lolka75 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ala co Ty lykasz, czy co palisz zes taka wesola i serdeczna zawsze....:loveu: ? Czy Ty sie czasami wk... :oops:denerwujesz?? :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 lolka75 napisał(a):Ala co Ty lykasz, czy co palisz zes taka wesola i serdeczna zawsze....:loveu: ? nic słońce nie łykam ...nie palę ...co do wesołości :razz::razz:...przez internet nie widac :oops:...ale mam jedną przywarę ...chciałabym ...aby wszystkim było dobrze :oops::loveu::loveu::loveu:aby nikomu nie działa sie krzywda i gdzie mogę chciałabym pomóc :oops: Czy Ty sie czasami wk... :oops:denerwujesz?? :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tysz siem w*****m ;) więc Loluś :loveu::loveu::loveu: nie jest źle ;) Quote
ATLANTYDA Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 lolka75 napisał(a):Ala co Ty lykasz, czy co palisz zes taka wesola i serdeczna zawsze....:loveu: ? Czy Ty sie czasami wk... :oops:denerwujesz?? :evil_lol: Doktor pewnie ziólko Ali przepisał uspokajająco- rozweselające:evil_lol:;) Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Doktor pewnie ziólko Ali przepisał uspokajająco- rozweselające:evil_lol:;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: obcowanie z fajnymi życzliwymi ludźmi to jest najlepsza terapia :p Quote
teqquila Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 hehe ze mna i dlatego ma dobry humorek :evil_lol::diabloti: Quote
lolka75 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: obcowanie z fajnymi życzliwymi ludźmi to jest najlepsza terapia :p ale jak ktos mocno emituje zle emocje to i zyczliwych moze zniszczyc:-( Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 teqquila napisał(a):hehe ze mna i dlatego ma dobry humorek :evil_lol::diabloti: pod warunkiem że ty nie masz dołka w tej amej chwili co JA ;);) lolka75 napisał(a):ale jak ktos mocno emituje zle emocje to i zyczliwych moze zniszczyc:-( no własnie dziś jedna osoba zDogo chciala to zrobić ...ale wokół są jeszcze ludzie kochani życzliwi :loveu::loveu::loveu:i dla takich warto być życzliwym ...a ja nie dam się tak łatwo zniszczyć ...czasem mnie złamie ....przyznaje i ciężko mi jest wtedy sie poddźwignąć ale musze ...jakiś czas temu było mi bardzo źle ...i chylę czoła przed JEDNĄ osóbką :Rose:która wytrzymala ze mną prawie 3 dni i dzięki niej z tego wyszłam .....................KCM :loveu::loveu: A Ani dziękuję za dzisiejszą rozmowę na GG :loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 No i wkoncu dotarlam i tutaj:diabloti: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 furciaczek napisał(a):No i wkoncu dotarlam i tutaj:diabloti: witam wieczorową porą :multi::multi::multi: Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 hiellooooooooooooooooooooo!!!!!!!!! jesce nie spis??? jo tyz niy hihihi bo faflom z prawie łozartom Tyskowom hihihihih una chce cobym nago na stole u bimbrowej tancowalaaaa ........... jezem w szokuu hihihihihihihiiiihiiiiihihihi Quote
furciaczek Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a):witam wieczorową porą :multi::multi::multi: Co Ty bredzisz jaka wieczorowa:roll: Toc to dzien sie dopiero zaczyna:loveu: Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alu w sumie masz racje ale zawsze mozemy siem wyzali sobie na wzajem i wtedy latweij to zniesc Ruda cicho no!! tera to wszyscy beda kcieli hehe a tak tylko my bysmy mialy :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 teqquila napisał(a):Alu w sumie masz racje ale zawsze mozemy siem wyzali sobie na wzajem i wtedy latweij to zniesc Ruda cicho no!! tera to wszyscy beda kcieli hehe a tak tylko my bysmy mialy :evil_lol: eee ze ,mnie ekshibicjonistka :evil_lol::evil_lol: i tak bys foty pryndzy czy pozni pokozala :eviltong::eviltong: wiec uprzedzam zawcczasu coby szoku niy dostali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 hehe nie dala bym no co Ty bym se zachowała :evil_lol::evil_lol: ta chyba dlatego powiedzialas by smaku narobic hehehe :cool3::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 teqquila napisał(a):hehe nie dala bym no co Ty bym se zachowała :evil_lol::evil_lol: ta chyba dlatego powiedzialas by smaku narobic hehehe :cool3::evil_lol: podrajcowac zawsze mozna :evil_lol::evil_lol: sztriptiz zrobia ino do CIA :loveu::loveu: Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 a no dziks ale co z bimbrowa i zuzkowa zrobic :evil_lol::evil_lol: tyz sie podjarac beda hihi a reszta to tutaj nie bedzie mogla wytrzymac hehehe:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 teqquila napisał(a):a no dziks ale co z bimbrowa i zuzkowa zrobic :evil_lol::evil_lol: tyz sie podjarac beda hihi a reszta to tutaj nie bedzie mogla wytrzymac hehehe:evil_lol: bimbrowo na balkon:evil_lol: zuzkowo do laziynki:evil_lol: reszta klapki na łocy i czekac :evil_lol::evil_lol: na wstrzymanie .....co kto woli :evil_lol: Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 hehe ale je rozstawilas hehehe ale jak zimno bedzie tom bimbrowej na balkon ni dam hehehe a zuzkowa w lazience hehe chociaz podgladac ni bedzie zamkniemy ja na kluc hehehe a reszta tom mi sie wydaje ze eksploduje hihi :evil_lol::cool3: Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 bimbrowo dostanie odpowiednio dawka procyntowo to niy zamarznie hihihiih w razie czego mogymy obie poslac na tanksztela po szekulada hihihih Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 hehe no chyba ze tak !! procenty ja rozgrzeja tylko by nie za bardzo :evil_lol::evil_lol: hehe no chyba ze tak ale one zdjedza same po drodze zanim wroca hehehe :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 spokooo przidom bez to zas podom hihihiiihi a potym bydom siedzie w antryju na byfyju i bydom jesc hawerfloki hihihihihihi Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 a niech jedza byle nie podgladaly ale u bimbrowej jest tylko klatka dla Bimberosa hehe najwyzej je tam zamkniemy :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ooooooooooo takkkkkkkkk !!!!!!!! przykryjemy kocem coby nie widzialy hihiihihi bo im sie uzali hihiihihi Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 hehe no mozna kocem albo wystawic za drzwi hehe wtedy napewno nie beda podgladac hehe no nie wiem :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 hihihihiihihi cho tu szwarnotko dej kusiola ;-) bo idem szlafyn !!!!!!!!! Quote
Recommended Posts