Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kate I Luka']Cześć Ciociulko :multi: :multi: :multi:

Fotkowe spotkanie będzie... ale Wam dobrze :multi::multi:cześć Kasiu , ja liczę / przy dobrych układach / na spotkanie w Katowicach;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:cześć Kasiu , ja liczę / przy dobrych układach / na spotkanie w Katowicach;)
tez liczę... wolną sobotę sobie zaklepałam już dawno w pracy, ale martwię się tym czy aby na pewno mi dadzą, skoro teraz na L4 jestem 2 tygodnie :shake:

Posted

[quote name='clockwork']DROGA PANI ALICJO...
JAKO IŻ JESTEM NIEŚMIAŁA i brak mi odwagi żeby zadzwonić... PISZĘ DO PANI TUTAJ...:oops:
jak pani wie- w soboty pracuje do 13.00
zaraz po pracy jadę do Rybnika na spotkanie Clockwork vs. Bullka Dulka...
Bardzo mocno prosimy, aby dotrzymała nam Pani towarzystwa w spotkaniu piesów-będzie nam bardzo miło ... będziemy u Pani ok. 14-tej, skąd zaprowadzi Pani nas na spotkanko z Dulczynską...
reasumując... majty na dupe!! szykuj sie dziołcha!!!! :diabloti:

Mam
Was w nosie:obrazic: :obrazic:

Nos mi sie przykleił do szyby,a kawę dostaniecie MROZONĄ:p :eviltong:

Posted

haha fajne zdjęcie ;P zauważyłam, że wy w takich gustujecie :PP A co do tego twojego mikro-przyjaciela tego roztocza fajnego co zapomniałam jak sier nazywał to sie baam wczoraj kołdrą przykryć :P

Posted

:evil_lol: [quote name='clockwork']DROGA PANI ALICJO...
JAKO IŻ JESTEM NIEŚMIAŁA i brak mi odwagi żeby zadzwonić... PISZĘ DO PANI TUTAJ...:oops:
jak pani wie- w soboty pracuje do 13.00
zaraz po pracy jadę do Rybnika na spotkanie Clockwork vs. Bullka Dulka...
Bardzo mocno prosimy, aby dotrzymała nam Pani towarzystwa w spotkaniu piesów-będzie nam bardzo miło ... będziemy u Pani ok. 14-tej, skąd zaprowadzi Pani nas na spotkanko z Dulczynską...
reasumując... majty na dupe!! szykuj sie dziołcha!!!! :diabloti:
boski tekst!!!!!!!!!!! zwłaszcza końcówka :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
:evil_lol:
boski tekst!!!!!!!!!!! zwłaszcza końcówka :evil_lol:

Ma dziewczyna talent ;) W końcu to moja siostra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

;)A my już po spotkanku .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mamy jakieś 300 fotek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....kawę podano nam gorącą mimo groźby że będzie mrożona :eviltong:....majty się przydały bo na spacerku było zimno:oops:.
Foty będą w Blogach Dulki i Clockworka:p

Posted

[quote name='Kate I Luka']:-( a czemu nie u Ozzulka :shake:Kasiu bo Ozzulek zostal w domku z pańciem ...mogłoby być nieciekawie Dulka i 2 dorosłych chłopców;)

[quote name='LAZY']Hej dziewczyny i chłopaki! Widziałam Ozziego trzymajacego sie za jaja i pajaki...ciekawe zestawienie:razz:witaj Paulinko ....cieszę się ze mialaś silę oglądać:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Kasiu bo Ozzulek zostal w domku z pańciem ...mogłoby być nieciekawie Dulka i 2 dorosłych chłopców;)

aj... a ja myśliałam, że Ozzy też dziś miał mitting :oops:

Posted

[quote name='Agga']ładnych rzeczy się tu dowiaduje:crazyeye:
Ozzy ty nawet nie wiesz co się w twoim domku dzieje.
;)nieświadomi są szczęśliwsi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Czesc Alu :loveu:

O, spotkanko Klockowo-Dulkowe :multi: Lece obejrzec reszte fot

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Klockowa foty wstawi dopiero w poniedziałek...jak dotrze do pracy;)
a u Dulki komp. wrócił od lekarza;)więc nie wiem czy dziś da radę:razz:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']..ooo własnie Alicjo...teraz dopiero sie obudziłam i tak sie zastanawiam...a czemu to u nas juz dawno nie byłas???:razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo mi SMSa nie wysłalas żebym weszła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak się to czyni w niektórych Blogach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: