Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojoj a o co chodzi? A tak fajnie było. No ale dobrze, że chociaż uda się, żeby u Ciebie został. W takim razie moje linki się jednak przydadzą... stety albo niestety.

Posted

Wczoraj miałam kilka razy w ciągu dnia telefon, że u Maylo wszystko w porządku, ze byli z nimi gdzies daleko na cmentarzu u poprzednego pieska, podobno chętnie wszedł im do samochodu, chociaz u mnie sie bał...

słysząc to wszystko byłam niesamowicie szczesliwa ze trafił w takie ręce,

dzisiaj ok 13 dzwoni do mnie Pan i mówi ze mały strasznie tęskni, ze byl u weterynarza po tabletki na uspokojenie, ze nic nie dają podobno skakał na okna piszczał, mowie zeby go czyms zajeli, to podobno wszyscy probowali go zająć smakołykami, zabawkami, a on cały czas rzuca sie na okno i piszczy:-( ze nie mogą patrzeć na to i im strasznie przykro.
zapytali czy do mnie mogą przyjechać zobaczyć co z nim...

prosili czy jednak z nami moglby zostac, bo oni nie moga patrzec jak cierpi itp....:-(

Posted

ehh no i ciężko o jakiś komentarz, nie chcę oceniać. Może po prostu mają za miękkie serca, bo to często jest tak, że wzięty pies musi się trochę poprzyzwyczajać ;)

Posted

ciekawe czy to prawda z tą tęsknotą czy jedna wielka ściema...

Ja mam psa jednego,jest mi przede wszystkim wygodnie ,ale jako że miałam dwa , to często mam takie tęsknoty ,że może by jednak... Ale te zapędy skutecznie hamuje fakt,że 10 godzin dziennie nie ma mnie w domu.

Posted

Tez mi sie wydaje ze za miękkie serce mieli, u mnie sie popłakali....
widać ze zal było im go oddawać, ciężko mi uwierzyć, że Maylo aż tak sie przyzwyczaił do mnie, tymbardziej ze pierwszy tydzien spedzilw garazu....

malo tego przed chwilą facet dzwonił co tam u psiaka, czy moze go w tygodniu odwiedzić :)

na szczescie studiuje ok 20km od domu i nie mam napietego grafiku, mama pracuje po 6godzin wiec psy na dlugo same nie bedą zostawać
Ares daje radę więc ten też sie nauczy :D

a tak wogóle to Ares chyba sie stęsknił za kolegą, najpierw szalały na dworzu ok godziny, a pozniej w domu ani razu na niego nie zawarczał... kwestia moze tez tego ze Ares moj pokoj traktuje jak swoją twierdze,a chcemy zeby Maylo mial swoje legowisko u siostry w pokoju i zeby ona sie nim zajmowała głownie/ wychodziła na spacery itp.

Posted

z Aresem coraz lepsze stosunki :)

mały przerejestrowany u weta już na mnie :) właśnie zamawiam adresówki :D

oficjalnie Maylo zostaje z nami, lepszego prezentu na święta nie mogłam sobie wymarzyć.....

Posted

przyznaj się, że wcale sąsiadowi nie chciałaś go oddać tylko to był wybieg, żeby zmiękczyć twarde serca rodziców! Stąd ta historia o ich miękkich serduszkach!

Posted

Ten kochany wariat byl nam pisany:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

chociaż nigdy bym nie pomyślała, że zostanie z nami na stałe... na spacerach doceniam mojego kochanego spokojnego Aresika:evil_lol: ta zaraza rzuca sie na samochody, na psy za płotem, do ludzi bo przecież z każdym trzeba sie przywitać....:shake: pomału zaczynamy jakąś naukę, umie już siadać :razz: musze znaleźć jeszcze jakieś ciekawe smaki na które by reagował, bo narazie wszystko inne jest ważniejsze.

Co rusz coś nowego znajduje pod poduszką, kości, zabawki, dzisiaj dostał kostkę, jak został sam w domu po powrocie okazalo się ze "zakopał" ją pod poduszką:evil_lol:

znalazł bardzo ciekawy sposób na wnerwianie Aresa.... wchodzi na łóżko i skacze na niego :evil_lol: Ares jest wyjątkowo cierpliwy do szczyla:loveu:

zakupiona klatka, okazała się jednak zbędna, bo młody przestał niszczyć:evil_lol:

domowe szaleństwa:

Posted

O matko Marta jaki słodki! W temacie obróżkowym myślałam, że masz ozika :lol:
Urocze maleństwo! Cieszę się, że zostaje z Tobą ;)

Posted

Marta ale ślicznie one wyglądają! wbrew pozorom Mały mimo iż zupełnie inny od Aresa to mimo wszystko w jakis sposób do niego podobny... nosi chyba tak samo ogon jak Ares, ma podobnie zarosniete uszka i w ogole długi włos :) codownie razem wyglądają!