Vectra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 buhahahaha fffstrętne śfffintuchy jakie :shake: :mad: Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='clockwork']a co on ma takiego różowiutkiego między nóżkami :siara:? przygniótł Alicje :evil_lol::evil_lol: (małża :p):evil_lol::evil_lol::evil_lol:..........Klocusiowa:razz: / a jak smakują małże:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']przygniótł Alicje :evil_lol::evil_lol: (małża :p):evil_lol::evil_lol::evil_lol:..........Klocusiowa:razz: / a jak smakują małże:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ :oops::oops::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='clockwork']a co Wy sie tak na ten łikend cieszycie... że co... uwolnicie sie od Klokłorkowej , hę :mad:, weekandy to najgorsze dni w moim życiu- od niedawna, szczególnie od soboty 13:00- poniedziałku 9:00 :placz:, NIECIERPIEM!!!! TO CHYBA JAKIŚ WIRUS, BO I JA DOSTAŁAM GĘSIEJ SKÓRY :evil_lol::evil_lol:przecie pisałam że wpadaj ....Kuba dostanie exmisje od kompa;) [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..........Klocusiowa:razz: / a jak smakują małże:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ :oops::oops::evil_lol:o masz ale sie zaczerwieniłaś ....chyba z gorąca:razz: Quote
malawaszka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 buuuahahahah o owocach morza rozmawiacie widzę :evil_lol: mmmmmm bo się rozmarzę :evil_lol: Quote
BeaC Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='mamabazyla']No to daję Wam moje pajeczusie :loveu: na początek krzyzaczki a teraz moje najukochansze słodziaki - tygrzyki paskowane :loveu::loveu::loveu: zaobacznie jakie są piękne :loveu::loveu::loveu: O fuj...............jakie wstręcisze:mad::mad::mad::mad::mad:..a moją ciotkę to taki tygrysowaty w łydke użarł........była uczulona i poł roku się na niego leczyla........ witaj i żegnaj Alu......................... do jutra :lol::lol::lol: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :oops::oops::evil_lol:o masz ale sie zaczerwieniłaś ....chyba z gorąca:razz: ciepło tu u mnie jak :diabloti: [quote name='malawaszka']buuuahahahah o owocach morza rozmawiacie widzę :evil_lol: mmmmmm bo się rozmarzę :evil_lol: weszko... czy wiesz jak smakuja małże??? nigdy nie jadłam a ciekawi mnie to!!! CZY JEST KTOŚ NA TEJ SALI CIO JADŁ??? jak to smakuje?? :lol: Quote
Vectra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahahahah o owocach morza rozmawiacie widzę :evil_lol: mmmmmm bo się rozmarzę :evil_lol: wyjdz z tąd :mad: :evil_lol: i rączki na kołderke :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='clockwork'] weszko... czy wiesz jak smakuja małże??? nigdy nie jadłam a ciekawi mnie to!!! CZY JEST KTOŚ NA TEJ SALI CIO JADŁ??? jak to smakuje?? :lol: :hmmmm: jakby to powiedzieć żeby nie skłamać - no więc osobiście nie próbowałam aczkolwiek :hmmmm: wiem, że innym smakowały :evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahahah o owocach morza rozmawiacie widzę :evil_lol: mmmmmm bo się rozmarzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='BeaC']O fuj...............jakie wstręcisze:mad::mad::mad::mad::mad:..a moją ciotkę to taki tygrysowaty w łydke użarł........była uczulona i poł roku się na niego leczyla........ witaj i żegnaj Alu......................... do jutra :lol::lol::lol: :multi::multi::multi:oj jak ciesze ze wrócisz;) [quote name='clockwork']o masz ale sie zaczerwieniłaś ....chyba z gorąca:razz: ciepło tu u mnie jak :diabloti: weszko... czy wiesz jak smakuja małże??? nigdy nie jadłam a ciekawi mnie to!!! CZY JEST KTOŚ NA TEJ SALI CIO JADŁ??? jak to smakuje?? :lol:;)ano gorąco........................... :razz:...Waszka musi jadła skoro się uśmiecha:p Quote
agnes1 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 HUUUUURA!!:multi: :multi: :multi: Znowu jestem, co prawda pod nowym loginem ale inaczej chyba bym się nie dostała.:angryy: :angryy: Cały czas byliście pod obserwacją i zauwarzyłam, że zauroczenie Ozzowymi perłami nie mija:evil_lol: :evil_lol: a może nawet rośnie:evil_lol: :evil_lol: . Pozdrawiam i życze udanego weekend-u. Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='agnes1']HUUUUURA!!:multi: :multi: :multi: Znowu jestem, co prawda pod nowym loginem ale inaczej chyba bym się nie dostała.:angryy: :angryy: Cały czas byliście pod obserwacją i zauwarzyłam, że zauroczenie Ozzowymi perłami nie mija:evil_lol: :evil_lol: a może nawet rośnie:evil_lol: :evil_lol: . Pozdrawiam i życze udanego weekend-u. :multi::multi::multi:witamy oj na weekend to sie cieszymy jak głupi bateryjką....;) Perełki;)powstawiam później bo fotki są:evil_lol: Quote
samograj Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Witaj OZZULKOWA!!!:multi: :multi: :multi: Babuniu, ty masz nowy awatarek??? NOWY CZY JA COŚ NIEQMATA JESTEM???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='samograj']Witaj OZZULKOWA!!!:multi: :multi: :multi: Babuniu, ty masz nowy awatarek??? NOWY CZY JA COŚ NIEQMATA JESTEM???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye::oops:no prawie nowy;) Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Anka12'] A mła Mamcia nie widzi :oops:o masz córcia .....mam twoja galerię na pasku....i nie wysłane...już cócia nie płakaj......:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witamy oj na weekend to sie cieszymy jak głupi bateryjką....;) a ja nie chce łikendu!!! :placz::placz: Quote
marzenna79 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dzień dobry Alicjo ! :multi: Witaj Ozzy ! :loveu: :loveu: :loveu: Wow,:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale Ozzy pokazuje klejnoty.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i widzę, że śpi w poprzek łóżeczka...Czy jest tam jeszcze miejsce dla Ciebie Alicjo ??????? ;) Pozdrawianko i mizianko :loveu: Miłego wieczoru życzę. P.S. Świetny samczyk z Ozzy'ego. Piękny kawaler:loveu: Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='clockwork']a ja nie chce łikendu!!! :placz::placz: :calus:nie płakaj .....pogadasz z Kuba to ci odstapi kompa;) [quote name='marzenna79']Dzień dobry Alicjo ! :multi: Witaj Ozzy ! :loveu: :loveu: :loveu: Wow,:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale Ozzy pokazuje klejnoty.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i widzę, że śpi w poprzek łóżeczka...Czy jest tam jeszcze miejsce dla Ciebie Alicjo ??????? ;) Pozdrawianko i mizianko :loveu: Miłego wieczoru życzę. P.S. Świetny samczyk z Ozzy'ego. Piękny kawaler:loveu: witam u nas:multi: Ozzy śpi jak nas nie ma ....a potem jak ja wchodze do wyra Ozy wychodzi i ładuje sie jak ja już sie ułoże:evil_lol: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :calus:nie płakaj .....pogadasz z Kuba to ci odstapi kompa;) ide kupić... :angryy: witam u nas:multi: Ozzy śpi jak nas nie ma ....a potem jak ja wchodze do wyra Ozy wychodzi i ładuje sie jak ja już sie ułoże:evil_lol: kolejny pies w łóżku!! :angryy::angryy: o wy niedobre pancie!! piesy nie maja sypiać w łóżkach...:angryy::angryy: Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='clockwork']kolejny pies w łóżku!! :angryy::angryy: o wy niedobre pancie!! piesy nie maja sypiać w łóżkach...:angryy::angryy::placz::placz::placz:a gdzie taka sierotka ma spać ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='clockwork']kolejny pies w łóżku!! :angryy::angryy: o wy niedobre pancie!! piesy nie maja sypiać w łóżkach...:angryy::angryy: a czy suczki mogą spać w łóżku :razz: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: bo moja suczka śpi pod kołdrą na podusi natomiast pies nie on śpi na posłanku :diabloti: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Vectra']a czy suczki mogą spać w łóżku :razz: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: bo moja suczka śpi pod kołdrą na podusi natomiast pies nie on śpi na posłanku :diabloti: nie bądź taka cfana :razz:... nie deptaj mi na odcisk :shake:, bo ja psychol jestem :diabloti::mad: więc sobie uważaj !! Quote
Vectra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='clockwork']nie bądź taka cfana :razz:... nie deptaj mi na odcisk :shake:, bo ja psychol jestem :diabloti::mad: więc sobie uważaj !! idz już może do domu bo już 17:21 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts