Alicja Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='evaxon']:diabloti: :evil_lol: no to bedzie rzeź niewiniątek:evil_lol: :diabloti: :razz:a kto mowi że niewiniątka będę zarzynać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a kto mowi że niewiniątka będę zarzynać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kogos trzeba :siara: Quote
Alicja Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='evaxon']kogos trzeba :siara: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:masz jakieś propozycje:razz: Quote
e.v.a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:masz jakieś propozycje:razz: zaczela bym od......naszej ukochanej....:diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='evaxon']zaczela bym od......naszej ukochanej....:diabloti: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślisz że ktoś jeszcze by się ucieszył:razz: Quote
e.v.a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślisz że ktoś jeszcze by się ucieszył:razz: :diabloti: Banitki napewno:evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Witajcie... Wreszcie i do Was dotarłam, żeby się przywitac... Quote
Vectra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='evaxon']zaczela bym od......naszej ukochanej....:diabloti: :evil_lol: KKKogo masz na myśli :razz: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Vectra napisał(a):KKKogo masz na myśli :razz: :evil_lol: :evil_lol: nie powiem:evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Vectra napisał(a):KKKogo masz na myśli :razz: :evil_lol: KKKurde to musi być jaKKKaś fajowa osóbKKKa :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='malawaszka']KKKurde to musi być jaKKKaś fajowa osóbKKKa :evil_lol::multi:no kkkurde kkktoś I kkklasa/;)szk.podst./ Quote
Vectra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: nie powiem:evil_lol: no weż bo przecież nie domyśle się o KKKogo chodzi :shake: :evil_lol: :evil_lol: malawaszka napisał(a):KKKurde to musi być jaKKKaś fajowa osóbKKKa :evil_lol: zajedwabista :loveu: Quote
e.v.a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Vectra napisał(a):no weż bo przecież nie domyśle się o KKKogo chodzi :shake: :evil_lol: :evil_lol: jakkkto sie nie domyslisz:evil_lol: Quote
Vectra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 evaxon napisał(a):jakkkto sie nie domyslisz:evil_lol: no tak jakoś :oops: ale z tego co widze to nie tylKKKo ja taki tuman :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 doberek Alu widzę nowy i śliczny awatarek :loveu: i wnioskując po fotach zero sniegu u Was :crazyeye: a u mnie cholera od rana znów nieprzerwanie sypie i jest biało :angryy: Quote
małyskrzat Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 o kurcze niebezpiecznie tu u Ciebie Alu. Weszłam coby trochę sobie humorek poprawić a Wy tu zarzynacie jakąś lub jakiegoś pierwszoklasistę;) Quote
Paula Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 O kkkurde, co do sie dzieje :-o Rzez (nie)winiatekkk :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Co Wy się tak wszystkkkie jąkkkkacie? Aż mi się kkkurde udzieliło :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Alus przyszlam do Ciebie bo coś jakas zdenerowawana u mnie bylas :evil_lol: Śliczne fotki Ozulca :loveu: a ja wstawilam zdjęcia Intiego :eviltong: Quote
e.v.a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 PIKA napisał(a):Alus przyszlam do Ciebie bo coś jakas zdenerowawana u mnie bylas :evil_lol: Śliczne fotki Ozulca :loveu: a ja wstawilam zdjęcia Intiego :eviltong: Pika normalnie..chodze za toba i juz nie moge ze smiechu :roflt: Quote
Alicja Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wymiękkkam czytając wasze posty .......... ja siedze zakkkopana w papierzyskkka .....w czwartek mam ...:angryy::angryy::angryy: praktykantkę :placz::placz::placz:na 3 tygodnie:mad: Ale jutro po pracy nie podaruję;) Quote
małyskrzat Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wymiękkkam czytając wasze posty .......... ja siedze zakkkopana w papierzyskkka .....w czwartek mam ...:angryy::angryy::angryy: praktykantkę :placz::placz::placz:na 3 tygodnie:mad: Ale jutro po pracy nie podaruję;) o to miałaś cosik podarować:lol: :multi: :multi: :multi: huraaaaa dostaniemy od Ali prezent:lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='małyskrzat']o to miałaś cosik podarować:lol: :multi: :multi: :multi: huraaaaa dostaniemy od Ali prezent:lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mła na dogo:eviltong: Quote
PIKA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='evaxon']Pika normalnie..chodze za toba i juz nie moge ze smiechu :roflt: To mam aż tak wielka doope? :placz: Quote
Recommended Posts