jonQuilla Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 cześć mamcia :loveu::loveu::loveu: :multi: Quote
basia2202 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 apple napisał(a):No wiesz Basiu :obrazic:. Każdy sądzi po sobie :diabloti: A ja ci chciałam cos dobrego przygotować boś ty bidna głodna, zęczona a ty o mnie tak :shake:.......................................... dobra dobra... teraz na litość mnie bierzesz :cool3: :eviltong: :evil_lol: Bo ja bardzo porządna jestem..... ma ktos jakieś wątpliwości :razz::mad: z której strony? :evil_lol: :eviltong: Alicja napisał(a):.prawda :razz::razz: ale ta Basia jest :evil_lol::evil_lol: ano jeeesteeeem!! :multi: tuuu jesssteeeeem!! :hand: :B-fly: a jaka fajna jestem :p :loveu: a ja to bym chciała odszkodowanie od Japkowej za to, że mi te jajecznice 3 razy jeść kazała! :cool3: tera mi obrzydło i już nie ruszę więcej :roll: :diabloti: Quote
BeaC Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 ....wślizłam się bez wazeliny:diabloti::diabloti::diabloti: tutaj tak z poslizgiem, że wlasnehj nie trzeba przynosić o matko moje baby rozrabiaja, po schodach sie gonią:angryy::angryy::angryy: Zużka piszczy a Luśce tylko tego trzeba:razz::diabloti: Quote
malawaszka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 hahha no nie mogę :evil_lol: u Magdy na słodko a tu rybno-wazelinowo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 jonQuilla napisał(a):cześć mamcia :loveu::loveu::loveu: :multi: cześć Córciu :multi::loveu::loveu::loveu::multi: basia2202 napisał(a):z której strony? :evil_lol: :eviltong: ano jeeesteeeem!! :multi: tuuu jesssteeeeem!! :hand: :B-fly: a jaka fajna jestem :p :loveu: a ja to bym chciała odszkodowanie od Japkowej za to, że mi te jajecznice 3 razy jeść kazała! :cool3: tera mi obrzydło i już nie ruszę więcej :roll: :diabloti: nooooo jesteś :multi::multi::multi::multi: ale to moze była 3 razy po 1 jajeczku :razz::razz: :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 BeaC napisał(a):....wślizłam się bez wazeliny:diabloti::diabloti::diabloti: tutaj tak z poslizgiem, że wlasnehj nie trzeba przynosić o matko moje baby rozrabiaja, po schodach sie gonią:angryy::angryy::angryy: Zużka piszczy a Luśce tylko tego trzeba:razz::diabloti: niech piszczą ....nie to nie przeszkadza :grins: Medorowa napisał(a):Cze wazeliniarki:loveu::loveu: cze Nowonarodzona :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 malawaszka napisał(a):hahha no nie mogę :evil_lol: u Magdy na słodko a tu rybno-wazelinowo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo MY nie jesteśmy monotematyczne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Witanko Ale tu temat, wazelinka hihi Quote
teqquila Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Siemanko Alu :) widzem zem o jajecach gadocie :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Ale tu temat, wazelinka hihi Witanko :multi::multi: bo tu czasem coś się dzieje :evil_lol::evil_lol: Ozzy spotkał dziś kolegę Bruna :multi::multi:...fotki spartoliłam ale i tak dam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 teqquila napisał(a):Siemanko Alu :) widzem zem o jajecach gadocie :evil_lol: :hmmmm: Tyśkowo o jajcach to godała Basieńka bo jej Dżapkowo podała 3 razy jajecznia :razz::razz:i Basie się dźwignął ............cholesterol :evil_lol:....a my dziś o .........................wazelinie :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 ooo Ozzy i AST długowłosy :loveu::lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Izabela124. napisał(a):Ale fajnego kolege ma Ozzi malawaszka napisał(a):ooo Ozzy i AST długowłosy :loveu::lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dwa ASTmany ;) Quote
teqquila Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 a to Baska o jojcach goda hehehe no tak mozna bylo sie spodziewac hehehe o ja Ozzy z kolega hehhe !! ze siem jedna butelka bawily :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 już wiem - kolega wygląda jak mix ASTa z akitą :razz: Quote
Matusz Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 malawaszka napisał(a):już wiem - kolega wygląda jak mix ASTa z akitą zgadza się :razz: Alutka bardzo fajne zdjęcia ze spacerku ! :loveu::loveu: ja dzisiaj spacerowałem z 2 basenji :multi:;) Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 teqquila napisał(a):a to Baska o jojcach goda hehehe no tak mozna bylo sie spodziewac hehehe no taaaa......cała Basia :evil_lol::evil_lol: o ja Ozzy z kolega hehhe !! ze siem jedna butelka bawily :evil_lol: ale i tak Ozzy zepsuł butelkę ...:evil_lol::evil_lol: malawaszka napisał(a):już wiem - kolega wygląda jak mix ASTa z akitą :razz: no może tak być ...on jest przyniesiony skądś tam w torbie :razz::razz:...więc nie znamy ani mamy ani taty :shake: Matusz napisał(a): zgadza się :razz: Alutka bardzo fajne zdjęcia ze spacerku ! :loveu::loveu: ja dzisiaj spacerowałem z 2 basenji :multi:;) jakościowo do bani ale chciałam pokazać że Ozzy biega :evil_lol:i ma kolegów ;) supcio ...spacer z baskami :loveu: Quote
apple Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 basia2202 napisał(a):z której strony? :evil_lol: :eviltong: z przodu z tyłu, boku i dołu z każdej kochana a ja to bym chciała odszkodowanie od Japkowej za to, że mi te jajecznice 3 razy jeść kazała! :cool3: tera mi obrzydło i już nie ruszę więcej :roll: :diabloti: Niewdziecznica:shock: Pierwszy i ostatni raz śniadanie ci do pracy przyniosłam:obrazic: Quote
Recommended Posts