Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo mi SMSa nie wysłalas żebym weszła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak się to czyni w niektórych Blogach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie wysłałam???? to do kogo poszły te wszystkie niezliczone smsy????:diabloti: :mad:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']nie wysłałam???? to do kogo poszły te wszystkie niezliczone smsy????:diabloti: :mad: :shake:do mnie nie ...kurcze ale to nic ..bez lansowania bedę zaglądać;)

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a co on w dzieciecych czasach taki zamyslony chlopak by???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaaa udawał że czaszkę COŚ wypełnia;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:do mnie nie ...kurcze ale to nic ..bez lansowania bedę zaglądać;)

ale przeciez do Ciebie słałam.:diabloti: .....cholera..znowu operatora pomyliłam.....

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaaa udawał że czaszkę COŚ wypełnia;)

udawał??? nie wierze.....tak mu dobrze z oczu patrzy.....:razz:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']udawał??? nie wierze.....tak mu dobrze z oczu patrzy.....:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:miał dobrych nauczycieli:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Śpiący Ozzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dobrej nocki i kolorowych snów :loveu:

Alicjo,
a dlaczego taki maleńki fotelik kupiła Ozziemu??? Specjalnie?? Przeciez chłopakowi mało wygodnie.....cos Ty taka okrutna???:diabloti: :diabloti:

Posted

HUUUURA !! ALA ŻYJE!!:multi: Jak tam spotkanko z Klockiem ?? Nie pożarł Cię :crazyeye: :-o ?? A może wycałował :buzi: ?? Mam nadzieję że nie muszę wstydać:oops: :evil_lol: ZA MOJEGO CHRZEŚNIAKA.:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Alicjo,
a dlaczego taki maleńki fotelik kupiła Ozziemu??? Specjalnie?? Przeciez chłopakowi mało wygodnie.....cos Ty taka okrutna???:diabloti: :diabloti: :mad:ja was uduszę ..../żartowałam:p/za ten fotel ....on tak lubi ...typowy samiec im ciaśniej tym przyjemniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='agnes1']HUUUURA !! ALA ŻYJE!!:multi: Jak tam spotkanko z Klockiem ?? Nie pożarł Cię :crazyeye: :-o ?? A może wycałował :buzi: ?? Mam nadzieję że nie muszę wstydać:oops: :evil_lol: ZA MOJEGO CHRZEŚNIAKA.:evil_lol: :evil_lol::loveu::loveu::loveu:Klocuszek jest debeściak i dżentelmen ....a buziaka dostałam ...nawet ciastka miałam we włosach:oops:......więc nie stydaj za dzieciaka ;)siostrzeniec 1klasa:multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:ja was uduszę ..../żartowałam:p/za ten fotel ....on tak lubi ...typowy samiec im ciaśniej tym przyjemniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:loveu::loveu::loveu:Klocuszek jest debeściak i dżentelmen ....a buziaka dostałam ...nawet ciastka miałam we włosach:oops:......więc nie stydaj za dzieciaka ;)siostrzeniec 1klasa:multi:

a dus...jak bedzie przy tym przyjemnie to dus....hihihihi

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo mi SMSa nie wysłalas żebym weszła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak się to czyni w niektórych Blogach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a ja nie mam Twojego numeru telefonu, to jak mam smsa wyslać :placz:

(o co chodzi z Tymi smsami? :oops:)

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Noo, moja Sońka by se w tym nie pospała :shake: Ona nam ładuje się do łóżka i zajmuje pół kanapy, a my śpimy ściśnięci na drugiej :mad:

Posted

[quote name='PIKA']a ja nie mam Twojego numeru telefonu, to jak mam smsa wyslać :placz:

(o co chodzi z Tymi smsami? :oops:)

No właśnie Alicjo ?
Weź i spraw, żebyśmy wraz z Piką były na bieżąco ...

Posted

Ozulec wiecznie na tym za ciasnym fotelu :evil_lol::evil_lol: Ale nie dziwię mu się bo Zmorka tez lubi posłanka przytulne a nie obszerne ;)
Opowiadaj o spotkaniu szerzej babo :mad:

Posted

[quote name='Behemot']:evil_lol:

Noo, moja Sońka by se w tym nie pospała :shake: Ona nam ładuje się do łóżka i zajmuje pół kanapy, a my śpimy ściśnięci na drugiej :mad:
;)Ozzul tak tylko w dzionek przesypia albo jak wyro nie rozłożone

[quote name='HankaRupczewska']No właśnie Alicjo ?
Weź i spraw, żebyśmy wraz z Piką były na bieżąco ...trzeba odwiedzać popularne;)blogi....to się różnych rzeczy dowiadujesz:evil_lol:

[quote name='Pysia']Ozulec wiecznie na tym za ciasnym fotelu :evil_lol: Ale nie dziwię mu się bo Zmorka tez lubi posłanka przytulne a nie obszerne ;)
Opowiadaj o spotkaniu szerzej babo :mad:;)Ozzulek też sie lubi poprzytulać ...typowy samczyk;)

[quote name='Vectra']mamuśka mozesz śmiało wpadać do nas - już masz gdzie spać ;) :evil_lol: :multi:hurrraaaaaaaa mam łóżeczko;)

[quote name='małyskrzat']

Niesamowite!
Ozzulek to potrafi spać w każdej pozycji:lol:
Żadnych wygód mu nie trzeba.... nie to co moja arystokratka:lol:no no no ........jak to to fotelik to nie wygodny mebel:mad:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Alicjo...piatka:razz: ale troche narobilysmy zamieszania jak sadze z tymi smsami:diabloti:;)jak nie ma kto namieszać to my zawsze gotowe:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Dzien dobry bardzo .....
miłej niedzieli....:p :multi::multi::multi:witam , witam .....miła by była gdyby nie ta pogoda i perspektywa poniedziałku:razz: