Kate I Luka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Cześć Ciociuniu :):):) Przbyłam, zobaczyłam... ale wszystkiego nie nadrobiłam :oops: TO SE NE DA :shake: Ozuś ślicznieminiasty :) Quote
Paula Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):głupawki po jedzeniu Hehehe :grin: Wycieranko pysia :loveu: Maksiu tez tak ma, tylko ze najczesciej w moja posciel :cool1: Quote
Paula Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Tu powinien byc moj post, ale go nie widze :shake: Znowu ONI na dogo :angryy: Kradzieje zabrali mi posta :placz: edit> :o O, oddali :lol: Quote
aga1215 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Witaj Alusiu! Ozzi nic sie nie zmienił :multi: dalej jest śliczny:loveu: zwłaszcza po jedzeniu ;) :evil_lol: ..................... żeby jeszcze DG wyzdrowiało.......... ech.............. Quote
anetta Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 http://img208.imageshack.us/img208/4813/48100954el2.jpg :loveu::loveu: hej Ala :hand: Quote
tygra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 czesć Ala wreszcie mi się udało na dogo wejść :) Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 HALO!!!! :bye: TU ZIEMIA!!!:sweetCyb: cóż za cisza na tym dogo :crazyeye:, nie gadajcie że znów nie macie... ja mam :eviltong:, sie wie.. jeździ się rządową bryką to roman g. włazi mi w pośladki i nie zabiera mi dogo... :eviltong::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Helloł mamuś :loveu: :loveu: :loveu: działa nareszcie to badziewie :multi: :multi: Pogoda sie poprawia :multi: :multi: Quote
bonita Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Heloł sis :) Wpadłam się przywitać, dogo chiba działa? cud jaki czy co? Quote
zuzolandia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dziendoberekkkkkk kochaniutkaaaaa!!!!!! dogo działaaaaaa !!!! nareszcie bo wczoraj to mnie kreffff zalewała ehhehe;-) Buzioki Quote
BeaC Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 paula_z napisał(a):Hehehe :grin: Wycieranko pysia :loveu: Maksiu tez tak ma, tylko ze najczesciej w moja posciel :cool1: Byłam nadrobiłam zaległości..... o widze że Ozzulek kulturalnie wyciera w dywanik mordke..................Lucha wyciera.....................w pańci pościel lub .......................... moje kolana:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Vectra napisał(a):Helloł mamuś :loveu: :loveu: :loveu: działa nareszcie to badziewie :multi: :multi: Pogoda sie poprawia :multi: :multi: nie kracz Ewka nie kracz :nono: bo zaraz i dogo zniknie i pogoda sie zje*** :diabloti: Quote
Anja33 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Helllo Mła Madre Dziyń Dybry Dogo działa ciekawe na jak długo Dziś chiba po raz pierwszy nie miałam za wiele do nadrobienia całe 2 posty Quote
Imbirka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dzieńdoberek Ozzulaste:multi: :multi: :multi: nadrabiam w końcu zaległości po ataku ocych na dogo:razz: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Widze,ze Ozzy dba o gimnastyke i mimike twarzy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Mamusiu :-( zmniana planów :p to już w poniedziałek :cool1: a my w proszku :oops: pogoda do bani :angryy: TZ jutro będzie w bagnie brodził :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witaj Alu mająca odwagę przyjechać do mnie ponownie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 leemonca napisał(a): a na kogóż on się tak przyczaił?!? pewnie na jakieś ciacho :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ceść Koffana Ciociuleńko :) Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 paula_z napisał(a):Tu powinien byc moj post, ale go nie widze Znowu ONI na dogo :angryy: Kradzieje zabrali mi posta :placz: edit> :o O, oddali :lol:oddadzą aga1215 napisał(a):Witaj Alusiu! Ozzi nic sie nie zmienił :multi: dalej jest śliczny:loveu: zwłaszcza po jedzeniu :evil_lol: ..................... żeby jeszcze DG wyzdrowiało.......... ech..............Aguś Ozzy zawsze dla mnie jest naj..... anetta napisał(a):http://img208.imageshack.us/img208/4813/48100954el2.jpg :loveu: hej Ala :hand:hey Anetko tygra napisał(a):czesć Ala wreszcie mi się udało na dogo wejść :)i podobno dogo nie uzależnia clockwork napisał(a):HALO!!!! :bye: TU ZIEMIA!!!:sweetCyb: cóż za cisza na tym dogo :crazyeye:, nie gadajcie że znów nie macie... ja mam :eviltong:, sie wie.. jeździ się rządową bryką to roman g. włazi mi w pośladki i nie zabiera mi dogo... :eviltong:...no to jest podejrzane ....trzeba inwigilować Vectra napisał(a):Helloł mamuś :loveu: działa nareszcie to badziewie :multi: Pogoda sie poprawia :multi: :loveu:córcia moja bonita napisał(a):Heloł sis :) Wpadłam się przywitać, dogo chiba działa? cud jaki czy co?działa ale miałam doła jak nie działało zuzolandia napisał(a):Dziendoberekkkkkk kochaniutkaaaaa!!!!!! dogo działaaaaaa !!!! nareszcie bo wczoraj to mnie kreffff zalewała ehhehe;-) Buzioki czołem Zuzolki BeaC napisał(a): Byłam nadrobiłam zaległości..... o widze że Ozzulek kulturalnie wyciera w dywanik mordke..................Lucha wyciera.....................w pańci pościel lub .......................... moje kolanataa kulturalnie ...mam fleki na ścianie malawaszka napisał(a):nie kracz Ewka nie kracz :nono: bo zaraz i dogo zniknie i pogoda sie zje*** :diabloti:pogoda już sie zje**** Anka12 napisał(a):Helllo Mła Madre Dziyń Dybry Dogo działa ciekawe na jak długo Dziś chiba po raz pierwszy nie miałam za wiele do nadrobienia całe 2 postycześć córcia , mam dba o tła oczka Imbir1 napisał(a):dzieńdoberek Ozzulaste:multi: nadrabiam w końcu zaległości po ataku ocych na dogo :evil_lol:doberek Julia KaRa_TC napisał(a): Widze,ze Ozzy dba o gimnastyke i mimike twarzy:evil_lol: chłopak za mima bedzie robił Pysia napisał(a):Witaj Alu mająca odwagę przyjechać do mnie ponownie :evil_lol:bo ja ide przebojem przez życie ...nawet Pysi ani niufy mi niestraszne.....przyjade z krupniokami evaxon napisał(a):czesc Alu:multi:cześć Ewik Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 leemonca napisał(a): a na kogóż on się tak przyczaił?!? Kate I Luka napisał(a):pewnie na jakieś ciacho :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ceść Koffana Ciociuleńko :):evil_lol::evil_lol::evil_lol:zbierał się w sobie na spacerek:razz: Idę z Ozzym na spacerek .Jak wrócę poodwiedzam wasze Foto-blogi:eviltong: Quote
zuzolandia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 .....FLEKI NA SCIANIE ???? eheheheh i dobrzeee co masz sie miec lepiej ode mnie na przykład eheheh ;-)..... Quote
bazylowa Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 A nam już nie odpisujesz :-( :placz: :-( :placz: Quote
Agga Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 25 stron zaległości:mad: Alicja przebrnęłam zaległości w czytaniu. I tak co ci powiem. Ta czerwien na twojej głowie jakas taka nie czerwien:evil_lol: Po drugie masz swietne miejsce pracy:eviltong: Doczytałą, że brakuje ci tam netu:eviltong: Quote
Recommended Posts