barbara.h Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Kamcia_14 napisał(a):Przemogłam się i weszłam do twojej galeri :cool3: Miałam nadzieję że nie ma już tych okropnych pająków ale się pomyliłam :shake: zaledwie kilkanaście postów wstecz i zauważyłam te okropne stwory :placz: A najgorsze to jest to że Ala łazi z galeri do galeri i rozdaje foty tych pająków :placz: właśnie dlatego mnie tu nie było :crazyeye: a jak ktoś mi te potfory podrzuci do galeri to uciekam z dogomani :shake::shake::shake::placz::placz::placz: CAłUSKI DLA OZULCA!!! :buzi: Quote
bazylowa Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [CENTER]Alu a mogę Ci wstawić mojego ulubionego pajączka mogę mogę mogę ???? :diabloti::diabloti::diabloti: [/CENTER] Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 mamabazyla napisał(a):Alu a mogę Ci wstawić mojego ulubionego pajączka mogę mogę mogę ???? :diabloti::diabloti::diabloti: Jezu wstaw :modla: Ala na pewno się nie obrazi ;) Zaręczam :siara: Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 zuzolandia napisał(a): .....FLEKI NA SCIANIE ???? eheheheh i dobrzeee co masz sie miec lepiej ode mnie na przykład eheheh ;-).....no tak po co sama masz se ściany skrobać mamabazyla napisał(a):A nam już nie odpisujesz :-( :placz: :-( :placz: o rany jak nie jak tak ....dopiero oderwałam Kube od Kompa Agga napisał(a):25 stron zaległości:mad: Alicja przebrnęłam zaległości w czytaniu. I tak co ci powiem. Ta czerwien na twojej głowie jakas taka nie czerwien:evil_lol: Po drugie masz swietne miejsce pracy:eviltong: Doczytałą, że brakuje ci tam netu:eviltong: a kto ci kazał na tak długo do raju uciekać .....Agguś i mojej intensywnej czerwieni się nie czepiaj..hmmmm PIKA napisał(a):Cześć przesladowana Alu :evil_lol:witaj PIKO barbara.h napisał(a):właśnie dlatego mnie tu nie było :crazyeye: a jak ktoś mi te potfory podrzuci do galeri to uciekam z dogomani :shake::shake::shake::placz::placz::placz: CAłUSKI DLA OZULCA!!! :buzi:nie bój zaby....pająka one fajne są mamabazyla napisał(a):Alu a mogę Ci wstawić mojego ulubionego pajączka mogę mogę mogę ???? :diabloti::diabloti::diabloti: no jasne ze możesz ....bardzo mi się one podobają.... Pysia napisał(a):Jezu wstaw :modla: Ala na pewno się nie obrazi ;) Zaręczam :siara:o prosze mła mam wie najlepiej Quote
Paula Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Czesc Alu :loveu: Jeszcze tylko jutro i weekend :multi: Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 paula_z napisał(a):Czesc Alu :loveu: Jeszcze tylko jutro i weekend :multi::multi::multi::multi:cieszkam niezmiernie:multi: Quote
bazylowa Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 No to daję Wam moje pajeczusie :loveu: na początek krzyzaczki a teraz moje najukochansze słodziaki - tygrzyki paskowane :loveu::loveu::loveu: zaobacznie jakie są piękne :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 mamabazyla napisał(a):No to daję Wam moje pajeczusie :loveu: na początek krzyzaczki a teraz moje najukochansze słodziaki - tygrzyki paskowane :loveu::loveu::loveu: zaobacznie jakie są piękne :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:o jeżu kolczasty ale śliczne Quote
Vectra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 jesuuuu jakich dreszczy dostałam :evil_lol: :evil_lol: jaka grypa mnie łapie czy cuś :hmmmm: Quote
Behemot Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pna dobranoc ....................... Ala, a Ty gdzie będziesz spała? :placz: Quote
bonita Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pna dobranoc ....................... Ale fajnie:loveu: łóżko już Ozzi grzejnik podgrzewa:evil_lol: . Szkoda tylko że jedyne wolne miejsce na łóżku znajduje się w jego nogach:evil_lol: Quote
barbara.h Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pna dobranoc ....................... ddddoooobranoc, też mam dreszcze :comp26: i już mnie nie ma :hand: Quote
aga1215 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 bonita napisał(a):Ale fajnie:loveu: łóżko już Ozzi grzejnik podgrzewa:evil_lol: . Szkoda tylko że jedyne wolne miejsce na łóżku znajduje się w jego nogach:evil_lol: no przecież Ozzi chyba myje nogi :hmmmm: Quote
e.v.a Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pna dobranoc ....................... :evil_lol: wolala bym jednak przed snem ogladac jego pyszczek a nie pupe:evil_lol: dziendoberek Alu :multi: Quote
tygra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 ale kolorowy pajączek Cię odwiedził a Ozzy znów karty odkrył :) Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 paula_z napisał(a):Czesc Alu :loveu: Jeszcze tylko jutro i weekend :multi: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:cieszkam niezmiernie:multi: a co Wy sie tak na ten łikend cieszycie... że co... uwolnicie sie od Klokłorkowej , hę :mad:, weekandy to najgorsze dni w moim życiu- od niedawna, szczególnie od soboty 13:00- poniedziałku 9:00 :placz:, NIECIERPIEM!!!! Vectra napisał(a):jesuuuu jakich dreszczy dostałam :evil_lol: :evil_lol: jaka grypa mnie łapie czy cuś :hmmmm: TO CHYBA JAKIŚ WIRUS, BO I JA DOSTAŁAM GĘSIEJ SKÓRY :evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: wolala bym jednak przed snem ogladac jego pyszczek a nie pupe:evil_lol: dziendoberek Alu :multi: nie wybrzydzaj :mad: :mad: :mad: patrz na to co dają i podziwiaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: cześć mamuśka już piąteczek :multi: Quote
Anja33 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dzień Dobry Mła Madre Obejrzałam brata jak się wyleguje na wyrku to niehumanitarne dlaczego bez podusi i kołderki???? A jeszcze klejnoty na wierchu zmarźnie biedactwo:grins: :grins: :grins: :grins: Quote
Kate I Luka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 W piątkowe popołudnie mówię: DZIEŃDOBEREK :multi: :multi: :multi: jak łóżko długie i szerokie - Ozzy Quote
leemonca Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 a co on ma takiego różowiutkiego między nóżkami :siara:? Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 leemonca napisał(a):a co on ma takiego różowiutkiego między nóżkami :siara:? przygniótł Alicje :evil_lol::evil_lol: (małża :p) Quote
barbara.h Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 jak to co, ma między nóżkami??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jajecka,jajecka :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
tygra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 clockwork napisał(a):a co on ma takiego różowiutkiego między nóżkami :siara:? przygniótł Alicje :evil_lol::evil_lol: (małża :p) :crazyeye: :crazyeye: :megagrin: :megagrin: Quote
Recommended Posts