apple Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Melduje posłusznie że ide na stepa........ bede może w nocy jakby ktos tęsknił :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Hejo Widzę ,że pączkowy dzień obalony u Was:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja zjadłam , najbardziej lubię te słodkie dziurki:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 apple napisał(a):Melduje posłusznie że ide na stepa........ bede może w nocy jakby ktos tęsknił :evil_lol:....ooo ty na steepa a mi ukradli neta ....:mad::mad:...coś się popierdasiło z GG ... Kubie zniknęlo konto ... odzyskał po pół godzinie :angryy:..a ja nie wiem czy ktoś do mnie pisał i czy dochodziły wiadomości :hmmmm: ATLANTYDA napisał(a):Hejo Widzę ,że pączkowy dzień obalony u Was:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja zjadłam , najbardziej lubię te słodkie dziurki:eviltong::evil_lol::evil_lol: Heyka :multi: pączka zjadłam ...przy 2gim mnie zemdliło :diabloti: :splat: no ta ...a tera o słodkich dziurkach :razz::razz: Quote
Matusz Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 ja zjadłem łącznie 6 dzisiaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i już nie mogę na nie patrzeć... choć z budyniem jeszcze nie jadłem:diabloti: w ogóle to mnie powykręcało w kręgosłupie i w szyi:placz: nie wiem co to jest...:roll: ale jest jeden plus = jutro wolne:multi: Quote
justysiek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 http://www.paczekdlaciebie.pl/1131679smacznego;) Quote
zuzolandia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Paczkowo siem witam;-) zlazłam na kffilke z drabiny coby popierdulca nie dostac hihihi zjem kolejnego slodkiego krepelka i wracam na roboty lono hihihihih Mati pewnie ciem jakowas zmora dopadla i ciem powykrecalo ;-) buzinkiiii koffana !! Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Matusz napisał(a):ja zjadłem łącznie 6 dzisiaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i już nie mogę na nie patrzeć... choć z budyniem jeszcze nie jadłem:diabloti: w ogóle to mnie powykręcało w kręgosłupie i w szyi:placz: nie wiem co to jest...:roll: ale jest jeden plus = jutro wolne:multi: OJ ja po 2 mam dość :cool1:a zjadłam z czystego lenistwa bo się mi robić kanapek nie chciało :roll::oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:u nas to się mówi na takie coś .....hexen szus :roll::evil_lol:...współczuję bólu ...możliwe że zaziębiłeś , zawiało Cię :razz::razz: justysiek napisał(a):http://www.paczekdlaciebie.pl/1131679smacznego;) dzieki Justysiek :loveu: zuzolandia napisał(a):Paczkowo siem witam;-) zlazłam na kffilke z drabiny coby popierdulca nie dostac hihihi zjem kolejnego slodkiego krepelka i wracam na roboty lono hihihihih Mati pewnie ciem jakowas zmora dopadla i ciem powykrecalo ;-) buzinkiiii koffana !! buzioki słodkościowe :loveu::loveu: a czamu ty zas skoczesz po tej drabinie...za ta gipsdeka rychtujesz :razz::razz: Quote
zuzolandia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 no dyc ze rychtuja gipsdeka ....i konca niy widac hihihih trza fajnie zrobic coby pajak miol zajefajne wisianko hiihihih Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 zuzolandia napisał(a):no dyc ze rychtuja gipsdeka ....i konca niy widac hihihih trza fajnie zrobic coby pajak miol zajefajne wisianko hiihihih ja ...no jak pająki muszą mieć fajne wisianko to rychtuj to dziołszko , rychtuj :loveu::loveu: a jo ida nynać Quote
Medorowa Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Dobry:hmmmm:wieczór, dzień:niewiem::niewiem: Co by nie było, bele dobre było:loveu: Quote
jonQuilla Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 hejka mamcia :loveu::loveu::multi: znów tylko na chwileczkę bo zaraz do szkoły ale chciałam się spytać kiedy będą fotki jełopka bo stęskniłam się znów za jego wygibasami na kanapie :evil_lol::evil_lol: buziaki i miziaki dla Ozzulca :loveu: Quote
basia2202 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 bereczek :evil_lol: Alutkowa z krainy... sama wiesz jakiej;) :loveu: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Medorowa napisał(a):Dobry:hmmmm:wieczór, dzień:niewiem::niewiem: Co by nie było, bele dobre było:loveu: Heyka :multi::multi::multi:co by nie było ;)najwazniejsze że dobre:multi::loveu: jonQuilla napisał(a):hejka mamcia :loveu::loveu::multi: znów tylko na chwileczkę bo zaraz do szkoły ale chciałam się spytać kiedy będą fotki jełopka bo stęskniłam się znów za jego wygibasami na kanapie :evil_lol: buziaki i miziaki dla Ozzulca :loveu: witanko z raniolka córcia:loveu::loveu: Postaram się dziś o fotaski :oops:...tylko najpierw Ozzy musi się po nocy obudzić :evil_lol::evil_lol: basia2202 napisał(a):bereczek :evil_lol: Alutkowa z krainy... sama wiesz jakiej;) :loveu: bereczek Basiu :multi::loveu: :hmmmm: myślę nad tą Krainą :razz::razz:....kiedyś TZ mówił Alicja w Krainie Garów :grins: ale to zamierzchłe czasy :evil_lol: Quote
basia2202 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Alicja napisał(a): bereczek Basiu :multi::loveu: :hmmmm: myślę nad tą Krainą :razz::razz:....kiedyś TZ mówił Alicja w Krainie Garów :grins: ale to zamierzchłe czasy :evil_lol: błaaahahaaaaa :evil_lol: no dowcipniś z tego TZta :cool3: :diabloti: Alicja... rzecz jasna... z krainy Ozz być musi :p :loveu: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 basia2202 napisał(a):błaaahahaaaaa :evil_lol: no dowcipniś z tego TZta :cool3: :diabloti: Alicja... rzecz jasna... z krainy Ozz być musi :p :loveu: :evil_lol: :evil_lol: to dobrze że nie os:roll: :evil_lol: ano TZ dowcipas :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pandisia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Cześć przyszłam na kaff do Was :multi: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Pandisia napisał(a):Cześć przyszłam na kaff do Was :multi: zapraszam :multi::multi:rozgość się ...ino poszukam naczyniek ;) Quote
agbar Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 dzien dober:loveu: przynieslam ci w prezencie Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 agbar napisał(a):dzien dober:loveu: przynieslam ci w prezencie :multi::multi::multi:witaj :loveu: dzięki za prezenta :multi: następną razą poproszę frytownicę ;):evil_lol: Quote
Pandisia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Jak chcesz to proszę Cię bardzo :evil_lol: Quote
natija Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 jak nie poczki to kawka:)ale kawki chcetnie sie napije:)Witam:):):) Quote
apple Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Cześć Alu porzyszłam ci oznajmić żem cała i zdrowa Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Pandisia napisał(a):Jak chcesz to proszę Cię bardzo :evil_lol: http://images24.fotosik.pl/151/5b6d9b308e0b0212.jpg wow super :multi: dziękuję :loveu::loveu: natija napisał(a):jak nie poczki to kawka:)ale kawki chcetnie sie napije:)Witam:):):) :multi::multi:witanko częstuj się kawusią :p apple napisał(a):Cześć Alu porzyszłam ci oznajmić żem cała i zdrowa cieszkam się żeś już wróciła :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 cze alutka ... bom sie jeszcze z toba nie witała :cool1::cool1: Quote
Medorowa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Doberek wcześnie wstająca Alu:hand::hand: Quote
Recommended Posts