Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']a co on ma takiego różowiutkiego między nóżkami :siara:?

przygniótł Alicje :evil_lol::evil_lol: (małża :p):evil_lol::evil_lol::evil_lol:..........Klocusiowa:razz:
/ a jak smakują małże:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']przygniótł Alicje :evil_lol::evil_lol: (małża :p):evil_lol::evil_lol::evil_lol:..........Klocusiowa:razz:

:oops::oops::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']a co Wy sie tak na ten łikend cieszycie... że co... uwolnicie sie od Klokłorkowej , hę :mad:, weekandy to najgorsze dni w moim życiu- od niedawna, szczególnie od soboty 13:00- poniedziałku 9:00 :placz:, NIECIERPIEM!!!!

TO CHYBA JAKIŚ WIRUS, BO I JA DOSTAŁAM GĘSIEJ SKÓRY :evil_lol::evil_lol:przecie pisałam że wpadaj ....Kuba dostanie exmisje od kompa;)

[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..........Klocusiowa:razz:

:oops::oops::evil_lol:o masz ale sie zaczerwieniłaś ....chyba z gorąca:razz:

Posted

[quote name='mamabazyla']

No to daję Wam moje pajeczusie :loveu:
na początek krzyzaczki

a teraz moje najukochansze słodziaki - tygrzyki paskowane :loveu::loveu::loveu:
zaobacznie jakie są piękne :loveu::loveu::loveu:

O fuj...............jakie wstręcisze:mad::mad::mad::mad::mad:..a moją ciotkę to taki tygrysowaty w łydke użarł........była uczulona i poł roku się na niego leczyla........

witaj i żegnaj Alu......................... do jutra :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
:oops::oops::evil_lol:o masz ale sie zaczerwieniłaś ....chyba z gorąca:razz:

ciepło tu u mnie jak :diabloti:

[quote name='malawaszka']buuuahahahah o owocach morza rozmawiacie widzę :evil_lol: mmmmmm bo się rozmarzę :evil_lol:
weszko... czy wiesz jak smakuja małże??? nigdy nie jadłam a ciekawi mnie to!!!
CZY JEST KTOŚ NA TEJ SALI CIO JADŁ??? jak to smakuje?? :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahahahah o owocach morza rozmawiacie widzę :evil_lol: mmmmmm bo się rozmarzę :evil_lol:

wyjdz z tąd :mad: :evil_lol: i rączki na kołderke :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']

:hmmmm: jakby to powiedzieć żeby nie skłamać - no więc osobiście nie próbowałam aczkolwiek :hmmmm: wiem, że innym smakowały :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahahah o owocach morza rozmawiacie widzę :evil_lol: mmmmmm bo się rozmarzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='BeaC']O fuj...............jakie wstręcisze:mad::mad::mad::mad::mad:..a moją ciotkę to taki tygrysowaty w łydke użarł........była uczulona i poł roku się na niego leczyla........

witaj i żegnaj Alu......................... do jutra :lol::lol::lol:
:multi::multi::multi:oj jak ciesze ze wrócisz;)
[quote name='clockwork']o masz ale sie zaczerwieniłaś ....chyba z gorąca:razz:

ciepło tu u mnie jak :diabloti:

;)ano gorąco...........................
:razz:...Waszka musi jadła skoro się uśmiecha:p

Posted

HUUUUURA!!:multi: :multi: :multi: Znowu jestem, co prawda pod nowym loginem ale inaczej chyba bym się nie dostała.:angryy: :angryy: Cały czas byliście pod obserwacją i zauwarzyłam, że zauroczenie Ozzowymi perłami nie mija:evil_lol: :evil_lol: a może nawet rośnie:evil_lol: :evil_lol: . Pozdrawiam i życze udanego weekend-u.

