basia2202 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 zaglądnęłam tylko... dobrej nocki Wam życzyć :loveu: Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 apple napisał(a):Noooo. Alu mam prośbe wstaw mi zdjęcie ozzulka siedzącego....... nie moge znaleść a chciała se popatrzać na tego ciapka koffanego:loveu: dam Ci słońce takiego :loveu::loveu: basia2202 napisał(a):zaglądnęłam tylko... dobrej nocki Wam życzyć :loveu: wzajemnie Basieńko :loveu: Quote
emdziolek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Alicja napisał(a):;)lecę do Was :multi::multi: Widziałam, byłaś!:multi: A ja widziałam dumnego Ozzulca http://images26.fotosik.pl/147/7146cbfdcdf06a0e.jpg jaki poważny:evil_lol: Jeszcze sie ktoś nabierze:evil_lol: Branocka Alu:loveu: Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 emdziolek napisał(a):Widziałam, byłaś!:multi: A ja widziałam dumnego Ozzulca http://images26.fotosik.pl/147/7146cbfdcdf06a0e.jpg jaki poważny:evil_lol: Jeszcze sie ktoś nabierze:evil_lol: Branocka Alu:loveu: Dobranocka Emi :loveu::loveu: ależ Ozzulek jest powazny ;) Quote
Matusz Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 pewnie, że Ozzulec poważny ;) dobrej nocki babi:multi::loveu::multi: dobrego tygodnia! Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a): dam Ci słońce takiego :loveu::loveu:http://images26.fotosik.pl/147/7146cbfdcdf06a0e.jpg Cześć Alusia :loveu: Dzięki za fotke Alu:loveu:...... tylko że chciałam pokazać mojemu TZ jak Ozziulek fajnie siedzi z wyprostowanymi tylnymi łapkami i jak fajnie wtedy wyglada...... a ty mi tu takiego wypozowanego pokazujesz:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Matusz napisał(a):pewnie, że Ozzulec poważny ;) dobrej nocki babi:multi::loveu::multi: dobrego tygodnia! Bry dzionek Mati :multi::loveu::multi: i miłego poniedzialku po feryjnego:razz::razz: apple napisał(a):Cześć Alusia :loveu: Dzięki za fotke Alu:loveu:...... tylko że chciałam pokazać mojemu TZ jak Ozziulek fajnie siedzi z wyprostowanymi tylnymi łapkami i jak fajnie wtedy wyglada...... a ty mi tu takiego wypozowanego pokazujesz:evil_lol: Berek Dżapuszko :loveu::loveu::loveu: To już Ci Słońce daje Jełopka ...cz było pisać ;):evil_lol: A My juz po psacerku :razz::razz:...Ozzy chciał na siq i koopalona o 5.48 więc poszliśmy :cool1: a potem myk do wyrka i do 8 spanko :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 hejka mamciu krejzolkowa :multi::multi: :evil_lol: jełopek w swojej ulubionej pozie siedzącej na dzień dobry to to co dżoint-killa lubi najbardziej :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a): Berek Dżapuszko :loveu::loveu::loveu: To już Ci Słońce daje Jełopka ...cz było pisać ;):evil_lol: A My juz po psacerku :razz::razz:...Ozzy chciał na siq i koopalona o 5.48 więc poszliśmy :cool1: a potem myk do wyrka i do 8 spanko :evil_lol: Ooooooo to nam szło dzieki:loveu::loveu::loveu::loveu:. To bede pamietać zeby prosić o jełopka:evil_lol: 5.48 - no coment:cool1: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 jonQuilla napisał(a):hejka mamciu krejzolkowa :multi::multi: :evil_lol: jełopek w swojej ulubionej pozie siedzącej na dzień dobry to to co dżoint-killa lubi najbardziej :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaaa to Wy Moje piękne te same fotaski lubicie :loveu::loveu: :bigcool: to JA najspokojniejsza :roll::oops: Mamuśka na świecie ;):evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a):aaaa to Wy Moje piękne te same fotaski lubicie :loveu::loveu: :bigcool: to JA najspokojniejsza :roll::oops: Mamuśka na świecie ;):evil_lol::evil_lol: Ano bo my dwa w jednym jesteśmy:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a):aaaa to Wy Moje piękne te same fotaski lubicie :loveu::loveu: :loveu::loveu: taka nasz natura :) :bigcool: to JA najspokojniejsza :roll::oops: Mamuśka na świecie ;):evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oki, oki ... spokojna mamcia, zapamiętam ten dowcip :) :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 witanko Alutka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: piekna pogoda u nas- sloneczko ale mrozno:diabloti: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 apple napisał(a):Ooooooo to nam szło dzieki:loveu::loveu::loveu::loveu:. To bede pamietać zeby prosić o jełopka:evil_lol: 5.48 - no coment:cool1: zapisaj i zapamiętaj ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jaka byłam piekna na spacerku :evil_lol::oops::oops: dopsz że osiedle o tej porze spi :cool1: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a):zapisaj i zapamiętaj ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: ZAPISAłAM- ZAPAMIETAłAM-TAK JEST PRZE PANI :evil_lol: a jaka byłam piekna na spacerku :evil_lol::oops::oops: dopsz że osiedle o tej porze spi :cool1:Buhahahahahahahahahahahah...... powiedz jaka.........:diabloti: Quote
BeaC Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 To ja :diabloti::diabloti::diabloti: przyszłam Cię nawiedzić..potem mnie nie ma bo do okulisty z Zuzą jedziemy a potem...................pewnie sięnie dopcham:-( Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 apple napisał(a):Buhahahahahahahahahahahah...... powiedz jaka.........:diabloti: :roll:...stydam justysiek napisał(a)::multi:czesc;) BeaC napisał(a):To ja :diabloti::diabloti::diabloti: przyszłam Cię nawiedzić..potem mnie nie ma bo do okulisty z Zuzą jedziemy a potem...................pewnie sięnie dopcham:-( wypchaj ;);) Quote
agbar Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dzien dobry straszaca porankami na osiedlu:diabloti: oraz wlascicielko przecudnych nowych szaf:loveu: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 agbar napisał(a):Dzien dobry straszaca porankami na osiedlu:diabloti: oraz wlascicielko przecudnych nowych szaf:loveu: :razz::razz: a co chcesz zamówić straszenie :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu:witaj Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 A co Alu chcesz dorabiać jako straszydło :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 apple napisał(a):A co Alu chcesz dorabiać jako straszydło :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol:albo wejdziemy w spółkę ino ze ja bez papilotków :razz::razz:koronków i tiuli :razz::razz:...albo zrobię Ci konkurencję Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol:albo wejdziemy w spółkę ino ze ja bez papilotków :razz::razz:koronków i tiuli :razz::razz:...albo zrobię Ci konkurencjęja jestem bezkonkrencyjna .....no ale jak tak ładnie prosisz to cie nawet bez tych tiulóf biore:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 apple napisał(a):ja jestem bezkonkrencyjna .....no ale jak tak ładnie prosisz to cie nawet bez tych tiulóf biore:evil_lol::evil_lol::evil_lol: weź mnie weź mnie :mdleje:........................:hmmmm: cokolwiek to znaczy dziwnie zabrzmiało :oops::roll::razz: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a): weź mnie weź mnie :mdleje:........................:hmmmm: ckolwiek to dziwnie zabrzmiało :oops::roll::razz: Buhahahahahahha....... cokolwiek to znaczy...... biore :evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts