Alicja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 apple napisał(a):Buhahahahahahha....... cokolwiek to znaczy...... biore :evil_lol::eviltong: i zaś podpadłam :oops::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a):i zaś podpadłam :oops::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Że niby komu???? Bo chyba nie mnie :razz: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 apple napisał(a):Że niby komu???? Bo chyba nie mnie :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie nie tobie ;)...stare dzieje :evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dzień dobry :) Udało się Kubę obudzić rano...? ;) Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dzień dobry :) Udało się Kubę obudzić rano...? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak z biedą wstał o 8.30 ....a na autobus musiał wyjść o 9.10:razz::razz: Quote
tygra Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 cześć Alu :) chwilę mnie nie było a tu tyle już mam zaległości Quote
agaciaaa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Witanko :multi: domagam sie fotek :lol: bo tylko Jełopek był :loveu: :diabloti: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 tygra napisał(a):cześć Alu :) chwilę mnie nie było a tu tyle już mam zaległości to nie JA to ONE :grins: agaciaaa napisał(a):Witanko :multi: domagam sie fotek :lol: bo tylko Jełopek był :loveu: :diabloti: oj oj oj ........nie mam :oops::oops: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a): oj oj oj ........nie mam :oops::oops: czego fotek czy jełopka pod reką co by go sfocić :razz: Quote
emdziolek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alu to trzeba zrobić:razz: Witanko!:multi: Quote
e.v.a Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 witaj Alciu :multi: jak wam dzionek mija na leniuchowaniu??:razz: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 apple napisał(a):czego fotek czy jełopka pod reką co by go sfocić :razz: :hmmmm: ... a wiesz ze nie wiem :grins: emdziolek napisał(a):Alu to trzeba zrobić:razz: Witanko!:multi: aparat leży w szufladzie :evil_lol::evil_lol: evaxon napisał(a):witaj Alciu :multi: jak wam dzionek mija na leniuchowaniu??:razz: :placz::placz::placz:sprzątam i klikam ...klikam i sprzatam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaneczko moje niewitane :loveu::loveu::loveu: Quote
Rybka_39 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Czesc Alu! Witam i sle buziaki...bo nie wiem czy w najblizszym czasie znajde czas..przez szkole:angryy: Zrob jakies fotki Ozulcowi:loveu: Quote
Izabela124. Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Witanko Ja tes chce zobaczyc nowe zdjecia jelopka:evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Hejka Cioteczko Ozulkowa ma przerwę między karmieniami maluchów Quote
Rybka_39 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Ja tes chce zobaczyc nowe zdjecia jelopka:evil_lol: No własnie Ala daj nam jakies twoje zdjęcia:-D Zartuje oczywiscie:diabloti::loveu: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Rybka_39 napisał(a):Czesc Alu! Witam i sle buziaki...bo nie wiem czy w najblizszym czasie znajde czas..przez szkole:angryy: Zrob jakies fotki Ozulcowi:loveu: witanko RYBKO:multi: obiecuję ze cyknę :p Izabela124. napisał(a):Witanko Ja tes chce zobaczyc nowe zdjecia jelopka:evil_lol: NA WSTECZU BYł Jełopek :p ATLANTYDA napisał(a):Hejka Cioteczko Ozulkowa ma przerwę między karmieniami maluchów :multi::multi:cioteczka ATLANTYDA :multi::multi: ale masz jazde z tymi maluchami :razz::razz: Rybka_39 napisał(a):No własnie Ala daj nam jakies twoje zdjęcia:-D :eviltong::eviltong::eviltong:............ Zartuje oczywiscie:diabloti::loveu: żarty żartami a ja potem odszkodowanie będę płacić jak się kto Mnie wystraszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Cześć Alu - no gdzie ty jak ja do ciebie zachodze:hmmmm: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Niezła jazda fakt :evil_lol::evil_lol:tysz sprzatam ino nie po szczylkach :razz::razz: apple napisał(a):Cześć Alu - no gdzie ty jak ja do ciebie zachodze:hmmmm: cały czas pszątam i pszątam :cool1: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a): cały czas pszątam i pszątam :cool1: Ja myślałam że ty przedszkolanka a nie przątaczka:razz::diabloti: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 apple napisał(a):Ja myślałam że ty przedszkolanka a nie przątaczka:razz::diabloti: ale na urlopie zdrowotnym :grins: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a): ale na urlopie zdrowotnym :grins: I dorabiasz jako przataczka... hehehe.... a jak długo ten urlop:razz: Quote
Matusz Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Babi ja dzisiaj się witam i od razu mykam... :multi::multi::loveu::loveu::multi::multi: dobrej nocki życzę, i do jutra...chyba.... :sleep2::hand: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 apple napisał(a):I dorabiasz jako przataczka... hehehe.... a jak długo ten urlop:razz: taaa w pokoju TZta :diabloti::diabloti: Matusz napisał(a):Babi ja dzisiaj się witam i od razu mykam... :multi::multi::loveu::loveu::multi::multi: dobrej nocki życzę, i do jutra...chyba.... :sleep2::hand: branoc Wnusiu :hand: Quote
Recommended Posts