Posted

[quote name='agnes1']HUUUUURA!!:multi: :multi: :multi: Znowu jestem, co prawda pod nowym loginem ale inaczej chyba bym się nie dostała.:angryy: :angryy: Cały czas byliście pod obserwacją i zauwarzyłam, że zauroczenie Ozzowymi perłami nie mija:evil_lol: :evil_lol: a może nawet rośnie:evil_lol: :evil_lol: . Pozdrawiam i życze udanego weekend-u.
:multi::multi::multi:witamy
oj na weekend to sie cieszymy jak głupi bateryjką....;)
Perełki;)powstawiam później bo fotki są:evil_lol:

Posted

[quote name='samograj']Witaj OZZULKOWA!!!:multi: :multi: :multi:
Babuniu, ty masz nowy awatarek??? NOWY CZY JA COŚ NIEQMATA JESTEM???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye::oops:no prawie nowy;)

Posted

[quote name='Anka12'] A mła Mamcia nie widzi

:oops:o masz córcia .....mam twoja galerię na pasku....i nie wysłane...już cócia nie płakaj......:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzień dobry Alicjo ! :multi: Witaj Ozzy ! :loveu: :loveu: :loveu:

Wow,:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale Ozzy pokazuje klejnoty.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
No i widzę, że śpi w poprzek łóżeczka...Czy jest tam jeszcze miejsce dla Ciebie Alicjo ??????? ;)
Pozdrawianko i mizianko :loveu: Miłego wieczoru życzę.
P.S.
Świetny samczyk z Ozzy'ego. Piękny kawaler:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']a ja nie chce łikendu!!! :placz::placz:
:calus:nie płakaj .....pogadasz z Kuba to ci odstapi kompa;)

[quote name='marzenna79']Dzień dobry Alicjo ! :multi: Witaj Ozzy ! :loveu: :loveu: :loveu:

Wow,:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale Ozzy pokazuje klejnoty.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
No i widzę, że śpi w poprzek łóżeczka...Czy jest tam jeszcze miejsce dla Ciebie Alicjo ??????? ;)
Pozdrawianko i mizianko :loveu: Miłego wieczoru życzę.
P.S.
Świetny samczyk z Ozzy'ego. Piękny kawaler:loveu:
witam u nas:multi:
Ozzy śpi jak nas nie ma ....a potem jak ja wchodze do wyra Ozy wychodzi i ładuje sie jak ja już sie ułoże:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
:calus:nie płakaj .....pogadasz z Kuba to ci odstapi kompa;)

ide kupić... :angryy:

witam u nas:multi:
Ozzy śpi jak nas nie ma ....a potem jak ja wchodze do wyra Ozy wychodzi i ładuje sie jak ja już sie ułoże:evil_lol:

kolejny pies w łóżku!! :angryy::angryy: o wy niedobre pancie!! piesy nie maja sypiać w łóżkach...:angryy::angryy:

Posted

[quote name='clockwork']kolejny pies w łóżku!! :angryy::angryy: o wy niedobre pancie!! piesy nie maja sypiać w łóżkach...:angryy::angryy::placz::placz::placz:a gdzie taka sierotka ma spać ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']kolejny pies w łóżku!! :angryy::angryy: o wy niedobre pancie!! piesy nie maja sypiać w łóżkach...:angryy::angryy:
a czy suczki mogą spać w łóżku :razz: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: bo moja suczka śpi pod kołdrą na podusi natomiast pies nie on śpi na posłanku :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']a czy suczki mogą spać w łóżku :razz: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: bo moja suczka śpi pod kołdrą na podusi natomiast pies nie on śpi na posłanku :diabloti:
nie bądź taka cfana :razz:... nie deptaj mi na odcisk :shake:, bo ja psychol jestem :diabloti::mad: więc sobie uważaj !!

Posted

[quote name='clockwork']nie bądź taka cfana :razz:... nie deptaj mi na odcisk :shake:, bo ja psychol jestem :diabloti::mad: więc sobie uważaj !!
idz już może do domu bo już 17:21 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: