Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój pies praktycznie od początku jest na suchej. Dlaczego też z mojego lenistwa, poprostu dobre rozwiązania dla mnie jest sucha karma, a po drugie mój pies woli suche od gotowanego. Gotowane jest wtedy kiedy nie zamówiłam suchej karmy, ale na drugi dzień grymasi, a w trzeci dzień już nie ruszy, więc nie ma sensu gotować przy moim psie :lol:
Właśnie dostałam próbki karmy Brit i jesstem szczerze pozytywnie zaskoczona taką ilościa :lol:. Nie sądziłam, że aż tyle dostane, bo w sumie chodziło mi o 2 czy 3 rodzaje po jednej saszetce. A dostałam 4 rodzaje po 3 opakowania, a opakowanie jest chyba po 100g ;).

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja też nie.
do tej pory dostałam:
Acana- i to kupiłam
Biomil- bardzo smakował suni, ale cena mnie powaliła :-(
Royal Canin
Eagle Pack
Purina Pro Plan
Nutra Nuggets- ale to od Pana który nam karme przywozi a nie od Nutry

Posted

Witam serdecznie!Od jakiegoś czasu przeglądam forum i postanowiłam się zalogować! Wcinam się tak ale ten temat mnie zainteresował,gdyż od dwóch tygodni posiadam sznaucerke miniature Hece.Heca jest 1,5 roczną sunią i prawdziwą damą.Hodowczyni od której ją mam poinstruowała mnie o karmieniu itd,ale widze że karma chyba jej nie pasuje.Kwestia próbek bardzo mi odpowiada,gdyż w tym temacie jestem nowicjuszką.Tak więc idąc za waszym przykładem wysłałam pare "pliss".Zobaczymy co z tego wyjdzie.Pochwale się wynikami i co nam podpasuje!:multi:

Posted

Ja dostałam próbki z:

Royal Canin: 2 x 60 g

Biomill : 2 x 100 g i 2 x 120 g - kupiłam Biomilla

Acana: 2x 100 g

Best Choice: 8 x 100 g

Egle Pack: 4 x 100 g

Purina Pro plan: 4 x 100 g

Posted

jaq moge ci dac adres gdzie do boscha nie wysyla sie koperty a poza tym to chamstwo, aby koperte dawac , powinni inwestowac w reklame;/ no a ta nova foods to ani nie odpowie ni nic;/

Posted

to ja poprosze o adresik:multi:
u nas w zoologicznym próbek nie ma , zresztą pan twierdzi że pedigree to świetna firma a ja pytam o jakieś nieznane i pewnie bardzo drogie,biedne jego psiaki - o ile ma?

Posted

Czy mogę prosić o ten adres do Bosha-bez koperty ;)

Ja dostałam:
Royal Canin
Brit
Biomill
Best Choice
Eagle Pack
Canidae
Satisfaction, Oib Can, Mastery

Purina mi odpisała że nie wysyłają próbek.

:)

Posted

dobra jak znajdę ten adres boscha to dodam do LINKOWNI ale nie weim gdzie go mam , może i masz rację dogzone, ale ja mam na ten temat inne zdnanie bo w wielu choć nie we wszystkich przypadkach jak sie dostaje próbki to bardzo pomaga przy wyborze karmy nawet na podstawie małej próbki mozna ocenić jej no nie wiem walory i to czy pies jje, a szczególnie jeśli jest wybredny i po 3 tyg karma się nudzi np w moim przypadku przeszliśmy na acane, chociaż zastanawiałam się nad boschem ale dzięki próbkom przekonałam się, ze moje psy absolutniue tego nie zaakceptowały i jakaś dziwna ta karma
:)[/quote]

Posted

Dostałam odpowiedż z petfoodworld- nie mają na dzień dzisiejszy próbek, z royal-canin przyślą próbke.
Z apport bardzo miły pan Dariusz przysłał sympatyczną i fachową odpowiedż,kilka linek na ich stronki,tabele dawkowania,no ogółem dużo cennych dla mnie informacji.Przyśle też próbki.Dla mnie "zielonej" to dużo...:lol:

Posted

[quote name='Agnes']royal fakt - ma ladny i zapach i nieladna cene ;)[/quote]
dokładnie :lol:

a mi z Acany kazali zadzwonić do dystrybutora z Łodzi :roll:
Dzwoniliście kiedyś? Bo nie wiem o czym gadać :lol:

Posted

Nie wiecie może gdzie można kupić karmę Best Choice? (okolice Warszawy)

Powinnam się na nich obrazić bo mi nawet na mejla nie odpisali, ale moje psice uwielbiają tą karmę, poza Royal Canin.

Posted

Zadzwoniłam :) Rozmawiałam z bardzo miłym panem, pytał jaki to piesek i powiedział że jak się da to Acana przyjedzie do mnie jeszcze dzisiaj :)

[B]olcha[/B] mi z Best Choice odpisali- napierw że wysłać nie mogą a później że jednak je otrzymam :) Nie dawałam jeszcze suni, więc nie wiem jak jej smakuje, razem z próbkami dostałam też cennik i katalog.
Myślę że można zamówić przez internet, a czy dostaniesz gdzieś w sklepach w Twoich okolicach to może jakiś warszawiak się odezwie, bo ja się nie orientuję ;)

Posted

dzwonilismy ;) ale nie do acany a do eagle pack i nie do lodzi ale warszawy.
Tak czy siak - sytuacja ta sama ;) Dzwonisz i mowisz, ze jestes zainteresowana ta karma, ze chcialabys dostac probki - o ile to oczywiscie mozliwe ;) - prosisz o ulotki, cennik i umawiasz sie z dystrybutorem, ktory prawdopodobnie niedlugo zapuka do Twoich drzwi z probkami, ulotkami i cennikiem karmy ;)

Posted

A ja mogę się pochwalić, że Nuka się bardzo poprawiła po Acanie- sierść znów jest lśniąca, kupki malutkie, sunia znów ma ochotę się bawić, nie zjada psich kup na spacerach, jest bardziej posłuszna :p wszystko wróciło do normy-
i z tego miejsca bardzo dziękuje Pani Beacie z Warszawy (przedstawiciel Acany) za tak szybki kontakt i przesłanie próbek co ułatwiło nam podjęcie właściwej decyzji :p

teraz tylko mam nadzieję, że za pare miesięcy znów nie zacznie się coś dziać :shake:

Posted

Tak tak do tego :lol: :lol: :lol:
Sunia go niestety bardzo niemiło przywitała, aż się zdziwiłam :roll:

Jedną paczuszkę dał nam chyba przez pomyłkę, bo dostałam Acane dla kotów light :lol:

Posted

[quote name='Koma']Tak tak do tego :lol: :lol: :lol:
Sunia go niestety bardzo niemiło przywitała, aż się zdziwiłam :roll:

Jedną paczuszkę dał nam chyba przez pomyłkę, bo dostałam Acane dla kotów light :lol:[/quote]

Koma to nic innego Ci nie pozostalo jak zaadoptować jakiegoś kota.
Szkoda żeby karma się zmarnowała.

Posted

[quote name='wanda szostek']Koma to nic innego Ci nie pozostalo jak zaadoptować jakiegoś kota.
Szkoda żeby karma się zmarnowała.[/quote]

No właśnie! :evil_lol: