Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekuje za odwiedziny :)

Saththa witamy po raz pierwszy i mam nadzieje ze nie ostatni :)

od dawna nie bylo już jakiegoś poważniejszego spięcia, także uważam ze w koncu sie pogodily i jakoś potrafia sie tolerować, i szaleć ze sobą, najlepiej na dworzu
wczoraj godzine wariowaly na ogródku i do domu w ogóle nie chcialy przyjść...

Dzisiaj odwiedził je wcześniej święty mikołaj :D Pan u ktorego Maylo był 2 dni przywiózł całą reklamówkę maskotek, do tego kosc gumową dla Aresa :)
psiaki zachwycony, Maylo roznosił pluszaki po całym mieszkaniu :D

Posted

Może warto zapytać państwa czy nie poszukać podobnego pieska dla nich z schroniska ? tam piesek nie ma do kogo się przyzwyczaić więc powinno być okej gdy będzie już w nowym domku ..

Posted

Osz kurcze, co ja tu czytam :-D No gratki, noooo :multi:
Miło ze strony tamtego domku że myśli o młodym. Szkoda że jednak się nie udało, ale przynajmniej Ares ma kumpa swojej wielkości :lol:

Razem wyglądają fantastycznie.

A pięknm futerkiem nie ma się co podniecać:diabloti: Wiecie co Marta z nim zrobi na wiosnę/lato :diabloti::diabloti: Gustownie będzie wyglądać w łatki :peace: Dwa łysole będą się lansować po wsi hahahhaha

A jaki będzie teraz tytuł?:evil_lol:

Posted

czekamy caly czas na zmiane tytułu galerii.....

haha futerka nie dadza mi obciac:evil_lol: :evil_lol:
a na nim obroży wogóle nie widać.... ale mi to nie przeszkadza w kolekcjonowaniu :D
ma juz 3 pary szelek, 3 obroze i dwie w drodze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

troche zdjęć ze spaceru, uciekliśmy po 20 minutach zimno było strasznie i okropny wiatr sie zerwał,

Posted

Marta z tego co pamiętam, to samemu sie da zmieniać tytuł, ja zmnieniałam 2 razy ale to jakiś czas temu..
Jak dobrze pamiętam to wchodzisz w 1 post w galerii i edytujesz (zaawansowana edycja):eviltong:

http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/Zima%202011/DSC07587.jpg Ares jest stworzony do pozowania :loveu:
A maylo z Wami nie było?
Noto teraz będzie 2 razy więcej smyczy, obroży i szelek;)Jakie obróżki zamówiłaś?:p

Posted

to miło z tymi maskotkami... :) psiaki pewnie mają radochę...
A z tymi zdjęciami to faktycznie warto spróbować ;) no i oczywiście można by zebrać pakiet wskazówek, jak to zrobić, żeby pies się przyzwyczaił i oczywiście uprzedzić, że pierwsze noce mogą być dość piskliwe/szczekliwe itp, zanim psiak się przyzwyczai...a może ktoś ma takiego kudłaczyka na dt? I będzie wiadomo co to za psiak i jak się będzie zachowywał?