Alicja Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Biedna Alu :-( NIe mogę uwierzyć, ze CIę nie będzie :shake: to jest wrećz nie możliwe :shake: A ja nadal nie kapuję, czemu okna Wam będą dwa dni wymieniać, :roll: jak mnie wymienili wszystkie w ciagu kilku godzin :roll::pPIKUniu nie dwa dni wymieniać ....mi o sprzatanie syfu chodziło :angryy:ale jak pan przyszedł mocować te okna w sciankę to ja ładnie poprosiłam zeby najpierw u Kuby w pokoju zrobił a potem sie bawił w kuchni :pno i jak pan już walczył z kuchnia to ja pracowałam u Kuby . Teraz zostało nam tylko zamontowanie drewnianego parapetu i obudowy okna ale te elementa trzeba trochę zmodernizować . Tak więc teraz powinnam szaleć w kuchni ale schnie podłoga obmyta z syfu;) [quote name='Agga']Alu a co to za robotnicy co tak długo okna wymieniaja? Przeca masz tak malutko do wymianyu mnie wstawiało 2 a potem już wykończeniówkę robił 1 bo u sąsiadów wymieniali 3 okna i balkonowe :cool3:a ja tylko 2 :pbo balkonowe już mam Więc dobry wieczór wszystkim :ppostaram sie wpasc za godzinkę jak ogarne kuchnię , bo generalka jutro ...przeca po nocy nie będę pracować ;) Quote
Alicja Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 [quote name='agabass']wracaj szybko Alu do nas:pjestem:multi: [quote name='Agga']Ona wróci bo ALicja zawsze wraca. Az strach pomyśleć co zrobi jak wróci.:razz:Agga .....jak mam to rozumieć :mad: Quote
Agga Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 No ledwo poszła a już wróciła. Jak mówi tak robi. Cała Alicja R. A jak tam Ozzulek? Quote
Alicja Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 [quote name='Agga']No ledwo poszła a już wróciła. Jak mówi tak robi. Cała Alicja R. A jak tam Ozzulek?:poddekowałam komputra a nie wróciłam :eviltong: Ozzulek z Kubusiem na psacerku :p no uciokam bo nic nie zrobię :razz: Quote
tygra Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 dobry wieczór :) a Alicja pojawia się i znika ... Quote
Agga Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 ALicja miłego sprzatania kochana:D pozdrów rodzinkę a Ozzulka wymiziaj za uszkami. Quote
PIKA Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']P:pIKUniu nie dwa dni wymieniać ....mi o sprzatanie syfu chodziło :angryy:ale jak pan przyszedł mocować te okna w sciankę to ja ładnie poprosiłam zeby najpierw u Kuby w pokoju zrobił a potem sie bawił w kuchni :pno i jak pan już walczył z kuchnia to ja pracowałam u Kuby . Teraz zostało nam tylko zamontowanie drewnianego parapetu i obudowy okna ale te elementa trzeba trochę zmodernizować . Tak więc teraz powinnam szaleć w kuchni ale schnie podłoga obmyta z syfu;) u mnie panowie na calym mieszkaniu rozlozyli folie, ktora nie dośc, ze zakryla podlogi to jeszcze meble :lol: więc specjalnie sprzatania nie mialam :cool1: Quote
tygra Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 współczuję wymiany okien mi robili poprawki dwa razy bo im okucia przy montarzu popękały - partacze Quote
barbara.h Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 głębokie wyrazy współczucia z powodu wymiany okien :cool3::cool3::cool3: jejku jak ja nie lubię sprzatania,zawszę wolę iść na spacerek :lol::lol::lol: Quote
Vectra Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Cerber Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Dobry wieczór, ktoś na reszcie zjawił się na dogo miło mi :) a może jakieś fotecki???? Quote
Alicja Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 :razz:Jestem ,....dopchałam sie do kompa .Znaczy się wywaliłam Kubę od kompa :p Foteczki będa jutro ;) Quote
aga1215 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Jestem ,....dopchałam sie do kompa .Znaczy się wywaliłam Kubę od kompa :p Foteczki będa jutro ;) Ala wróciła :crazyeye: :multi: :multi: :multi: WITAJ ALUSIU :buzi: i zaraz będą fotki :multi: do jutra już tylko 6 minut :multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Hura :multi::multi::multi: Jest Ala :multi::multi::multi: Witaj Alu i super ze masz nowe okna :) Quote
Alicja Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 [quote name='Pysia']Hura :multi::multi::multi: Jest Ala :multi::multi::multi: Witaj Alu i super ze masz nowe okna :):pteż się cieszę ;) [quote name='aga1215']Ala wróciła :crazyeye: :multi: :multi: :multi: WITAJ ALUSIU :buzi: i zaraz będą fotki :multi: do jutra już tylko 6 minut :multi: :multi: :multi:mi chodziło o takie poranne jutro;) Quote
aga1215 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pteż się cieszę ;) mi chodziło o takie poranne jutro;) no dobra, niech będzie - a nowe okna pokażesz?????????? :modla: Quote
PIKA Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='Vectra']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ooo widać, zę ta pisac nie moze :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Jestem ,....dopchałam sie do kompa .Znaczy się wywaliłam Kubę od kompa :p Foteczki będa jutro ;) to juz dwa dni minęły? :crazyeye: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 :mdleje: miało Ali nie być dwa dni - ja tu wracam a już 3 strony do nadrabiania :crazyeye: Quote
Vectra Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 PIKA napisał(a): ooo widać, zę ta pisac nie moze :evil_lol: klikać ino moge :eviltong::eviltong: lewą reke trenuje :diabloti: mamuśka już jest jutro i nawet rano ,a fotów niet :placz::placz::placz: Quote
Paula Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 O, Ala byla :multi: Ale dogo muli :angryy: tragedia :placz: o tej porze nawet :mad: Quote
Patka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Alu zparacowana :cool3: lub odpoczywająca na łonie natury witaj :) Quote
Alicja Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 [quote name='PIKA']ooo widać, zę ta pisac nie moze :evil_lol: to juz dwa dni minęły? :crazyeye: :evil_lol: [quote name='malawaszka']:mdleje: miało Ali nie być dwa dni - ja tu wracam a już 3 strony do nadrabiania :crazyeye::mad:taaa chciały się mnie pozbyć na całe 2 dni :angryy:............:eviltong: [quote name='Vectra']klikać ino moge :eviltong: lewą reke trenuje :diabloti: mamuśka już jest jutro i nawet rano ,a fotów niet :placz: dziecko u mnie o tej porze była nocka :cool3:wprawdzie nie ciamna nocka ciamna , bo jest pełnia , ale nocka [quote name='paula_z']O, Ala byla :multi: Ale dogo muli :angryy: tragedia :placz: o tej porze nawet :mad:byłam Paulciu ale jak musiałam czekać aż mi sie stronka zaladuje to poszłam spać :cool3: [quote name='Cerber']Dzień dobry!!!! :multi: :pdzień doberek [quote name='Patka']Alu zparacowana lub odpoczywająca na łonie natury witaj :):razz:Patuś ....na łonie to ja odpoczne jak sie wywalę przy okazji zabaw spacerkowych z brzdacem ...wczoraj Ozzy zleksza poturbowal z Yuką pańcie Yuki :evil_lol: no i zeby się nie nazywał ,że byłam a fotek nie dałam.....bo za chwile spadam do sklepu i dalej pszątanko:diabloti: Quote
e.v.a Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 czesc Alu:multi: :loveu: piekne fotopieski:loveu: a ja dzis chce kupic Tigrze łancuch:diabloti: bo mnie wqrza jak ciagnie no ale bardziej mi sie podobaja obroze segmetowe:razz: no i tak si ezastanawiam czy takowa obroża tez podziala jak łancuszek???:hmmmm: Quote
Recommended Posts