KaRa_ Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ala wszystkiego najlepszego w dniu imienin:multi: Dużo zdrówka,szczęścia i pociechy z Twoich 3chłopców:cool3: Quote
Maga100 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Brak Alicji R. na dogo jest calkowicie nienormalne. I moze oznaczać tylko jedno: leży gdzieś pijana jak bela :shock: Quote
Medorowa Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Maga100']Brak Alicji R. na dogo jest calkowicie nienormalne. I moze oznaczać tylko jedno: leży gdzieś pijana jak bela :shock: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ALU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :Rose: Quote
Alicja Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='Maga100']Brak Alicji R. na dogo jest calkowicie nienormalne. I moze oznaczać tylko jedno: leży gdzieś pijana jak bela :shock::mad::mad::mad:Maga ty się nie narażaj :angryy:poczekaj niech no tylko dojadę do stolycy:razz: Miałam pracowity dzień .Robiłam łazanki z kapustką , grzybkami i boczkiem na jutrzejszy obiad :cool3:, bo jutro od 7 do 22 nie mamy znów wody:angryy::angryy::angryy::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Wszystkim dziękuję za zyczonka :p Quote
AlKil Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Sto lat, sto lat!!!! Życzenia od całej naszej bandy! Quote
Hanna R. Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Alu kochana - :calus: I nie zwracaj uwagi na tę ... Magę ! Każdy sądzi według siebie ! :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Alu kochana - :calus: I nie zwracaj uwagi na tę ... Magę ! Każdy sądzi według siebie ! :evil_lol:Haniu :loveu:chociaż Ty we mnie wierzysz :buzi: Quote
mmbbaj Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Alu kochana :loveu: życzę ci z całego serca, wszystkiego najlepszego!!! Quote
mmbbaj Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Haniu :loveu:chociaż Ty we mnie wierzysz :buzi: Mało, że w ciebie wierzy! ONA się ciebie nie czepia!!!:eviltong: Quote
Alicja Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='mmbbaj']Mało, że w ciebie wierzy! ONA się ciebie nie czepia!!!:eviltong: :pma się ten urok osobisty :razz: Jeszcze raz Duza Buźka za Życzonka :multi::multi::multi: A Kuba mnie wyrzuca bo ogląda Narnię :placz: Quote
mmbbaj Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] A Kuba mnie wyrzuca bo ogląda Narnię :placz: A ja muszę iść :painting: , a u nas nareszcie Quote
PIKA Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='mmbbaj']A ja muszę iść :painting: , a u nas nareszcie a to wychodzisz , tylkodlatego, ze deszcz spadł? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:Maga ty się nie narażaj :angryy:poczekaj niech no tylko dojadę do stolycy:razz: ale ja naprawdę poczułam się zanipokojona twoim brakiem :grins: I pomyślalam, ze pewnie jesteś niezdolna do wykonywania skomplikowanych czynności, jakimi jest trafianie w literki :grins: [quote name='HankaRupczewska']Alu kochana - :calus: I nie zwracaj uwagi na tę ... Magę ! Każdy sądzi według siebie ! :evil_lol: a ty znowu o chlebie i głodzie? Przecież PROSIŁAM :shake: :mad: Quote
Alicja Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='Maga100']ale ja naprawdę poczułam się zanipokojona twoim brakiem :grins: I pomyślalam, ze pewnie jesteś niezdolna do wykonywania skomplikowanych czynności, jakimi jest trafianie w literki :grins: a ty znowu o chlebie i głodzie? Przecież PROSIŁAM :shake: :mad: och Maga czy mam się czuć zaszczycona ,że się o mnia martwisz :evil_lol: A dziś z trafianiem w literki to mam trudności a to zpowodu przemęczenia i upału :angryy:a zaraz wsiadam w autobus i jadę po farbkę na włosy i okompię sie u mamy :p Dlaczego Hania o chlebie i głodzie :razz: Quote
e.v.a Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 dziendoberek :) u nas pogoda ... no nie wiem sama ... przymglona chlodniej ciutek jest slonko nie prazy ale nadal duszno..:shake: Quote
malawaszka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Alu czy to Ty kupowałaś niedawno Ozzulkowi nowe legowisko?? :hmmmm: wiem że ktoś kupował bardzo fajne i niedrogie i nie wiem czy to Ty :oops: Quote
Alicja Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='malawaszka']Alu czy to Ty kupowałaś niedawno Ozzulkowi nowe legowisko?? :hmmmm: wiem że ktoś kupował bardzo fajne i niedrogie i nie wiem czy to Ty :oops:Sylwiaskalska kupowała ;) http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4361527 takie Quote
Vectra Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Witaj Ala :lol: :lol: co do posłań to ja zaprzestałam kupowania gotowych bo za szybko znikały. Teraz to ide do lumpexu kupuje grube kołdry lub śpiwory + jakiś materiał na pokrowiec (można znaleść super zasłony) i szyje :p :p wychodzi tanio i solidnie Quote
malawaszka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Sylwiaskalska kupowała ;) http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4361527 takie dzięki Ci dobra kobieto :p Quote
anetta Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Aluuuuuu, wszystkiego najlepszego!!!! :Rose::Rose::Rose: Ekstra quad! :cry: Quote
PIKA Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 cześć Alu Vectra napisał(a): co do posłań to ja zaprzestałam kupowania gotowych bo za szybko znikały. Teraz to ide do lumpexu kupuje grube kołdry lub śpiwory + jakiś materiał na pokrowiec (można znaleść super zasłony) i szyje :p :p wychodzi tanio i solidnie Do tego to trzeba jeszcze umiec szyc :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='PIKA']cześć Alu Do tego to trzeba jeszcze umiec szyc :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:PIKA z tym się zgadzam .....bo ja i maszyna do szycia to 2 sprzeczności :oops: a tak poza tym to Witaj ;) Kupiłam farbkę do włosów i zaraz sprawdzę jak leci woda bo jak dobrze to biorę się za paskudzenie włosów ;)bo mnie Agga w sobotę nie może zobaczyć w kolorze MALANGE:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Cześć Aluś :razz: a na jaki farbujesz :cool3: :razz: Quote
Recommended Posts