teresz10 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 (edited) 3 szczylkowate sunie - w albumie są zdjęcia pojedynczo. Przy okazji na foto załapała się nasza uciekinierka ... Edited May 1, 2012 by teresz10 Quote
teresz10 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 (edited) Młody PIES owczarek collie - około roczny Benio nowy - bardzo spokojny i przyjazny - przytulak ...duży xxl - może na zdjęciach nie wyszedł wielki bo sie opierał o kratki - do głaskania - ale jest dużo większy od Haberka Edited May 1, 2012 by teresz10 Quote
teresz10 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 (edited) młode suczki -miłe, bezproblemowe . jednej ktos poprawiał urode - obcinajac uszy domowym sposobem... żeby do szlak...bandytę Edited May 1, 2012 by teresz10 Quote
Paulina_mickey Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 To ja benia już moge ogłosić na tych najlepszych portalach Quote
teresz10 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Paulina_mickey napisał(a):To ja benia już moge ogłosić na tych najlepszych portalach Ogłaszaj - psina jest brudna, chuda, był na jakiejs bazie 2 tygodnie dokarmiany bo podobno jak się do nich przypałętał to całkiem szkielet. Nie jest młody - ale oaza łagodności - taki włąsnie przytulaśny wielki beniutek. Nie szczeka, jak podeszłam do boksu to boczkiem sie ustawił co by go poczochrac po boczku. Słucha jak sie do niego gada, przylepiec... Quote
Paulina_mickey Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Te szczeniaki jak pojdą w ogłoszenia z tymi pojedynczymi zdjęciami to na pewno szybko znajdą domki Quote
teresz10 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 (edited) I jeszcze jedna sunia w typie amstafa - jakaś mixturka - bardzo spokojna , nawet zadbana, spokojna , napewno domowa. Jak widac unikała patrzenia mi w oczy, tzn aparat - ale potem jak juz przestałam robić zdjęcia podeszłą do mnie przywitac się, machała ogonkiem nieśmiało... n Edited May 4, 2012 by teresz10 Quote
teresz10 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Tak to włsie ta sunia z obciętymi uszami - a wszystkie szczeniaki i ona wyglądają podobnie - jak jakas rodzinka i wszystkie trafiły w tym samym czasie - psiaki podobne w wyglądzie i zachowaniu - niedożywione , ale radosne , pogodne i nie boja sie człowieka. Quote
evel Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Collie wrzuciłam na wątek kolaków w potrzebie: KLIK A te obcięte uszy to jakaś makabra, misia sobie chcieli zrobić pluszowego czy co? :shake: Quote
teresz10 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Dzisiaj byłam z ludzmi z Motycza z ogłoszenia owczarki. Nie wzięli suni - spodobał się inny psiak - tez owczarek. Umowa podpisana, pies jedzie do kliniki, potem odbierają... Trzeba robić ogłoszenia - z dnia na dzien schronisko się zapełnia... jest dużo młodych psów, a szczeniaki dopiero się zaczynają... Quote
gryf80 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 ta mix amstafa czarno-biała watek ma na niebieskim?czy zakładać? Quote
teresz10 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 NIe ma żadnego wątku jeszcze - na razie kwarantanna, dam na zaginione i trzeba bedzie lepsze zdjęcia zrobić, sprawdzic jak do innych psów. Do ludzi napewno bardzo dobrze i łagodnie sie zachowuje, ale jest przelekniona... Quote
jostel5 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Czy mogę Was zaprosić na bazarek...? W końcu ościenne schronisko...:) A na bazarku skórzane butki i srebrne bizutki!:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/226512-R%C3%B3wnie%C5%BC-sk%C3%B3rzane-buty-oraz-srebrne-bi%C5%BCuty!Do-18-V-dla-Bezia-i-Fifiego! Quote
teresz10 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 (edited) Najnowsze informacje : to jest psiak który pojechał do DS pod Lublin z ogłoszenia owczarki, okazało się jednak ze wpadł w oko pies - i to on znalazł dom Dzisiaj dzwonił pan w sprawie setera, mam wielką nadzieję ze bedzie z tego domek. Telefon był jedyny w sprawie setera i bardzo konkretny. Dzisiaj w klinice na sterylce wylądowała RUDA hasia - jezeli sterylka sie odbędzie i wszystko bedzie ok to jutro sunia z Sylwią pojedzie do dt. Edited May 4, 2012 by teresz10 Quote
teresz10 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 (edited) Tak więc inwentaryzując huski/ malamuty ARUMA młoda panna pojechała do DS do Wałbrzycha SARA jest u Jamor w hoteliku RUDA jest w klinice na sterylce. W schronie zostało 3 panów 1.WEZYR piekniś niebieskooki 2.Kulawy husky w boksie ogólnym - potrzebujący dt i zajrzenia do łapy... 3.Hasiek w pojedynczym boksie Edited May 4, 2012 by teresz10 Quote
teresz10 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 (edited) A to młody dobek który jest w klinice. Odłowiony w złym stanie przeszedł bebeszjoze, Szukamy dt/ds Do ludzi totalnie przyjazny i taki ze z kazdym bez problemu idzie na spacer i podaje łapę , do psów - dużych samców mniej przyjazny - podwarkuje... Jutro będę wiedziała więcej... Edited May 4, 2012 by teresz10 Quote
MaDi Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Zapraszam:( http://www.dogomania.pl/forum/threads/226688-Zag%C5%82odzona-ONka-Tosca?p=19052272#post19052272 Quote
teresz10 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 (edited) Oto wieści schroniskowe . Poszły liczne ogłoszenia które przyniosły dom ogłaszanym psiakom. Dom znalazł seter - ma na imię GORDON. Jego nowy dom jest w Ciecierzynie 10-15 km od schroniska. Gordon był w schronie od sierpnia 2011 Dom znalazłą Wera - w Elizówce tez 20km od schronu , w domu z ogrodem i rodzinką. Myślę ze w ich przypadku nie bedzie to jedyny pies i wkrótce Wera bedzie miała koleżankę lub kolegę. jutro przyjezdza na sterylkę. Dom znalazła owczarka krótkowłosa, tez jutro przyjezdza na sterylkę . Będzie mieszkac niedaleko za Lubartowem w domu, z miłośnikami rasy.Nazwałam ją BOJKA Edited June 3, 2012 by teresz10 Quote
teresz10 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 (edited) No i w koncu nasza NITKA doczekała sie DS. Było jej super u cioteczki Ciucikowej w stadku psio-kocim na tymczasiku ale ...zgłosił sie fajny domek i niunia zostanie moją osiedlową kolezanką. Bedzie mieszkała jakies 2 przystanki ode mnie. Trzymam kciuki... Hasio nie pojechał jeszcze do hoteliku - nastąpiło opóżnienie. Psiak na razie jeszcze w schronie... Edited June 2, 2012 by teresz10 Quote
Paulina_mickey Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Super! To zdejmuję ją z ogłoszeń. A czy ten domek to ktoś z ogłoszenia się odezwał? Quote
teresz10 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Wera i Bojka wczoraj pojechały do domów. Jezeli ktos z was ma czas to zapraszam do pojechania do schronu na zdjęcia do ogłoszen... trochę psiaków poszło - trzeba by znowu jakąś sesję zorganizować - ale powyprowadzac z boksu trochę tych małych glizdek... Quote
muzzy Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 teresz10 napisał(a):trzeba by znowu jakąś sesję zorganizować Mogę w niedzielę. Quote
MaDi Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 muzzy napisał(a):Mogę w niedzielę. Jak mnie weźmiecie to pojadę:evil_lol: Quote
Recommended Posts