teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ja tyz ju lecem szlafyn ju Ci dajem kusiola Quote
jonQuilla Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 rajuu dziewczyny co Wy spać nie możecie? :evil_lol::evil_lol: a może to jakaś nocna warta była ;) :eviltong: cześć Mamcia :loveu::loveu::loveu: :multi::multi: Twoja córcia wstanięta i strasznie zaspana ale jakoś się trzyma...życzę miłego dnia i ślę buziaki :loveu: Quote
BeaC Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Cześć Ala widziałaś:cool3: jakieś baby Ci nagadały:cool3::cool3::cool3: cho................ mam Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 zuzolandia napisał(a):hiellooooooooooooooooooooo!!!!!!!!! jesce nie spis??? no ....jeszcze nie spałam ... jo tyz niy hihihi bo faflom z prawie łozartom Tyskowom hihihihih una chce cobym nago na stole u bimbrowej tancowalaaaa ........... jestem za...... jezem w szokuu hihihihihihihiiiihiiiiihihihi wyjdź z niego ;) teqquila napisał(a):Alu w sumie masz racje ale zawsze mozemy siem wyzali sobie na wzajem i wtedy latweij to zniesc ...i tak trzymaj ...tak łatwiej .... Ruda cicho no!! tera to wszyscy beda kcieli hehe a tak tylko my bysmy mialy :evil_lol: ja tam nie scę ...wypiłam i pojszłam spać zuzolandia napisał(a):eee ze ,mnie ekshibicjonistka :evil_lol: i tak bys foty pryndzy czy pozni pokozala :eviltong: wiec uprzedzam zawcczasu coby szoku niy dostali :evil_lol: hercklekoty ich chycom ... teqquila napisał(a):hehe nie dala bym no co Ty bym se zachowała :evil_lol: ta chyba dlatego powiedzialas by smaku narobic hehehe :cool3: ...podjarać towarzystwo zuzolandia napisał(a):podrajcowac zawsze mozna sztriptiz zrobia ino do CIA :loveu: RUDO ...a MY teqquila napisał(a):a no dziks ale co z bimbrowa i zuzkowa zrobic :evil_lol: tyz sie podjarac beda hihi a reszta to tutaj nie bedzie mogla wytrzymac hehehe ha ha ha zuzolandia napisał(a):bimbrowo na balkon Bimbrowej postawcie kuwete zuzkowo do laziynki:evil_lol: reszta klapki na łocy i czekac na wstrzymanie .....co kto woli :evil_lol: bromu dosypać do kaffy teqquila napisał(a):hehe ale je rozstawilas hehehe ale jak zimno bedzie tom bimbrowej na balkon ni dam hehehe a zuzkowa w lazience hehe chociaz podgladac ni bedzie zamkniemy ja na kluc hehehe dyć ony tam mogom gupot narobić :razz: a reszta tom mi sie wydaje ze eksploduje hihi :evil_lol: bedzie bum i smród :diabloti: zuzolandia napisał(a):bimbrowo dostanie odpowiednio dawka procyntowo to niy zamarznie hihihiih w razie czego mogymy obie poslac na tanksztela po szekulada hihihih i po czipsy :roll: teqquila napisał(a):hehe no chyba ze tak !! procenty ja rozgrzeja tylko by nie za bardzo :evil_lol: hehe no chyba ze tak ale one zdjedza same po drodze zanim wroca hehehe :evil_lol: a po co ta szokulada jak nie do zjedzenia :razz: zuzolandia napisał(a):spokooo przidom bez to zas podom hihihiiihi a potym bydom siedzie w antryju na byfyju i bydom jesc hawerfloki hihihihihihi dejcie im tyju teqquila napisał(a):a niech jedza byle nie podgladaly ale u bimbrowej jest tylko klatka dla Bimberosa hehe najwyzej je tam zamkniemy :evil_lol: zuzolandia napisał(a):ooooooooooo takkkkkkkkk !!!!!!!! przykryjemy kocem coby nie widzialy hihiihihi bo im sie uzali hihiihihi :evil_lol: teqquila napisał(a):hehe no mozna kocem albo wystawic za drzwi hehe wtedy napewno nie beda podgladac hehe no nie wiem :evil_lol: a jak koc bedzie zmolały :razz: zuzolandia napisał(a):hihihihiihihi cho tu szwarnotko dej kusiola ;-) bo idem szlafyn !!!!!!!!! rychło wczas :evil_lol: teqquila napisał(a):ja tyz ju lecem szlafyn ju Ci dajem kusiola dosz jej kusku po francusku :razz: KWW:loveu::evil_lol::loveu: Quote
