Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BeaC napisał(a):
O fuj...............jakie wstręcisze:mad::mad::mad::mad::mad:..a moją ciotkę to taki tygrysowaty w łydke użarł........była uczulona i poł roku się na niego leczyla........

witaj i żegnaj Alu......................... do jutra :lol::lol::lol:

Ten tygrysowaty to się nazywa tygrzyk paskowany i jest pod ścisłą ochroną, więc ma ciotkowe łydki w głebokim poważaniu zapewne :evil_lol: A tak swoją drogą to co mu, a w zasadzie jej ciotka zrobiła, że użarła :crazyeye: one nie są agresywne

Posted

[quote name='Vectra']a czy suczki mogą spać w łóżku :razz: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: bo moja suczka śpi pod kołdrą na podusi natomiast pies nie on śpi na posłanku :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no patrz dyskryminacja

[quote name='clockwork']nie bądź taka cfana :razz:... nie deptaj mi na odcisk :shake:, bo ja psychol jestem :diabloti::mad: więc sobie uważaj !! strach sie bać;)

[quote name='mamabazyla']Ten tygrysowaty to się nazywa tygrzyk paskowany i jest pod ścisłą ochroną, więc ma ciotkowe łudki w głebokim poważaniu zapewne :evil_lol: A tak swoją drogą to co mu, a w zasadzie jej ciotka zrobiła, że użarła :crazyeye: one nie są agresywnefajny jest ....i fotki też;)

Posted

[quote name='clockwork']a ja nie chce łikendu!!! :placz::placz:
No mus kompa sobie do domciu sprawic :cool1:

Witaj Alu weekendowo :loveu: :multi:

Posted

[quote name='paula_z']No mus kompa sobie do domciu sprawic :cool1:

Witaj Alu weekendowo :loveu: :multi::multi::multi::multi:witaj .....dla mnie weekend to skazanie na łaskę i niełaskę Kuby ....komp w jego pokoju:razz:

Posted

[quote name='clockwork']żegnaj Alu!!!
ide odstawić bryke i skocze do znajomych na jakiegoś browara- zalać tą black (czarna rozpacz)...
to CI PA!!!! DO JUTRA!!!!
:placz::placz::placz:i zostawiasz nas same .....z ta rozpaczą .......pa pa do jutra ........i z kim ja sie zadaje:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

cześć!

jak zwykle, zupełnie mnie to zdjęcie nie zaskoczyło!!
weź zrób mu kiedyś fotę od przodu to zrobi furrorę!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol:

Posted

a kto ci kazał na tak długo do raju uciekać .....Agguś i mojej intensywnej czerwieni się nie czepiaj..hmmmm

ALicjo no wiesz z takim mężczyzną przy boku to az mi żal było wracać:placz:
CO do czerwieni nie bede się czepiać.
Na te pajączki brrr patrzec nie mogę:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pna dobranoc .......................

buhaha
ja tam jednak wole, jak pies się kładzie wzdluz lozka anie w poprzek :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:i zostawiasz nas same .....z ta rozpaczą .......pa pa do jutra ........i z kim ja sie zadaje:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie zapominaj że... z kom przystajesz...:eviltong:

[quote name='Behemot']

A ten znowu śpi... Śpi i śpi. Ile można spać? :cool3:
cała wieczność... wiem bo mówie :evil_lol: nasz Klocek tak ma :evil_lol:
a teraz śpi u znajomych bo my :knajpa: zalewamy czarną rozpacz :angryy: