Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dwie sunie potrzebują pomocy w finansowaniu DT , zapraszam na bazarek na ten cel
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/5-zl-kolorowe-sianko-na-choinke-nie-tylko-dla-szurki-miszki-do-15-xi-godz-22-00-a-172332/[/url]

Posted

[quote name='ania14p']Teraz tylko transport, na wątku transportowym nic nie znalazłam, może ktoś z Miau, ale ja tam jeszcze nie potrafię się poruszć :oops:![/QUOTE]
Wie4dźma miała ruszyś na wątku transpoertowym ale ma problem z wbiciem sie do sieci....
A ja... nie mam głowy, nie mam sił...ciągle biegam... 2 tyg nie znalazłam czasu na normalny posiłek....
Wybacz Aniu, ale w poszukiwanie transportu nie mam się nawet JAK właczyć....

Posted

[quote name='wisela1']Chyba sie Ciotka Anka już pakuje po Koksika.................. albo..................
To blisko. Zaledwie 1 przystanek....................... Jak to złosliwie w Krakowie mawiają - Gdzie jest Warszawa.? Aaaaaaaaaaaa to ta pierwsza stacja za Krakowem.....[/QUOTE]
Ach, te krakusy :shake:
moja dusza rodowitej warszawianki boleje :placz:

Zaraz i ja sie włączę w poszukiwania transportu. Bo to aktualne, prawda?

Posted

A moja dusza rodowitej łodzianki poszła sobie precz.... (u... kiedy to było.....)
Tak aktualne. Jeśli mozesz pomóc - proszę. Wdziecznośc dozgonną obiecuję choc pewnie długo już nie pożyje....

Posted

Na tapecie mam Koksa, czyli Koko i czekam na niego, nie wiem jak reszta zwierzątek :evil_lol:! Kochani Wiedźma napisała na wątku transportowym, że szukamy przewoźnika,
[B]TRANSPORT DO WARSZAWY Z KRAKOWA POTRZEBNY NA PRZEDWCZORAJ![/B]

Posted

Tadam!
tu proszę zajrzec

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/chrcynno-potrzebny-transport-do-krakowa-zwrot-kosztow-111889/index71.html[/URL]

tylko nie wiem, jak z kosztami...Piszcie, kobiety, do emilii :lol:

Posted

Dziékujcie malagos, ze ma oko na wszystko i nie przepuscila okazji :p

Fakt, pati c zgodzila sié jechac z psem z Chrcynna do Krakowa i myslé, ze bédzie musiala potem wrócic do Wawy, jesli tam mieszka. Mogé zapytac jutro czy i kota wezmie pod wskazany adres, chyba ze bédzie jechala gdzies indziej w trasé po Polsce.

Posted

[quote name='wisela1']DZiś i jutro chyba najbardziej potrzebuję wiedziec ze ktos ściska kciuki.... Proszę.....[/QUOTE]
Przyłączam się z mocnymi kciukami:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Elu, jeszcze nie mam potwierdzenia, ale być może jutro zadzwoni do Ciebie pati-c, wpadnie po Koksa i przywiezie go prosto do mnie. Jeszcze potwierdzę, bo ona ma przewozić jakiegoś biedaka schroniskowego do Krakowa i musimy wszystko zgrać.
Cały czas o Was myślę, chyba nie będzie obiadu, tak mi się kciuki zaciskają.

Posted

Ściskamy kciuki z całych sił :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

:calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus:
P.S. Ledka przesyła specjalnego całusa i też trzyma zaciśnięte łapki :bluepaw: