Hanna R. Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Papapapapa - niezależnie od wielkości części ciała na której zwykle siedzimy - ppapapapap kocham włascicielkę galerii miłością stałą i niezłomną. I niech tak zostanie ! Quote
BeaC Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 POPIERAM!!!!!!!!:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::bigok::thumbs: Quote
Gosia>>> Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Witaj Alu, co tam u Was słychować??? Quote
małyskrzat Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 hej, a co z prezentem??:cool3: to dawaj tu jakiegoś mła-przynajmniej galeryjkę Ci urozmaici:diabloti: i będzie bardziej oryyyginalna:evil_lol: mizianko dla malucha:loveu: Quote
Maga100 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Nie będę cię zapraszać do siebie :shake: Bo ty i ta przyłazisz bez zaproszenia :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alu czyżbyś cieżko pracowała .... :cool3: Quote
Medorowa Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Doberek ciociu:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 PIKA napisał(a):To mam aż tak wielka doope? :placz::crazyeye:cześć PIKA HankaRupczewska napisał(a):Papapapapa - niezależnie od wielkości części ciała na której zwykle siedzimy - ppapapapap kocham włascicielkę galerii miłością stałą i niezłomną. I niech tak zostanie !:loveu:kocham cię misiu BeaC napisał(a):....Bea....jak mogłas POPIERAM!!!!!!!!:megagrin::megagrin::megagrin::bigok::thumbs::cool1: agnes napisał(a):WITAM ALU !! Nabrałam troszkę odwagi :oops: i postanowiłam się ujawnić. Zaglądam do was od jakiegoś czasu;) . Miałam nadzieję, że uda mi się przejrzeć całego bloga :crazyeye: , ale to jest niemożliwe:evil_lol: . Będę tu częstym gościem, choć pewnie na razie inkognito;) . Pozdrawiam serdecznie.Buziole dla Ozzzzulka od nowej ciotki.:kiss_2: :loveu:Witaj Agnes w ........naszych skromnych progach :multi:czuj się swobodnie wszakze my prawie jak rodzina .........Klocusiowa to moja ciotka:evil_lol:a Ozzulek dziękuje za całuski i prosi o jeszcze;) Gosia>>>;3695036 napisał(a):Witaj Alu, co tam u Was słychować???witaj ...pracujemy...niestety małyskrzat napisał(a):hej, a co z prezentem??:cool3: to dawaj tu jakiegoś mła-przynajmniej galeryjkę Ci urozmaici:diabloti: i będzie bardziej oryyyginalna:evil_lol: mizianko dla malucha:loveu:maluszek dziękuje za mizianko a ja już jestem i zaraz obiegnę galeryjki Maga100 napisał(a):Nie będę cię zapraszać do siebie :shake: Bo ty i ta przyłazisz bez zaproszenia :evil_lol: :evil_lol:i tak przyleze Patka napisał(a):Alu czyżbyś cieżko pracowała .... :cool3::razz:niestety.....co za czasy madzia i medor napisał(a):Doberek ciociu:cool3: doberek siostrzeniczko Tina.Sara napisał(a):Dzień dobry :cool3:Witam..... Quote
zuzolandia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Czołem kochana ALU ;-) ...... DZIEN MAMY WIELCE POCHMURNY PRAWDA ? eehehheh .na szczescie humor osobisty jest jak najbardziej słoneczny eheheheh ;-) Matyldoooooo co ja pisze eheheh ;-) Quote
leemonca Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 zuzolandia napisał(a):Czołem kochana ALU ;-) ...... DZIEN MAMY WIELCE POCHMURNY PRAWDA ? eehehheh .na szczescie humor osobisty jest jak najbardziej słoneczny eheheheh ;-) Matyldoooooo co ja pisze eheheh ;-) czyżby po jednym głębszym :razz::diabloti:??? witam wszystkich w tej galerii i oczywiście najważniejszą osobę:cool3: Ciebie Ozzulku:multi: Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:masz jakieś propozycje:razz: evaxon napisał(a):zaczela bym od......naszej ukochanej....:diabloti: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślisz że ktoś jeszcze by się ucieszył:razz: buuuaaahhhhaaahhhaa ja!! :multi: ja!! :multi: ja sie uciesze... i wezmę winę na siebie :cool3:, ale prosze, Alu- uczyń swoją powinność!!! :mad: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 zuzolandia napisał(a):Czołem kochana ALU ;-) ...... DZIEN MAMY WIELCE POCHMURNY PRAWDA ? eehehheh .na szczescie humor osobisty jest jak najbardziej słoneczny eheheheh ;-) Matyldoooooo co ja pisze eheheh ;-) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Zuzolku ....czy ty dawno wstałaś:razz: leemonca napisał(a):czyżby po jednym głębszym :razz::diabloti:??? witam wszystkich w tej galerii i oczywiście najważniejszą osobę:cool3: Ciebie Ozzulku:multi:dziękujemy za oficjalne powitanko;)i OZZULEK również clockwork napisał(a):buuuaaahhhhaaahhhaa ja!! :multi: ja!! :multi: ja sie uciesze... i wezmę winę na siebie :cool3:, ale prosze, Alu- uczyń swoją powinność!!! :mad::crazyeye:wow Klocuszkowa na dogo ...niesamowite ....oki jak bierzesz to na siebie to jakem Alicja .....uczynię co trza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):buuuaaahhhhaaahhhaa ja!! :multi: ja!! :multi: ja sie uciesze... i wezmę winę na siebie :cool3:, ale prosze, Alu- uczyń swoją powinność!!! :mad: to jest nas dwie :diabloti: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Vectra napisał(a):to jest nas dwie :diabloti:;)mianuję was swoimi pomocnikami:loveu: Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Vectra napisał(a):to jest nas dwie :diabloti: widzisz... jak nam karę rozłożą na 2 sztuki to nie bedzie tak źle... Alicjo- bier sie do roboty, udup potwora!!!!!!! :diabloti:- my z Vectrą powiemy "to ja!! to ja!!!" Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):widzisz... jak nam karę rozłożą na 2 sztuki to nie bedzie tak źle... Alicjo- bier sie do roboty, udup potwora!!!!!!! :diabloti:- my z Vectrą powiemy "to ja!! to ja!!!" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:oki to ja nie pójde do pierdla;) Quote
Vectra Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oki to ja nie pójde do pierdla;) bedziesz na cebule posyłać :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 PIKA napisał(a):To mam aż tak wielka doope? :placz: :evil_lol: tego nie powiedzialam :eviltong: czesc Alu:multi: :multi: :multi: Quote
Wyjątek Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Dzieńdoberek!! :multi: Co tam u Ozzy'ego słychać?? Cioteczka sie stęskniła :D:lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Vectra napisał(a):bedziesz na cebule posyłać :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i rogaliki;)...a dla Klockowej Smalec teściowej:angryy: evaxon napisał(a)::evil_lol: tego nie powiedzialam :eviltong: czesc Alu:multi: :multi: :multi:cześć Ewik Wyjątek napisał(a):Dzieńdoberek!! :multi: Co tam u Ozzy'ego słychać?? Cioteczka sie stęskniła :D:lol:Witaj ....u Ozzulka wsio OKI;) Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i rogaliki;)...a dla Klockowej Smalec teściowej:angryy: smalec Z TEŚCIOWEJ!!!!???? :eviltong: to i moja przerób... szpyrki z teściowej !!! :diabloti: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):smalec Z TEŚCIOWEJ!!!!???? :eviltong: to i moja przerób... szpyrki z teściowej !!! :diabloti:;)...........powiedzmy że Pawcio tego nie czyta ....bo Cezary napewno nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)...........powiedzmy że Pawcio tego nie czyta ....bo Cezary napewno nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pawcio na pewno jak przeczyta to powie że nie ruszyłby szpyrek z mojej teściowej :eviltong: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):pawcio na pewno jak przeczyta to powie że nie ruszyłby szpyrek z mojej teściowej :eviltong::cool1:no ta do pierdla razem z toba i vectra go nie wsadza bo i za co ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts