Vectra Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:no ta do pierdla razem z toba i vectra go nie wsadza bo i za co ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak to za co ? za niewinność :evil_lol: :evil_lol: z mojej teściowej smalcu to by starczyło że hohoho :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Vectra napisał(a):jak to za co ? za niewinność :evil_lol: :evil_lol: z mojej teściowej smalcu to by starczyło że hohoho :evil_lol: :evil_lol:;)no tak to przemysł tłuszczowy w Polsce popadłby w ruinę;) Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 a pozatym... kto by Pawcia do kompa dopuścił żeby mógł to przeczytać...:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):a pozatym... kto by Pawcia do kompa dopuścił żeby mógł to przeczytać...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiesz ...że na to nie wpadłam ,ze on nie ma takiej siły przebicia:razz: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 :cool1:mój pierwo i jedyno rodny syn przyniósł mi ze szkoły info ,ze dzis sa urodziny ......................................................................................... ROMANA G.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:naj .....ministra wszystkich rzeczpospolitych;) Quote
g_o_n_i_a Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Dzien dobry!! :multi: O mosz, to Edukator dzisiaj imprezuje... :cool3: Quote
Behemot Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:mój pierwo i jedyno rodny syn przyniósł mi ze szkoły info ,ze dzis sa urodziny ......................................................................................... ROMANA G.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:naj .....ministra wszystkich rzeczpospolitych;) No to chlapniem za Romka! :drinking:I jeszcze raz! Chluśniem, bo uśniem! :drinking: Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:mój pierwo i jedyno rodny syn przyniósł mi ze szkoły info ,ze dzis sa urodziny ......................................................................................... ROMANA G.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:naj .....ministra wszystkich rzeczpospolitych;) ŁOMATKO... A JO ŻECH SIE WYSTRACHAŁA ŻE TYN ROMAN OD VECTRY JUŻ TAKI STARY :crazyeye:, DOPIERO DO NIEJ PRZYBYŁ... jest maciupki i lufki ma też maciupeńkie jeszcze- bydą większe!!! :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):ŁOMATKO... A JO ŻECH SIE WYSTRACHAŁA ŻE TYN ROMAN OD VECTRY JUŻ TAKI STARY :crazyeye:, DOPIERO DO NIEJ PRZYBYŁ... jest maciupki i lufki ma też maciupeńkie jeszcze- bydą większe!!! :evil_lol:;)będą , będą ....a wiesz że ona mi ostatnio jakieś malutkie lufki do mojego Debecika wynalazła:mad:na allegro .....phi debecik i małe luffki:cool1: Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)będą , będą ....a wiesz że ona mi ostatnio jakieś malutkie lufki do mojego Debecika wynalazła:mad:na allegro .....phi debecik i małe luffki:cool1: wow... to wy wszystkie bedziecie miały lufy??? ja nie chce :siara: Quote
Pysia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:mój pierwo i jedyno rodny syn przyniósł mi ze szkoły info ,ze dzis sa urodziny ......................................................................................... ROMANA G.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:naj .....ministra wszystkich rzeczpospolitych;) Chwilkę byłam w szoku że Roman Vectry baluje beze mnie :evil_lol: Witaj Alu :loveu: Masz cudna galerie ( z kilkoma fotkami :diabloti:) i zamierzam Cię odwiedzać nawet :p Tak! Tak! Nie wierzysz? Sama zobaczysz :evil_lol: Acha ..U mnie 3 nowe fotki.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):wow... to wy wszystkie bedziecie miały lufy??? ja nie chce :siara: :shake:mój Debecik nie ....bo te luffki na niego to takie atrapy ...poczekam na parkinsona;) Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:mój Debecik nie ....bo te luffki na niego to takie atrapy ...poczekam na parkinsona;) :roflt::roflt::roflt::saeek: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a)::roflt::roflt::roflt::saeek::oops::oops::oops::eviltong: Quote
Vectra Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:mój pierwo i jedyno rodny syn przyniósł mi ze szkoły info ,ze dzis sa urodziny ......................................................................................... ROMANA G.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:naj .....ministra wszystkich rzeczpospolitych;) uczcijmy to minutą ciszy :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Vectra napisał(a):uczcijmy to minutą ciszy :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::-(amen...................:diabloti: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 sota36 napisał(a):ostanie??? dajcie mi nadzieje!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::loveu: Quote
Vectra Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 sota36 napisał(a):ostanie??? dajcie mi nadzieje!!! nadzieja matką głu.... znaczy wynalazców :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Witaj Alu! Wszystkiego najlepszego z okazji imienin Nadszefa :drinking: :drinking: :drinking: jak tam mundurek? masz już?????? :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 aga1215 napisał(a):Witaj Alu! Wszystkiego najlepszego z okazji imienin Nadszefa :drinking: :drinking: :drinking: jak tam mundurek? masz już?????? :evil_lol::cool1:hey Aguś .....nie mam murdunka i nie będę mieć ...ide na zdrowotny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a ja z okazji święta szefa wypiłam se piffo do obiadu i mi się już marzą wajkacje :loveu:czyżby zgubny wpływ alkoholu:crazyeye: Quote
aga1215 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:hey Aguś .....nie mam murdunka i nie będę mieć ...ide na zdrowotny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a ja z okazji święta szefa wypiłam se piffo do obiadu i mi się już marzą wajkacje :loveu:czyżby zgubny wpływ alkoholu:crazyeye: oj Alu, to bardzo nie dobrze :shake: natychmiast postaraj sie o mundurek, bo nie przyjmą Cię po urlopie :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 aga1215 napisał(a):oj Alu, to bardzo nie dobrze :shake: natychmiast postaraj sie o mundurek, bo nie przyjmą Cię po urlopie :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::placz::placz::placz:kurcze nie strasz.....to ja może od razu po urlopie do służb mundurowych się zgłoszę bo jak spaść z konia to rasowego;)więc jak mundur to mundur .....a za mundurem ....chłopcy sznurem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alu :p Znowu się polansuje :evil_lol: Kompik pozwolił mi wstawić znowu kilka fot :multi: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Pysia napisał(a):Alu :p Znowu się polansuje :evil_lol: Kompik pozwolił mi wstawić znowu kilka fot :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:byłam ....widziałam:loveu: Quote
Recommended Posts