Alicja Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Kate I Luka']Cześć Ciociulko :multi: :multi: :multi: Fotkowe spotkanie będzie... ale Wam dobrze :multi::multi:cześć Kasiu , ja liczę / przy dobrych układach / na spotkanie w Katowicach;) Quote
Kate I Luka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:cześć Kasiu , ja liczę / przy dobrych układach / na spotkanie w Katowicach;) tez liczę... wolną sobotę sobie zaklepałam już dawno w pracy, ale martwię się tym czy aby na pewno mi dadzą, skoro teraz na L4 jestem 2 tygodnie :shake: Quote
BoJa2 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='clockwork']DROGA PANI ALICJO... JAKO IŻ JESTEM NIEŚMIAŁA i brak mi odwagi żeby zadzwonić... PISZĘ DO PANI TUTAJ...:oops: jak pani wie- w soboty pracuje do 13.00 zaraz po pracy jadę do Rybnika na spotkanie Clockwork vs. Bullka Dulka... Bardzo mocno prosimy, aby dotrzymała nam Pani towarzystwa w spotkaniu piesów-będzie nam bardzo miło ... będziemy u Pani ok. 14-tej, skąd zaprowadzi Pani nas na spotkanko z Dulczynską... reasumując... majty na dupe!! szykuj sie dziołcha!!!! :diabloti: Mam Was w nosie:obrazic: :obrazic: Nos mi sie przykleił do szyby,a kawę dostaniecie MROZONĄ:p :eviltong: Quote
goldenka245 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 haha fajne zdjęcie ;P zauważyłam, że wy w takich gustujecie :PP A co do tego twojego mikro-przyjaciela tego roztocza fajnego co zapomniałam jak sier nazywał to sie baam wczoraj kołdrą przykryć :P Quote
Pysia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Pamiętaj Alu że ja lubię różowe meble :) PAMIęTAJ!!!! Quote
eria Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :evil_lol: [quote name='clockwork']DROGA PANI ALICJO... JAKO IŻ JESTEM NIEŚMIAŁA i brak mi odwagi żeby zadzwonić... PISZĘ DO PANI TUTAJ...:oops: jak pani wie- w soboty pracuje do 13.00 zaraz po pracy jadę do Rybnika na spotkanie Clockwork vs. Bullka Dulka... Bardzo mocno prosimy, aby dotrzymała nam Pani towarzystwa w spotkaniu piesów-będzie nam bardzo miło ... będziemy u Pani ok. 14-tej, skąd zaprowadzi Pani nas na spotkanko z Dulczynską... reasumując... majty na dupe!! szykuj sie dziołcha!!!! :diabloti: boski tekst!!!!!!!!!!! zwłaszcza końcówka :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 eria napisał(a)::evil_lol: boski tekst!!!!!!!!!!! zwłaszcza końcówka :evil_lol: Ma dziewczyna talent ;) W końcu to moja siostra :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 ;)A my już po spotkanku .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mamy jakieś 300 fotek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....kawę podano nam gorącą mimo groźby że będzie mrożona :eviltong:....majty się przydały bo na spacerku było zimno:oops:. Foty będą w Blogach Dulki i Clockworka:p Quote
LAZY Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Hej dziewczyny i chłopaki! Widziałam Ozziego trzymajacego sie za jaja i pajaki...ciekawe zestawienie:razz: Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Kate I Luka']:-( a czemu nie u Ozzulka :shake:Kasiu bo Ozzulek zostal w domku z pańciem ...mogłoby być nieciekawie Dulka i 2 dorosłych chłopców;) [quote name='LAZY']Hej dziewczyny i chłopaki! Widziałam Ozziego trzymajacego sie za jaja i pajaki...ciekawe zestawienie:razz:witaj Paulinko ....cieszę się ze mialaś silę oglądać:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Kasiu bo Ozzulek zostal w domku z pańciem ...mogłoby być nieciekawie Dulka i 2 dorosłych chłopców;) aj... a ja myśliałam, że Ozzy też dziś miał mitting :oops: Quote
Agga Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 kupujemy amfe na kilogramy Teraz to mnie zaskoczyłas?:diabloti: Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Agga']Teraz to mnie zaskoczyłas?:diabloti: ;)zwątpiłas ...że ci nie zaproponowałam jak byłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 ale że Ozzy koleżeński wrzucam 2 fotki ze spotkanka Dulki i Klocusia:loveu: Quote
Agga Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Podbieracie czasami Ozziemu? Dobrze, że do jedzonka mi nie dodałas:eviltong: Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Agga']Podbieracie czasami Ozziemu? Dobrze, że do jedzonka mi nie dodałas:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no jak mamy doła;) Quote
Agga Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ładnych rzeczy się tu dowiaduje:crazyeye: Ozzy ty nawet nie wiesz co się w twoim domku dzieje. Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Agga']ładnych rzeczy się tu dowiaduje:crazyeye: Ozzy ty nawet nie wiesz co się w twoim domku dzieje.;)nieświadomi są szczęśliwsi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Czesc Alu :loveu: O, spotkanko Klockowo-Dulkowe :multi: Lece obejrzec reszte fot Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='paula_z']Czesc Alu :loveu: O, spotkanko Klockowo-Dulkowe :multi: Lece obejrzec reszte fot :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Klockowa foty wstawi dopiero w poniedziałek...jak dotrze do pracy;) a u Dulki komp. wrócił od lekarza;)więc nie wiem czy dziś da radę:razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ..ooo własnie Alicjo...teraz dopiero sie obudziłam i tak sie zastanawiam...a czemu to u nas juz dawno nie byłas???:razz: Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']..ooo własnie Alicjo...teraz dopiero sie obudziłam i tak sie zastanawiam...a czemu to u nas juz dawno nie byłas???:razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo mi SMSa nie wysłalas żebym weszła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak się to czyni w niektórych Blogach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']Zalansuje sie .......dam fotki:eviltong: i na tych fotach kolega chociaz czesciowo od przodu a nie tylko te jajcatka:diabloti: Quote
Recommended Posts