wisela1 Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 A za cóż to Ciociu? Za cóż ten ban miałby by być ? [email][email protected][/email] Quote
ania14p Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Bo wlazłam na administrację i źle im tam mówię, w końcu jestem tu od kilku lat i zabawy adminów mnie denerwują, o czym nadmieniam! Quote
wisela1 Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 I tak kozrystając z dogomożliwości - bardzo, bardzo,bardzo prosimy o ciepełko z serducha i kciukasy za wynik jutrzejszego badania...... Jeśli bedzie Ok - Staś mój JUTRO wróci do domku..... Quote
ania14p Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 To moje kciukasy przeogromne są !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
evita. Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 I ja też trzymammmmmmmmmm z całych sił :) Quote
enia Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ja też trzymam wraz z moimi trzema ogonkami. Quote
jkp Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 kciuki lapy , ogony itd zacisnięte z samymi dobrymi myślami Quote
ania14p Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 I jak Elu, ładny jest, zadbany i z resztą stada się dogaduje ?! Quote
wisela1 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Nie śpię.... trzęsę się cała, ryczę.... Dlaczego ? Nie wiem. Może ze szczęscia, moze z przerazenia.... Co bedzie...Jak będzie............ Przeciez to nie wróci dawny, dobry Staś...... Byle wrócił..... Byle zył....... Quote
wisela1 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='ania14p']I jak Elu, ładny jest, zadbany i z resztą stada się dogaduje ?![/QUOTE] No nie wiem jeszcze czy i jak rezydenci przyjmą NOWEGO STAREGO...... Quote
wisela1 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Wygląda ze się ucieszyli nawet.... Quote
Wiedźma Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [CENTER]:new-bday: :new-bday: :new-bday: [/CENTER] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][B][COLOR=Red]Najlepszy prezent już dostałaś![/COLOR] [COLOR=Red]Miej Go przy sobie jeszcze wiele szczęśliwych,dobrych lat! [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][CENTER]:BIG: :BIG: :bigcool::bigcool::bigcool: [LEFT]Super było Go usłyszeć! A jak Ty mówisz! Niech ta radość Wam towarzyszy dłuuugo! [/LEFT] [/CENTER] Quote
malawaszka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Znaczy się jest dobrze :-) :laola: wspaniale!!!!! Czy Ela ma dziś urodzinki????? [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/new_birthday.gif[/IMG] [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/new_birthday.gif[/IMG] [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/new_birthday.gif[/IMG] Quote
wisela1 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Ela miała wczoraj imieninki.....l I zapomniała.... Wieczorny telefon od koleżanki przywołał mnie do realu..... Ale prezent dostałam od Matki Natury najwspanialszy.... Stas w domku.... Nie jest tak dobrze jak sie spodziewali, ale i tak jest całkiem, całkiem... A ja.... zmeczona masakrycznie ale i tak ryczę ze szczęścia..... Moje słoneczko znowu świeci w swoim fotelu .... A zachód był tuż, tuż...... Quote
malawaszka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Nie rycz :calus: no to wszystkiego najlepszego - zdrowia dla Was wszystkich i Siły!!!!! Quote
supergoga Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Elu - Kochanie - od całej naszej Rodzinki - wszystkie ogromnie dobrego, bo zasługujesz. Dla Stasie - kciuki, zyczenia, aby lepiej, aby dobrze. Zwierzńcowi - żeby był cocho, grzecznie. Trzymaj się ciepło i mocno. Aniu - buziaki za Koksika. Wierzę, że będzie już tylko lepiej. Tak się cieszę. Mam nadzieję, że wszystko się poukłada. ELU - jak będzie jeszcze potrzebny karsivan (nie wiem czy dobrze napisałam) - prosze śmiało napisz - przyślę. Quote
Wiedźma Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Chyba muszę wymyślić jakąś ikonkę "Happy nameday"! A dla Eli to urodzinki... Nie będę kablować, ale kiedy rozmawiałyśmy, słychać było, że się narodziła na nowo :) Quote
ania14p Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Uściski od nas dla Ciebie i Stasia !!!!!!!!!!!!!!!!! Niestety nic Wam nie mogę wkleić, bo znowu nic mi nie wchodzi, ale mam nadzieję nadrobić. Supergosiu, nie masz za co dziękować, Koksik sam to robi, a robi to cudownie! Quote
Wiedźma Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Wyślij mi fotki na adres mailowy, wkleję. Quote
ania14p Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Dzięki, ale jeszcze powalczę, zdjęcia wysłałam Eli, ale nie obrobione, więc ogromniaste, obrobione mam u siebie w kompie i co jakiś czas podejmuję próby wstawienia, emotki też mi się schowały, a wczoraj jeszcze sobie z nimi radziłam. Chyba muszę się napić za zdrowie solenizantki, za zdrowie Stasia i zapewne szczęśliwych futerek, to mi komputer sam podpowie jak postępować z nowym dogo. Wczoraj tak się wściekłam, że chciałam się wypisać z tej instytucji Quote
Isabel Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ogromnie się cieszę, że Staś w domu!!! Teraz to tylko zdrowia, zdrowia, i jeszcze raz zdrowia - dla Stasia, dla Ciebie Elu, i reszty Rodziny!!! Quote
shirrrapeira Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Wszystkiego najlepszego z okazji imienin, przede wszystkim zdrowia dla Stasia i nieustającej radości z powodu życia we dwójkę... Samych pięknych chwil. Quote
wisela1 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Pierwsza nocka nam minęla.... Choc zrywałam sie na kazdy Jego ruch.... Nie pamietam czy KIEDYKOLWIEK byłam taka szczęśliwa.Wyczerpana maxymalnie ale TAAAAAKA SZCZĘSLIWA jak NIKT chyba................... Wieczorkiem było smiesznie. Rozłożyłam kanapę, Stasiatko przetransportowałam do spania a Rexiulek wgramolił sie na moje miejsce i nawet na spacer nie chciał wyjsc...Bał sie chyba że Staś zniknie.... Koty też się na Niego władowały, Bunia - to oczywiste, a mnie tylko ich posłanka zostały... Negocjacje trwały troche..... Quote
Recommended Posts