ewajanka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Malawaszko Kosmo raczej nie ma, ale, znalazłam coś dla Ciebie, nie martw się. Psiak mocno w typie sznaucerka, jakby go obciąć. Trochę smutnawy, grzeczny, kiedy podeszłam bliżej odsunął się dotyłu. Fajne psiątko z niego. Psiaczek trzymający dystans do obcych ale nie agresywny, obserwujący z boku. Sierć trochę bardziej kręcona niż sznaucerek. Quote
malawaszka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 ewajanka napisał(a):Malawaszko Kosmo raczej nie ma, ale, znalazłam coś dla Ciebie, nie martw się. Zaraz wrzucę martwię się Kosmo :( i nic tego nie zmieni... Quote
ewajanka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Plastelino link nadal nie działa i nie wiem co wrzucać. Pokażę tymczasem szczeniorki a jest ich sporo, niestety... To są cztery starsze maluchy, ten rudy z tyłu, chyba chory, albo taki przestraszony był:( Dokończę później, obowiązki wzywają. Quote
jostel5 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ratunku! Przedwczoraj,w okolicach Nowodworu zaginęła sunia,Iva,adoptowana na początku sierpnia ze schroniska w Białej Podlaskiej! Iva jest psiakiem o dość pospolitym wyglądzie-ruda,średniego wzrostu, o masywnej budowie ciała...Mieszka na stałe w Kazimierzu,wyszła przez otwartą bramę z terenu posesji ,na której przebywała "w gościach".Jest bardzo łagodna,lgnie do ludzi...Jej Pan uważa,że poszła go szukać,bo jest do niego bardzo przywiązana.Cała okolica jest podobno oplakatowana ogłoszeniami o jej zaginięciu,był też komunikat w radiu "Lublin"...Bardzo proszę o wiadomość,gdyby Ivka jakimś cudem trafiła do schronu w Nowodworze.... Tak wygląda Iva. Quote
andegawenka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ivcia zwiała? pewnie bez adresówki:shake: Quote
LisPustyni Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Wy to zawsze macie wysyp tych szpicy... a lubelskiego nikt mi nigdy o psa nie zadzwonil... Quote
MaDi Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 LisPustyni napisał(a):Wy to zawsze macie wysyp tych szpicy... a lubelskiego nikt mi nigdy o psa nie zadzwonil... Tak to już jest marnie idą u nas wszystkie adopcje. Quote
as_ko Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ta sunia ma słabe zdjęcia, ale jest bardzo ładnym i fajnym mikropieskiem :) Quote
plastelina Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 proszę powiedzcie że teraz już działa https://picasaweb.google.com/118308713816101438406/2Listopada2011?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJms0dSX7-3rLA&feat=directlink nie wiem co mam z nim zrobić jeszcze:/ zdjęcia podobne jak u Asko, tylko jeszcze ten pies w typie amstafa jest, jego zdjęcia wrzuciłam stronę wcześniej. As-ko niestety nie mam jak przetrzymać niufki, dziewczyny może któraś z Was wyboera się pod Wawe w najbliższym czasie? Quote
LadyS Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Działa :) Co do transportu pod Wawę, napiszcie do sonia71 i Becia Lublin - w weekend szykują transport Zamość - Warszawa, może na trasie wezmą niufkę. Quote
malagos Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='as_ko']Ta sunia ma słabe zdjęcia, ale jest bardzo ładnym i fajnym mikropieskiem :) to poprosimy o ładniejsze zdjątka :) Quote
LisPustyni Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 ja sie usmiecham jak bedziecie o wiecej fotek hasiorko-malamutki ona jest sama w boksie? kwarantanna czy agresja do psow? cos wiadomo? Quote
as_ko Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 LisPustyni napisał(a):ja sie usmiecham jak bedziecie o wiecej fotek hasiorko-malamutki ona jest sama w boksie? kwarantanna czy agresja do psow? cos wiadomo? Ona jest sama w boksie, nie mam pojęcia dlaczego. malagos napisał(a):to poprosimy o ładniejsze zdjątka :) Oj nie wiem kiedy znowu będziemy w schronie. Quote
LisPustyni Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Jak ktos bedzie w schronie bardzo prosze o krotki przystanek przy tej malamutce. Bedziemy sie starac zorganizowac jakies DT, ale kazde info jest na wage zlota Quote
plastelina Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 o malamutkę akurat pytałyśmy i więcej informacji mieć nie będziemy, jest mega łagodna, siada, podaje łapki, błąkała się po jakiejś wsi, w schronisku jest od niedawna, pewnie dla tego jest na kwarantannie, ale nie mogę wykluczyć że jest chora bo nie było kierownika jak byłyśmy. Jest bardzo chuda i zaniedbana, jeśli chcesz to podamy Ci nr. do kierownika schroniska,może on powie coś więcej na jej temat. Jest w pierwszym boksie. Quote
as_ko Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='beka']Mnie sie ten beżowy kudlacz podoba To młoda suka, niewiele mniejsza od Nowofundlanda. Taka troszkę w typie briarda z wyglądu. Mnie obarczała jak zbliżyłam rękę do kraty, ale plastelina mówiła że do niej była ok. To też ona: Quote
ewajanka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Najmłodsze szczeniaki, dwie maleńkie czarne podpalane to suczki, coś jak pinczerki.Ta siwa też suczynka. Quote
ewajanka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Wrzucę co mam. Jasnobeżowa suczka, sięgająca powyżej kolana z dłuższą siersćia. Bardzo kochająca człowieka, liżąca po rękach,zabiegająca bardzo mocno o uwagę, naprawdę rewelacyjna. Quote
ewajanka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='malawaszka']a czemu takie maciupeńkie te fotki? Umiem wstawić przy pomoćy tego jedynego programu. Zobacz czy można każde z osobna powiększyć. c Poniżej malutka mamusia ze szczeniaczkiem W boksie z nowofundlandką siedzą te dwa psiaki, naprawdę imponujących rozmiarów. Ta kudłata podchodziła do krat ale raczej z dystansem do człowieka, naprawdę mocno w typie rasy. Quote
ewajanka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Psy na kwarantannie. Psiak poniżej to młody samiec,pobudzony,szczekliwy, myślę że nie wybiegany, skaczący po ścianach, bardzo sprytny. Można domniemać, że miał być bulterierem ale się nie udał. To psina w typie bokserka?, urocze ma uzębienie. Bardzo łagodna psina. Poniżej red nose, bardzo chudy z chorobą skóry, z odleżynami na łokciach. Pracownik twierdzi że to nie nużyca, psiak jest czymś psikany. Bardzo łagodny, cudo. I te biedne uszka... I na koniec malamutka. Przytulająca się do ręki, spragniona dotyku. Bardzo kochana. Quote
as_ko Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Suczka w typie Nowofundlanda jedzie jutro w okolice Warszawy :multi::multi::multi: do Fundacji Pasterze, dzięki uprzejmości kierownika, który zawiezie sunię za zwrot kosztów i Matrioszce, która podjedzie pokazać mu, o którego psa chodzi :loveu: Kierownik bardzo prosił żeby zabrać na gwałt też bernardynkę, ze względu na jej pogarszający się stan psychiczny :-( Quote
malawaszka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 a czy Matrioszka może zerknąć czy aby na pewno nie ma Kosmo? Quote
Recommended Posts