apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 jonQuilla napisał(a):dla kogo to posłanie nowe skoro Ozzul na łóżku? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak to dla kogo... jak pan mąż podpadnie... bedzie jak znalazł :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 apple napisał(a):a ze powiedzonko to wiem........ juszzz myslałam że przylgnie do mnie nowe pseudo:evil_lol: nie bojaj Dżabko :loveu: jonQuilla napisał(a):dla kogo to posłanie nowe skoro Ozzul na łóżku? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no nie pytaj :razz::razz: http://images32.fotosik.pl/124/866bdc205af06044.jpg a meble mamcia pierwsza klasa :loveu::loveu: strasznie mi się podobają meble w takim stylu :) cieszkam że się z Mamcią zgadzasz:p apple napisał(a): Jak to dla kogo... jak pan mąż podpadnie... bedzie jak znalazł :evil_lol: :razz::razz:...dżabuszko dla mła ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a): :razz::razz:...dżabuszko dla mła ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Noooooo coś ty:crazyeye:To pies na łóżku, mąż na łózku a ty w kojcu :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 apple napisał(a):Noooooo coś ty:crazyeye:To pies na łóżku, mąż na łózku a ty w kojcu :evil_lol: ciasne ale własne ...:razz::razz:...:roflt: Quote
Izabela124. Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Witanko Alus Fajne mebelki,a poslanko superowe, szkoda tylko, ze ozzylec na nim nie spi hihi Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Alus Fajne mebelki,a poslanko superowe, szkoda tylko, ze ozzylec na nim nie spi hihi Posłanko dopiero dziś przyszło pocztą :p zobaczymy czy się spodoba :razz::razz: poczęstujcie się pączusiem :grins: SMACZNEGO http://chaodiv.ddl2.pl/pk/?id=49708 Quote
tygra Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 kurcze super to spanko - a Ozzulek dupcię przy kaloryferku grzeje :) Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 tygra napisał(a):kurcze super to spanko - a Ozzulek dupcię przy kaloryferku grzeje :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzulek to doopalona w łóżku grzeje taki zgredzik :p a stare spanko zreperujemy i pojedzie do schroniska ...Magda obiecała że się z przejedzie i pozawozimy Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzulek to doopalona w łóżku grzeje taki zgredzik :p a stare spanko zreperujemy i pojedzie do schroniska ...Magda obiecała że się z przejedzie i pozawozimy obiecała i pojedziem w najbliższym czasie ;) Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):obiecała i pojedziem w najbliższym czasie ;) :p... to ja poszperam jeszcze w skarbach ;) apple napisał(a):Przyszłam powiedzień -DOBRNOC:sleeping: dobrej nocki Dżabuszko :loveu: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 teqquila napisał(a):Siemanko Alu z wieczorka :evil_lol: siemanko Tysiaczkowa :multi::multi::multi: Quote
lolka75 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 :evil_lol:ooo...a tu juz spia:evil_lol: dobra to ja nie bede budzic:sleep2::hand: Quote
furciaczek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Sliczne nowe mebelki i spanko:loveu: Stary Ozulek tez:lol::loveu: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 lolka75 napisał(a)::evil_lol:ooo...a tu juz spia:evil_lol: dobra to ja nie bede budzic:sleep2::hand: hey Loluś :loveu: :razz::razz:noo...prawie już spali o tej porze :roll: Teraz możesz już wołać i hałasować ...już wstanięte :multi::multi: furciaczek napisał(a):Sliczne nowe mebelki i spanko:loveu: Stary Ozulek tez:lol::loveu: ooo....furciaczkowe :loveu: dziex:p...kurde Ozzy wlazł na spanko , pozawijał kocyk i wylazł ...ciekawe kiedy się kapnie ze to jego łóżeczko nie moje :hmmmm: Quote
apple Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Doberek Alicjo z nowymi mebelkami:multi::loveu: Quote
Matusz Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Doberek Aliii :multi::multi::loveu::multi::multi: Quote
clockwork Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Alicja napisał(a): dziex:p...kurde Ozzy wlazł na spanko , pozawijał kocyk i wylazł ...ciekawe kiedy się kapnie ze to jego łóżeczko nie moje :hmmmm: może fftedy jak przestaniesz w nim sypiać :evil_lol::evil_lol: heja rozhisteryzowana nabijaczko postów:eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 ewelinabuck napisał(a):witanko jak co rano:diabloti: witanko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: apple napisał(a):Doberek Alicjo z nowymi mebelkami:multi::loveu: eee no co ty ...one już stare ;) ale CZe Dżapko :loveu: Matusz napisał(a):Doberek Aliii :multi::multi::loveu::multi::multi: Berek Mati :multi::loveu::multi: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 clockwork napisał(a):może fftedy jak przestaniesz w nim sypiać :evil_lol::evil_lol: :hmmmm: no to jest myśl ....czasem ci się udaje coś wymyśleć :eviltong::eviltong::eviltong: heja rozhisteryzowana nabijaczko postów:eviltong::eviltong: cze bazarkowa nabijaczko postów :eviltong::eviltong:..... jak znajdziesz jakiegoś kota daj znać :razz::razz:...pohisteryzowałabym se znowu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
clockwork Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Alicja napisał(a)::hmmmm: no to jest myśl ....czasem ci się udaje coś wymyśleć :eviltong::eviltong::eviltong: z rana czasem myśle :evil_lol::evil_lol: cze bazarkowa przebijaczko :eviltong::eviltong:..... :roll::roll:..................... jak znajdziesz jakiegoś kota daj znać :razz::razz:...pohisteryzowałabym se znowu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: a paszła ty won z koteckami :angryy::mad: NEVER NEVER never.......... Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 clockwork napisał(a):a paszła ty won z koteckami :angryy::mad: NEVER NEVER never.......... :grins: ....dopsz :loveu::loveu:..........mogom być rybki :eviltong::eviltong:....na rybki już mamy zbyt :p miało być nabijaczko postów...... już edytowałam ...zas niemiec zabrał mi słowa ;) Quote
clockwork Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Alicja napisał(a)::grins: ....dopsz :loveu::loveu:..........mogom być rybki :eviltong::eviltong:....na rybki już mamy zbyt :p z rypek to tylko....walenie.........:roll: Quote
Recommended Posts