Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak na szczescie Mayka na niego nie polowała ;d
z Milanem też wszystko ok powinno być :) na pewno nie bawem dojdzie do spotkania :)

rogza nie widzac, bo miałbyć tylko do adresowki :) i tak w większości w szelkach wychodzi, bo z obrozy ucieka ;/

a co w tym trudnego :P Mayka i Milan mieszkają u Tzta
a Ares i Maylo u mnie :)

przygotowania do walk trwają ;d

Posted

no to teraz w końcu mam pewność które gdzie są psiaki ;) ot po prostu gdzieś to się zagubiło.

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

Posted

dla nas nowy rok nie zaczął się zbyt szczęśliwie.....

Marcin odwoził mnie do domu i jak wracał to miał kolizję i dachował.... najważniejsze, ze nic mu sie nie stalo, pasy go uratowały, ale samochód prawdopodobnie do kasacji :(

Posted

Marta_Ares napisał(a):

Marcin odwoził mnie do domu i jak wracał to miał kolizję i dachował.... najważniejsze, ze nic mu sie nie stalo, pasy go uratowały, ale samochód prawdopodobnie do kasacji :(

O matko, dobrze, że nic mu nie jest!

Posted

Łooo matko. Dobrze, że nic się nie stało:)

Zawsze mogłobyć gorze!. Ja ostatnio jak na święta jechałam po 5h podrózy podczas której zaliczyłam obrót o 180 stopni wysiadając z samochodu juz na miejscu powiedziałam: "Bóg mnie nie kocha" Na co mnie TZ pacnął i stwierdził, że jakby mnie nie kochał to bysmy nie żyli heh... Więc prosze tak nie mówić;)

Posted

heh nieźle...

miał kupę szczescia ze nic mu sie ni stalo po czyms takim, ja również bo z nim nie jechałam.... a najbardziej znoszczony jest wlasnie bok od pasazera strony, jak mnie odwozil to bez pasow jechalismy, ja jeszcze Aresa z przodu trzymalam bo to "tylko" ok 2km...

pozatym Marcinowi pomogli ludzi wydostac sie z samochodu bo drzwi nie udało się otworzyć, a jak ja bym byla z Aresem to nikt by nie mógł włożyć ręki do samochodu bo Ares by pilnowal....

Posted

Świetnie do siebie pasują :loveu: 2 uśmiechnięte mordki :)
http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/Zima%202011/DSC08004.jpg

[quote name='Marta_Ares']dla nas nowy rok nie zaczął się zbyt szczęśliwie.....

O rany, to rzeczywiście niezbyt ciekawy początek nowego roku :shake:
Ale najważniejsze, że Marcinowi nic się nie stało !

Posted

Mało piszę, bo czasu brakuje na zdjęcia itp.
Jesteśmy na etapie poszukiwania jakiegoś samochodu, nawet nie wiedziałam, że tak trudno znaleźć dobry samochód w miarę przystępnej cenie.

ładną vectre mieliśmy na oku, dzisiaj mieliśmy jechać oglądać, a okazało się, że ogłoszenie już nie aktualne....:shake:
poza tym oglądamy jeszcze mazdy, astre II, volvo, najlepiej coś w kombi pod psy:diabloti:

jutro i w niedziele jak nie będzie padać jedziemy na giełdę zobaczyć....

U kundlów wszystko w najlepszym porządku, szaleją po domu:diabloti:
mam trochę zdjęć z wczorajszych szaleństw na dworzu, po południu jak byłam u Tzta to byliśmy z Mayką i Milanem na sankach:loveu: :loveu: w końcu pociągowiec pokazał co potrafił:evil_lol:

zaległe fotki

:diabloti: