....ale ja nadal tylko po 1 :razz::razz: za to zjadłam porcję Warzywek Chińskich z ryżem :loveu::loveu::loveu:mniam :loveu::loveu: Quote
Matusz Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Alicja napisał(a)::loveu:mniam ...pyszoteria ....ale ja nadal tylko po 1 :razz::razz: za to zjadłam porcję Warzywek Chińskich z ryżem :loveu::loveu::loveu:mniam :loveu::loveu: ja po 4:evil_lol::evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 A ja po jednej tabletce i po rumianku mniam!:razz::razz: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Matusz napisał(a):ja po 4:evil_lol::evil_lol: no masz ...żarłok :evil_lol::evil_lol: Rybka_39 napisał(a):A ja po jednej tabletce i po rumianku mniam!:razz::razz: ooo jakaś nowa dieta :razz::razz: Quote
Izabela124. Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Witanko Ja juz chyba zjadlam z 5 paczkow, juz mi chyba wiecej nie wlezie Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Ja juz chyba zjadlam z 5 paczkow, juz mi chyba wiecej nie wlezie :razz::razz:..oj nie ryzykowałabym ;)... a ja normalnie zjadłabym z mety 2-3 pączki a dzis ...jeden dla zasady ..reszte TZ zabrał do pracy i Qba do swojego pokoju :cool1: zrobie se popcorn :p Quote
apple Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Alicja napisał(a): :razz::razz:..oj nie ryzykowałabym ;)... a ja normalnie zjadłabym z mety 2-3 pączki a dzis ...jeden dla zasady ..reszte TZ zabrał do pracy i Qba do swojego pokoju :cool1: zrobie se popcorn :p maszkieciara :eviltong: Quote
Anja33 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 A o taki puff Alutek I siem witam ponownie na dogo Quote
apple Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Anja33 napisał(a): A o taki puff Alutek I siem witam ponownie na dogoPamiętam mościłam se na nim doopke w szkole rodzenia :evil_lol: Quote
emdziolek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Alicja napisał(a): dziękuję EMIS :loveu::loveu: Nie ma za co :loveu: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 apple napisał(a):maszkieciara :eviltong: :roll::oops::oops:..no so .....:razz::razz: Anja33 napisał(a):http://images26.fotosik.pl/150/23b675d7fb0fe4a3.jpg A o taki puff Alutek I siem witam ponownie na dogo wow no super pufeczek :multi::multi: i witam Córcię :loveu: Quote
Pandisia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 :multi: Hej , smacznych pączków życzę , ja jeszcze ani jednego i chyba się nie skuszę :diabloti: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 apple napisał(a):Pamiętam mościłam se na nim doopke w szkole rodzenia :evil_lol: :razz::razz:wow ....lepsza ćwarz ....:hmmmm: ...no dobra nie bede wnikać :cool1: emdziolek napisał(a):Nie ma za co :loveu: :calus: Quote
agbar Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 wskoczylam na paczusiaa tera zabieram pranie do torby i ide razem z nim sie powiesci:diabloti: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Pandisia napisał(a)::multi: Hej , smacznych pączków życzę , ja jeszcze ani jednego i chyba się nie skuszę :diabloti: witaj :multi::multi::multi: wytrwaj nie daj się psychozie tłumu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 agbar napisał(a):wskoczylam na paczusiaa tera zabieram pranie do torby i ide razem z nim sie powiesci:diabloti: :evil_lol::evil_lol:...kieszonka Ci się otwiera i klamerczki wypadną :razz::razz:...uważaj jak się bedziesz wieszać...nie za uszko :grins: Quote
agbar Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol:...kieszonka Ci się otwiera i klamerczki wypadną :razz::razz:...uważaj jak się bedziesz wieszać...nie za uszko :grins: juzem powrocona:cool1: Quote
apple Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Alicja napisał(a)::razz::razz:wow ....lepsza ćwarz ....:hmmmm: ...no dobra nie bede wnikać :cool1: No lepiej nie :diabloti: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 agbar napisał(a):juzem powrocona:cool1: i jak prańko :razz::razz: apple napisał(a):No lepiej nie :diabloti: :hmmmm: a może jednak :grins: Quote
apple Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Alicja napisał(a): :hmmmm: a może jednak :grins: nie Alu nie kcem cie zgorszyć :diabloti: ty taka niewinna istota nawet na zakupach sie gubisz......... lepiej nie :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 apple napisał(a): nie Alu nie kcem cie zgorszyć :diabloti: ty taka niewinna istota nawet na zakupach sie gubisz......... lepiej nie :evil_lol: ....no dopsz ....jak już tak mówisz Quote
Recommended Posts