ewelinabuck Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Witammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 furciaczek napisał(a):Co Ty bredzisz jaka wieczorowa:roll: Toc to dzien sie dopiero zaczyna:loveu: aaaa.... no fakt ...toż to się dzionek nowy zaczął :evil_lol: jonQuilla napisał(a):rajuu dziewczyny co Wy spać nie możecie? :evil_lol::evil_lol: a może to jakaś nocna warta była ;) :eviltong: cześć Mamcia :loveu::loveu: :multi: Twoja córcia wstanięta i strasznie zaspana ale jakoś się trzyma...życzę miłego dnia i ślę buziaki :loveu: cze wstanięta Córciu :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: BeaC napisał(a):Cześć Ala widziałaś:cool3: jakieś baby Ci nagadały:cool3::cool3: cho................ mam :evil_lol::evil_lol:widziałam .....ale przynajmniej NIKT im nie napisze że se posty nabijają :evil_lol::evil_lol: byłam u Cia :loveu:wypić kaff :multi: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Chciałam cie uraczyć Alu kawusią z ranca ale widze że moja koffana Bea mnie ubiegła :razz: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 ewelinabuck napisał(a):Witammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:multi::multi::multi: witammmmmmmmmmmm:multi::multi::multi::multi: agaciaaa napisał(a):Witanko, wpadłam na kawe ;) częstuj się ...Bea przyniosła expresik :p apple napisał(a):Chciałam cie uraczyć Alu kawusią z ranca ale widze że moja koffana Bea mnie ubiegła :razz: To siadaj i częstuj się :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Hejo :multi: Witaj cioteczko ATLANTYDO:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 agbar napisał(a):czesc histeryczko:loveu::loveu: WITAJ Nasza Nabijaczko :multi::loveu::multi:w tym HISTERYCZNYM Blogasku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 nie można was spuścić z oka... 1 dzień i 4 strony po 20 postów :mdleje::mad: cze ALA tak na forum... i nie histeryzuj zmień czcionke :diabloti: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):nie można was spuścić z oka... 1 dzień i 4 strony po 20 postów :mdleje::mad: no ja nie wiem ale ONE są :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze ALA tak na forum... i nie histeryzuj zmień czcionke :diabloti: cze MADŹ tak na forum :grins: osz kurde ... ale tak mi nakazał psychiatra :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:na czerwono :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 cze histeryczko i pozostało kompanio niezrównoważonych nabijaczy postów :diabloti:Wpadłam przed obiadem... a co mi tam:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 apple napisał(a):cze histeryczko i pozostało kompanio niezrównoważonych nabijaczy postów :diabloti:Wpadłam przed obiadem... a co mi tam:evil_lol: :multi::multi::multi:cze....Dżapko :loveu:....a nie mogłabyś tak ....Z OBIADEM :hmmmm: A do Ozzulka przyjechało dziś nowe spanko :multi::multi::multi: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:cze....Dżapko :loveu:....a nie mogłabyś tak ....Z OBIADEM :hmmmm: A do Ozzulka przyjechało dziś nowe spanko :multi::multi::multi: Ni mam obiada:niewiem:....... no chyba ze kcesz bebiko :razz: Poka spanko:razz: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 apple napisał(a):Ni mam obiada:niewiem:....... no chyba ze kcesz bebiko :razz: nie sces Bebiko :razz::razz:...zaraz se zrobie smażaka i hranulki :loveu: Poka spanko:razz: zarozki ino fotki cykne:p Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 araz se zrobie smażaka i hranulki.......Że coooo?:crazyeye: nie wiem co to:roll: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Moje nowe mebelki ...szafa już była na Madzi fotach :grins: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 apple napisał(a):araz se zrobie smażaka i hranulki.......Że coooo?:crazyeye: nie wiem co to:roll: :grins: smażony ser i frytki :loveu::loveu: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a)::grins: smażony ser i frytki :loveu::loveu:aaaaaa no to godaj po naszemu:evil_lol: Quote
Pandisia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a)::grins: smażony ser i frytki :loveu::loveu: Nigdy bym na to nie wpadła :evil_lol::evil_lol: mniam mniam :razz: Quote
Recommended Posts