jonQuilla Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [FONT=Georgia]że niby jestem brudna? :mad: http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/jesien%202010r/DSC06418.jpg dwa uśmiechnięte debilki :loveu::loveu::loveu: http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/jesien%202010r/DSC06412.jpg fantastyczny spacerek :) [/FONT] Quote
Marta_Ares Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Pomóżcie... Wczoraj na wieczornym spacerze kręcił sie koło nas mały kundelek, miał przy obroży karabinczyk (tak jakby uciekł z łancucha) myślałam ze to komuś z mojego osiedla i że sam trafi do domu, bo latał wczoraj po całym osiedlu, okazało się że noc spędził pod moimi schodami :( zmarznięty był nieźle rano... nie mam co z nim zrobić, bo Ares mi na niego warczy i rzuca sie (psiak ciągle molestuje Aresa/ chce sie bawić, co mojemu sie niezbyt podoba....) dałam mu jeść, wody, ale nie mam pojęcia co dzisiejszej nocy z nim zrobię, a mają być duże mrozy... za chwile zrobie ogłoszenia i porozwieszam po okolicy, ale martwi mnie to że ma dość zaniedbaną sierść (pełno kołtunów) i mogą go nie szukać.... :( Widać ze to młody psiak, cały czas chce sie bawić, zero agresji, niesamowita mordka.... Quote
Cerber Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] dwa uśmiechnięte debilki :loveu::loveu::loveu: http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/jesien%202010r/DSC06412.jpg fantastyczny spacerek :) [/FONT] :P:P:P Marta ale ten psiak pikny!!! ciekawe co z nim, jeli jest taki jak opisujesz to moe komu zaginal.... i to jest ten co mi o nim na gg pisalas??? ze mial utarczke z Aresem??? Quote
Marta_Ares Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 tak to ten dzisiaj bylo to samo, ale ewidentnie Ares mnie broni... i nie pozwala sie zbliżyć pochodziłam z nimi po okolicy, ale nikt go nie kojarzy :( ogłoszenia rozwieszone, jeśli do jutra nikt sie nie zgłosi, zostanie mi schronisko, nie chcę zeby tutaj zamarzł..... Quote
jonQuilla Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [FONT=Georgia]trzymam kciuki za psiaka :kciuki:...mam nadzieję że właściciel się znajdzie i nie będzie to ktoś komu jego własny pies jest obojętny[/FONT] Quote
kajkoowa Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Jeżeli ma takich właścicieli o jakich myślę, to tylko psiakowi współczuję. Śliczny jest i pewnie szybko znalazł by nowy domek. http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/jesien%202010r/DSC06473.jpg śliczna :loveu: http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/jesien%202010r/DSC06418.jpg jaka dziwna mina :) Quote
Lucky. Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 kurcze, szkoda że teraz takie mrozy ... a psiak zniszczy się w schronie ... Quote
Yv1958 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='Marta_Ares']tak to ten dzisiaj bylo to samo, ale ewidentnie Ares mnie broni... i nie pozwala sie zbliżyć pochodziłam z nimi po okolicy, ale nikt go nie kojarzy :( ogłoszenia rozwieszone, jeśli do jutra nikt sie nie zgłosi, zostanie mi schronisko, nie chcę zeby tutaj zamarzł..... [SIZE=4] ................... Quote
Marta_Ares Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 co to za reklamy husse na kazdej stronie:angryy: mialam spedzic ten wieczor/ noc z Tztem:cool3: a wieczorem mama zadzwonila, ze maluch nie chce siedziec w garazu gdzie postawilam mu bude (materialowa klatke Aresa) z kocami itp a ucieka pod schody i tam marznie.....:roll: przed chwila wrocilam do domu, maluch caly z,arzniety lezal na sniegu.... Ares wrocil z Tzetem, a ja wzielam malucha do domu.... siedi w klatce Aresa, smierdzi i jeczy bo chce wyjsc:angryy: czeka mnie noc na podlodze, a jutro od rana mam 3 godzinny wyklad z dziekanem i musze byc w miare przytomna:lol: Quote
sunshine Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Jak ci dziekan zwróci uwagę to zaproponuj mu noc z maluchem:P Quote
Marta_Ares Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 sunshine napisał(a):Jak ci dziekan zwróci uwagę to zaproponuj mu noc z maluchem:P hehe bede pamietać, narazie mam cwiczenia, wiec luzik bo z laptopa moge korzystać:D ze 3 godziny łacznie moze spalam w nocy :D Quote
Lucky. Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 no nie ciekawie, a Ares się do niego nie przekona ? Quote
Yv1958 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Czy znacie kogos z z Inowroclawia, albo okolic? Quote
Marta_Ares Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 YV198 moze spróbuj z mapą dogo?? Lucky. niestety nie ma szans, młody jest zbyt nachalny, nie reaguje na warczenia/ ostrzeżenia Aresa dalej się pcha na niego.... a ja w maluchu pomału sie zakochuję.... nie mogę mieć żadnych psów na tymczasie, nie potrafie oddac go do schroniska, on tam nie przeżyje... tymczasowo zrobiłam mu legowisko w garażu, garaż pod domem, za ścianą piec więc ma cieplutko, dodatkowo ma klatke Aresa wyłożoną styropianem i kocami, pogoda za oknem okropna, śnieg sypie, wiatr straszny i 15stopni, nie przeżył by tego pod schodami.... Dodatkowo dzisiaj jak byłam z Aresem i maluchem na spacerze, podszedł do nas warczący mieszaniec husky (sasiad wypuscił na spacerek, zreszta byly właściciel Moyry, jak ktoś ja jeszcze pamieta :P) 1 grudnia minął kolejny rok od śmierci mojego kochanego Boulaska :-( 1 XII 2007r pamiętna data... nikomu nie życzę, żeby podejmował tak trudną decyzje, decyzje o życiu swojego wieloletniego przyjaciela, ten obraz wraca bardzo często, weterynarz, strzykawka....:shake: wierze, że w końcu się spotkamy....... Quote
Marta_Ares Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Maluch szuka domu..... http://www.dogomania.pl/threads/197418-Bezproblemowy-maluszek-do-kochania....-PILNIE-POTRZEBUJE-DT-lub-DS Trochę zdjęć z wtorku: Quote
jonQuilla Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [FONT=Georgia]zgubisz psiaki w tym śniegu jak tak dalej pójdzie :)[/FONT] Quote
Cerber Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 łał świetne zdjecia! moje takie mi ciemne wyszły, ze szkoda gadać :P ciężko było mi ustawiać ustawienia w grubiaskich rekawicach w zaspach po kolana i padajacym sniegu, w ogole dziwie sie, ze aparat mi funkcjionowal :P Bardzo podoba mi sie Ares w tej niebieskiej obrozy! Quote
taxelina Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ares usmiechniety, ten to chyba lubi snieg? :razz: Quote
Yv1958 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 On jest cudny!!! Zdjecia przepiekne. Dziekuje Marta!!! Sprobuje znalezc kogos. Nie za bardzo sobie radze na Dogo ze wszystkim, ale dam rade. Tak strasznie sie martwie!:placz: Takie mrozy, a suczka szczenna, mlodziutka w zimnej altanie. Raz dziennie dziewczyna przynosci jej jedzenie. Quote
Recommended Posts