apple Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Aluuuuu foty widziałam - fajowskie są:loveu: Quote
agaciaaa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Widziałam fotki.. Ozzy sie rusza :crazyeye: i to INTENSYWNIE! :evil_lol::evil_lol: A no i.. przyniosłam faworki :grins: smacznego :lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 apple napisał(a):Aluuuuu foty widziałam - fajowskie są:loveu: :razz::razz:....no ....masz szczęście ześ dojrzała :razz::razz:................:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Alicja napisał(a)::razz::razz:....no ....masz szczęście ześ dojrzała :razz::razz:................:loveu::loveu::loveu:no......jak mogła nie dojrzeć:razz::loveu: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 apple napisał(a):no......jak mogła nie dojrzeć:razz::loveu: :loveu::loveu::loveu:no....Twoje Dżapkowe oczo dojrzy wszystko :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Alicja napisał(a)::loveu::loveu::loveu:no....Twoje Dżapkowe oczo dojrzy wszystko :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: nie zaprzecze:diabloti: ja wsio widzem:razz: Quote
ewelinabuck Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 sliczne fotki:loveu::loveu: DOGOBRANOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
clockwork Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 widziałam spartolone fotki...:diabloti: ale co tam... ważne że pies wylatany z kszyżówką makiety i szczęśliwy :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 apple napisał(a): nie zaprzecze:diabloti: ja wsio widzem:razz: nie zaprzeczaj :evil_lol::evil_lol: ewelinabuck napisał(a):sliczne fotki:loveu::loveu: DOGOBRANOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: fotaski nieudane :razz::razz:ale DOGOBRANOC :loveu::loveu: clockwork napisał(a):widziałam spartolone fotki...:diabloti: ale co tam... ważne że pies wylatany z kszyżówką makiety i szczęśliwy :loveu::loveu: KCM :evil_lol::loveu:..... i właśnie ważne że się psisko wybiegało z koleżką :multi::loveu::multi: Quote
furciaczek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Widzialam fotaski:multi: Ale ten Ozzy sliczny:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 kochom ciem !!!! na wiyncyj ni mom siły!!!!!!!! Quote
jonQuilla Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 jakiego Ozzy ma kumpla do zagryzania ;) :evil_lol::evil_lol: Cześć :) :multi::multi::multi: coś dobrego przyniosłam ;) :loveu: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 furciaczek napisał(a):Widzialam fotaski:multi: Ale ten Ozzy sliczny:loveu::loveu::loveu: po mnie:loveu: to ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajnie że zdążyłaś na foty zanim zagadały :razz::razz: zuzolandia napisał(a):kochom ciem !!!! na wiyncyj ni mom siły!!!!!!!! koffom Cię Rudo :loveu::loveu: ić odpoczywej :p Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 jonQuilla napisał(a):jakiego Ozzy ma kumpla do zagryzania ;) :evil_lol::evil_lol: Cześć :) :multi::multi::multi: coś dobrego przyniosłam ;) :loveu: kumpel z wyciorkiem ;) cześć słodka córciu :multi::loveu::multi: Quote
clockwork Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 przyszłam na pączka do kawy.... wzięłam 3 ... ;) cze zaqpowiczko :multi::multi: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 clockwork napisał(a):przyszłam na pączka do kawy.... wzięłam 3 ... ;) częstuj się pączusiami :grins: ...czy chata bogata ......:razz:..nie dokończę :evil_lol: cze zaqpowiczko :multi::multi: cze :hmmmm: zaqpowiczko :grins: :multi: :multi: :multi: Quote
apple Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Cześć Alu u siebie juz wcząchłam pączki przyszłam do cię na sępa :diabloti::evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 helloł Ozzulki http://www.paczekdlaciebie.pl/272806 :p:cool3::loveu: Quote
agbar Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 czeeeeeesc Alunia dzwoniunia:loveu::diabloti:kupilas juz te panele?? pokaaaaa:razz: Quote
basia2202 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Alicja napisał(a)::hmmmm: Tyśkowo o jajcach to godała Basieńka bo jej Dżapkowo podała 3 razy jajecznia :razz:i Basie się dźwignął ............cholesterol :evil_lol:....a my dziś o .........................wazelinie :evil_lol: żaden tam cholernysteron mi się nie dźwignął :evil_lol: a Tyśkowej to tylko jojca w głowie... :shake: niewyżyta dziołcha!!! :evil_lol: :diabloti: teqquila napisał(a):a to Baska o jojcach goda hehehe no tak mozna bylo sie spodziewac hehehe nawiedzona jaka... :-? :stupid: :eviltong: apple napisał(a):Niewdziecznica:shock: Pierwszy i ostatni raz śniadanie ci do pracy przyniosłam:obrazic: taa.. przyniosłaś :watpliwy: sama se przynieść musiałam...:cool3: i jeszcze herbaty nie dostałam :shake: chciałaś, żebym się zapchała tymi 3-ma jajecznicami :eviltong: :diabloti: witaj Alutkowa :multi::loveu: widziałam Ozzulca z tym nowym kolegą... na B :cool3: ... yy... Brunerem? :cool3: :eviltong: heheheee:evil_lol: :diabloti: podobny nawet :cool3: ale Ozzi z krainy czarów Alicji ładniejszy :p :loveu:bo nasza morducha kochana!! :multi: a tamten to jakiś ten łobcy :razz: Quote
emdziolek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Cze Alu!:loveu::loveu: Przyniosłam ci coś http://www.paczekdlaciebie.pl/517615 ja u się już zjadłam poczusie, czestuje sie twoimi:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 apple napisał(a):Cześć Alu u siebie juz wcząchłam pączki przyszłam do cię na sępa :diabloti::evil_lol: częstuj się koffana :loveu::loveu: Imbirka napisał(a):helloł Ozzulki http://www.paczekdlaciebie.pl/272806 :p:cool3::loveu: dzięki Bimberkowe...:multi::loveu:...dziś pęknę :evil_lol: agbar napisał(a):czeeeeeesc Alunia dzwoniunia:loveu::diabloti:kupilas juz te panele?? pokaaaaa:razz: cześć Agunia pączunia:loveu::loveu::loveu: panele kupione ....leżą w komórce :razz::razz:niech se teraz odpoczną :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Jessso zjadłam 3 pączki..................... bleeeeeeeeee.........jussszzz nie moge.................dobrze że dzisiaj czwartek :roll: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 basia2202 napisał(a):żaden tam cholernysteron mi się nie dźwignął :evil_lol: :razz:a co ..:evil_lol: a Tyśkowej to tylko jojca w głowie... :shake: niewyżyta dziołcha!!! :evil_lol: :diabloti: o masz ...ona cos z wami ostatnio za dużo bywa :evil_lol: witaj Alutkowa :multi::loveu: widziałam Ozzulca z tym nowym kolegą... na B :cool3: ... yy... Brunerem? :cool3: :eviltong: heheheee:evil_lol: :diabloti: podobny nawet :cool3: ale Ozzi z krainy czarów Alicji ładniejszy :p :loveu:bo nasza morducha kochana!! :multi: a tamten to jakiś ten łobcy :razz: :multi:witaj Baś :loveu::loveu: cieszkam że zdążyłaś na fotaski zanim ONE zagadały :razz::razz: Brono fajny chłopczyk ;) emdziolek napisał(a):Cze Alu!:loveu::loveu: Przyniosłam ci coś http://www.paczekdlaciebie.pl/517615 ja u się już zjadłam poczusie, czestuje sie twoimi:evil_lol: dziękuję EMIS :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 apple napisał(a):Jessso zjadłam 3 pączki..................... bleeeeeeeeee.........jussszzz nie moge.................dobrze że dzisiaj czwartek :roll: :hmmmm: na karaoke nie chadzasz .......aaaaaaaaa...na steepa;) a ja 1go i 2 kaffy :grins: Quote
Recommended Posts