bazylowa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 BeaC napisał(a):O fuj...............jakie wstręcisze:mad::mad::mad::mad::mad:..a moją ciotkę to taki tygrysowaty w łydke użarł........była uczulona i poł roku się na niego leczyla........ witaj i żegnaj Alu......................... do jutra :lol::lol::lol: Ten tygrysowaty to się nazywa tygrzyk paskowany i jest pod ścisłą ochroną, więc ma ciotkowe łydki w głebokim poważaniu zapewne :evil_lol: A tak swoją drogą to co mu, a w zasadzie jej ciotka zrobiła, że użarła :crazyeye: one nie są agresywne Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Vectra']a czy suczki mogą spać w łóżku :razz: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: bo moja suczka śpi pod kołdrą na podusi natomiast pies nie on śpi na posłanku :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no patrz dyskryminacja [quote name='clockwork']nie bądź taka cfana :razz:... nie deptaj mi na odcisk :shake:, bo ja psychol jestem :diabloti::mad: więc sobie uważaj !! strach sie bać;) [quote name='mamabazyla']Ten tygrysowaty to się nazywa tygrzyk paskowany i jest pod ścisłą ochroną, więc ma ciotkowe łudki w głebokim poważaniu zapewne :evil_lol: A tak swoją drogą to co mu, a w zasadzie jej ciotka zrobiła, że użarła :crazyeye: one nie są agresywnefajny jest ....i fotki też;) Quote
Paula Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='clockwork']a ja nie chce łikendu!!! :placz::placz: No mus kompa sobie do domciu sprawic :cool1: Witaj Alu weekendowo :loveu: :multi: Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='paula_z']No mus kompa sobie do domciu sprawic :cool1: Witaj Alu weekendowo :loveu: :multi::multi::multi::multi:witaj .....dla mnie weekend to skazanie na łaskę i niełaskę Kuby ....komp w jego pokoju:razz: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 żegnaj Alu!!! ide odstawić bryke i skocze do znajomych na jakiegoś browara- zalać tą black (czarna rozpacz)... to CI PA!!!! DO JUTRA!!!! Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='clockwork']żegnaj Alu!!! ide odstawić bryke i skocze do znajomych na jakiegoś browara- zalać tą black (czarna rozpacz)... to CI PA!!!! DO JUTRA!!!!:placz::placz::placz:i zostawiasz nas same .....z ta rozpaczą .......pa pa do jutra ........i z kim ja sie zadaje:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 cześć! jak zwykle, zupełnie mnie to zdjęcie nie zaskoczyło!! weź zrób mu kiedyś fotę od przodu to zrobi furrorę!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Zalansuje sie .......dam fotki:eviltong: Quote
małyskrzat Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Zalansuje sie .......dam fotki:eviltong: ooooo Ozulek ma jajka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ciekawe co się z nich wykluje:cool3: Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 :cool1:Tak Ozzy ma brudne łapy i szyję:razz: Oddaję kompa we władanie młodszego pokolenia:cool1: Quote
Agga Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 a kto ci kazał na tak długo do raju uciekać .....Agguś i mojej intensywnej czerwieni się nie czepiaj..hmmmm ALicjo no wiesz z takim mężczyzną przy boku to az mi żal było wracać:placz: CO do czerwieni nie bede się czepiać. Na te pajączki brrr patrzec nie mogę:diabloti: Quote
Paula Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Jako, ze wiekszosc zacytuje fotke z jajcami :diabloti: ja se zacytuje te :eviltong: :loveu: Uwielbiam takie fotki :p Jaki jęzor :grin: Quote
PIKA Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pna dobranoc ....................... buhaha ja tam jednak wole, jak pies się kładzie wzdluz lozka anie w poprzek :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 A ten znowu śpi... Śpi i śpi. Ile można spać? :cool3: Quote
Wyjątek Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 :turn-l::turn-l::turn-l: [quote name='Alicjarydzewska'] Quote
goldenka245 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Masz identyczną obudowe do kompa jak ja!:multi::lol: Quote
Pysia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Witaj Alu :loveu: Jestem ale nie nadrobię :crazyeye: Za nic mój system tego nie wytrzyma :shake: Quote
bazylowa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 :roflt: Ala jak mogłas wstawic takie kompromitujące zdjęcie :roflt: I się teraz Ozzy na Ciebie obrazi :roflt: Quote
Koma Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 :turn-l: :turn-l: :turn-l: Widać, Ozzulec lubi drapanko po pleckach :cool3: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:i zostawiasz nas same .....z ta rozpaczą .......pa pa do jutra ........i z kim ja sie zadaje:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie zapominaj że... z kom przystajesz...:eviltong: [quote name='Behemot'] A ten znowu śpi... Śpi i śpi. Ile można spać? :cool3: cała wieczność... wiem bo mówie :evil_lol: nasz Klocek tak ma :evil_lol: a teraz śpi u znajomych bo my :knajpa: zalewamy czarną rozpacz :angryy: Quote
Recommended Posts