Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:cool1:no ta do pierdla razem z toba i vectra go nie wsadza bo i za co ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak to za co ? za niewinność :evil_lol: :evil_lol:
z mojej teściowej smalcu to by starczyło że hohoho :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
jak to za co ? za niewinność :evil_lol: :evil_lol:
z mojej teściowej smalcu to by starczyło że hohoho :evil_lol: :evil_lol:
;)no tak to przemysł tłuszczowy w Polsce popadłby w ruinę;)

Posted

clockwork napisał(a):
a pozatym... kto by Pawcia do kompa dopuścił żeby mógł to przeczytać...:evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiesz ...że na to nie wpadłam ,ze on nie ma takiej siły przebicia:razz:

Posted

:cool1:mój pierwo i jedyno rodny syn przyniósł mi ze szkoły info ,ze dzis sa urodziny .........................................................................................
ROMANA G.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:naj .....ministra wszystkich rzeczpospolitych;)

Posted

:cool1:mój pierwo i jedyno rodny syn przyniósł mi ze szkoły info ,ze dzis sa urodziny .........................................................................................
ROMANA G.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:naj .....ministra wszystkich rzeczpospolitych;)

No to chlapniem za Romka! :drinking:I jeszcze raz! Chluśniem, bo uśniem! :drinking:

Posted

ŁOMATKO... A JO ŻECH SIE WYSTRACHAŁA ŻE TYN ROMAN OD VECTRY JUŻ TAKI STARY :crazyeye:, DOPIERO DO NIEJ PRZYBYŁ... jest maciupki i lufki ma też maciupeńkie jeszcze- bydą większe!!! :evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
ŁOMATKO... A JO ŻECH SIE WYSTRACHAŁA ŻE TYN ROMAN OD VECTRY JUŻ TAKI STARY :crazyeye:, DOPIERO DO NIEJ PRZYBYŁ... jest maciupki i lufki ma też maciupeńkie jeszcze- bydą większe!!! :evil_lol:
;)będą , będą ....a wiesz że ona mi ostatnio jakieś malutkie lufki do mojego Debecika wynalazła:mad:na allegro .....phi debecik i małe luffki:cool1:

Posted

;)będą , będą ....a wiesz że ona mi ostatnio jakieś malutkie lufki do mojego Debecika wynalazła:mad:na allegro .....phi debecik i małe luffki:cool1:

wow... to wy wszystkie bedziecie miały lufy???
ja nie chce :siara:

Posted

Chwilkę byłam w szoku że Roman Vectry baluje beze mnie :evil_lol:
Witaj Alu :loveu: Masz cudna galerie ( z kilkoma fotkami :diabloti:) i zamierzam Cię odwiedzać nawet :p Tak! Tak! Nie wierzysz? Sama zobaczysz :evil_lol:
Acha ..U mnie 3 nowe fotki.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
wow... to wy wszystkie bedziecie miały lufy???
ja nie chce :siara:

:shake:mój Debecik nie ....bo te luffki na niego to takie atrapy ...poczekam na parkinsona;)

Posted

uczcijmy to minutą ciszy :cool1:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
Witaj Alu!
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin Nadszefa
:drinking: :drinking: :drinking:
jak tam mundurek? masz już?????? :evil_lol:
:cool1:hey Aguś .....nie mam murdunka i nie będę mieć ...ide na zdrowotny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a ja z okazji święta szefa wypiłam se piffo do obiadu i mi się już marzą wajkacje :loveu:czyżby zgubny wpływ alkoholu:crazyeye:

Posted

:cool1:hey Aguś .....nie mam murdunka i nie będę mieć ...ide na zdrowotny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a ja z okazji święta szefa wypiłam se piffo do obiadu i mi się już marzą wajkacje :loveu:czyżby zgubny wpływ alkoholu:crazyeye:

oj Alu, to bardzo nie dobrze :shake: natychmiast postaraj sie o mundurek, bo nie przyjmą Cię po urlopie :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
oj Alu, to bardzo nie dobrze :shake: natychmiast postaraj sie o mundurek, bo nie przyjmą Cię po urlopie :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:placz::placz::placz:kurcze nie strasz.....to ja może od razu po urlopie do służb mundurowych się zgłoszę bo jak spaść z konia to rasowego;)więc jak mundur to mundur .....a za mundurem ....chłopcy sznurem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Alu :p Znowu się polansuje :evil_lol: Kompik pozwolił mi wstawić znowu kilka fot :multi: :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:byłam ....widziałam:loveu: