Vectra Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 witaj Ala :multi: :multi: Wszystkiego najleprzego z okazji 20 rocznicy śluby :multi: :cunao: dla Ciebie i Pana Rydzewskiego :laola: :drink1: :BIG: i życze kolejnych długich wspaniałych lat w tak fantastycznym związku. mam nadzieje że nie porypały mi się daty :razz: Quote
aga1215 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye: to ja musialam strasznie mocno spac :crazyeye::crazyeye: jak to jeden piorun jest wstanie zabic stado owiec? :-o nie wiem, ale widok był :hmmmm::angryy: one stały pod drzewem, więc pewnie w to drzewo rąbnął i na nie przeleciało burzy nie lubię :shake: :angryy: Quote
aga1215 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Vectra napisał(a):witaj Ala :multi: :multi: Wszystkiego najleprzego z okazji 20 rocznicy śluby :multi: :cunao: dla Ciebie i Pana Rydzewskiego :laola: :drink1: :BIG: i życze kolejnych długich wspaniałych lat w tak fantastycznym związku. mam nadzieje że nie porypały mi się daty :razz: :BIG::BIG::BIG: Quote
aśka-od-dagona Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Witam:p i się przyłączam: :BIG::laola::cunao::drink1: Quote
Gosiek Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Oooo Ala - jaka piękna rocznica :multi: (Vektra mam nadzieję ze nie porypałaś :evil_lol: ) [SIZE=2] [SIZE=1] u mnie w tym roku będzie 13 :-o ależ ten czas leci Quote
Alicja Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Dziękuję , :loveu:, ale zrobiłyście Mi niespodziewankę :p[SIZE=2]Data jak najbardziej się zgadza, tylko 20 lat temu to był czwartek ;). Zapraszam na szampana :p Quote
bigos Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Dziękuję , :loveu:, ale zrobiłyście Mi niespodziewankę :p[SIZE=2]Data jak najbardziej się zgadza, tylko 20 lat temu to był czwartek ;). Zapraszam na szampana :p OOOOOOOOO, na szampana to ja się piszę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oczywiście przyłączam się do życzeń Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): mała błyskawiczka / były wieksze/ :crazyeye:Super! Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Vectra napisał(a):witaj Ala :multi: :multi: Wszystkiego najleprzego z okazji 20 rocznicy śluby :multi: :cunao: dla Ciebie i Pana Rydzewskiego :laola: :drink1: :BIG: i życze kolejnych długich wspaniałych lat w tak fantastycznym związku. Dołączam się:p :cunao: :cunao: :cunao: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Brrrrr... Motylecek:p Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Ozzulek schowany przed słoneczkiem Jaki słodziak kochany:loveu: :multi: Quote
malawaszka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Alu wszystkiego najlepszego dla Ciebie i dla Pana Rydzewskiego :laola: Quote
mmbbaj Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Alu, z tak miłej okazji, serdeczne życzenia dla ciebie i twojego męża :buzi: Quote
Alka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Vectra napisał(a):witaj Ala :multi: :multi: Wszystkiego najleprzego z okazji 20 rocznicy śluby :multi: :cunao: dla Ciebie i Pana Rydzewskiego :laola: :drink1: :BIG: i życze kolejnych długich wspaniałych lat w tak fantastycznym związku. mam nadzieje że nie porypały mi się daty :razz: Vectra wiedziała , a ja nie ...:oops: nie pozostaje mi nic innego jak przyłączyć się do życzeń ,WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! :cunao::cunao::laola: Quote
Teklunia Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 ale okazja! Alu, gratuluje Wam serdecznie wyniku i zycze jeszcze 20 * n razem!!! I prosze mocna ucalowac Pana Rydzewskiego! :lol: :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: Quote
Vectra Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Alka napisał(a):Vectra wiedziała , a ja nie ... Ala kiedyś tam wspominała , a mi jakoś udało się zapamiętać :p to chyba do środy będziemy świętowąc ??:evil_lol: :evil_lol: bo i jeszcze imieniny :cool3: :cool3: moja mama jest Alicja stąd pamiętam o 21 czerwcu :eviltong: :eviltong: Quote
AlKil Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Najserdeczniejsze życzenia z okazji rocznicy!!!!:BIG::BIG::BIG: Quote
Alicja Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='Vectra']Ala kiedyś tam wspominała , a mi jakoś udało się zapamiętać :p to chyba do środy będziemy świętowąc ??:evil_lol: :evil_lol: bo i jeszcze imieniny :cool3: :cool3: moja mama jest Alicja stąd pamiętam o 21 czerwcu :eviltong: :eviltong::evil_lol:no to jeszcze się załapiemy na urodzinowo - imieninowe święto śp dziadka Alojzego Dziękuję , dziękuję za życzonka:loveu: A u nas nadal wody niet :placz:może poleci w nocy :cool3: Quote
sota36 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Alus i Cezary - wszystkiego, co najwspanialsze (a Tobie szczegolni osobistego kompa - moze byc laptopic - pochwale sie - Darek mi kupil :):):) ) Quote
nathaniel Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [SIZE=-1]"Nie ma, nie ma wody na pustyni, a wielbłądy nie chcą dalej iść Czołgać się już dłużej nie mam siły" Tak mi się skojarzyło :evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 :calus::multi: :multi: Wszystkiego Naj Naj Naj Alu:loveu: :loveu: :calus: Quote
Alicja Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='nathaniel'][SIZE=-1]"Nie ma, nie ma wody na pustyni, a wielbłądy nie chcą dalej iść Czołgać się już dłużej nie mam siły" Tak mi się skojarzyło :evil_lol::evil_lol: :razz:wielbład to chyba Ozzy :evil_lol::evil_lol: Joluś dziękujemy ;) Quote
Vogue Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Wszystkiego najlepszego!!! Zyczymy kolejnych lat w szczesciu i zdrowiu:lol::lol: Quote
Hanna R. Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Alu, strasznie dużo czasu mi wetło , kiedy przeglądałam Twoją Galerię. No a trzeba było od końca ! Bo na końcu najważniejsze ... Najlepsze lata jeszcze przed Wami ! Życzę Wam ich jeszcze wiele ! :Rose: :Rose: :Rose: Quote
e.v.a Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 :smilecol: wszyetkiego najjjlepsiejszego :laola: :laola: :cunao: :drinka::cunao: Quote
Recommended Posts