Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

teresz10 napisał(a):
Przy najbliższej okazji porobie zdjęcia ...

Powiem wam ze mam obawy przed pseudohodowcami wielkie. Nie podoba mi sie zniknięcie tylu huskych na raz...

Niestety ale mam podobne zdanie. Dobrze,że teraz nie ma rasowych psów.

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

warsawmoo napisał(a):
Teresz10, a jest suczka w typie ratlerka?

Mam chyba dla Ciebie rudą kandydatkę, muszę pojechać tylko porobić zdjęcia.

Posted

teresz10 napisał(a):
Powiem wam ze mam obawy przed pseudohodowcami wielkie. Nie podoba mi sie zniknięcie tylu huskych na raz...

A psiaki nie były sterylizowane i kastrowane? :(

Posted

warsawmoo napisał(a):
[quote name='teresz10']Jest jedna sunia drobniusia i miła jak ratlerka...QUOTE]

Mogę fotkę poprosić? Jest jedna pani, co chce ratlerkę ...

My tu mamy sukę w pięknym typie pinczera, z bardzo szlachetną głową, ale najpierw trzeba wyleczyć jej kręgosłup.

Posted

Oddam kilka roślin doniczkowych na bazarek. Wystawiałam już dla Rachowa i nieźle poszły. Mogę bazarek zrobić ale wysyłka i pakowanie na chwilę obecną niestety nie dla mnie.
Jeśli ktoś chce pomóc i zająć się wysyłką to podrzucę do Lublina chwasty.

Posted

teresz10 napisał(a):
Benia Maja - a gdzie ta niesmiała psia dziewczynka? Sliczne zdjęcia - widac ze ma dobry domek...

I zaraz zaliże aparat;)

Posted

teresz10 napisał(a):
Wczoraj byłyśmy z Madi w schronie - jest kilka nowych psów ale generalnie mało psów na boksach....czekam i ja na zdjęcia...

Te co chcias wyslam wczoraj;) Reszte podalam dalej.

Posted

Suczka która miała chip została wyadoptowana z lubelskiego schronu półtora roku temu, jest prawdopodobnie po sterylce.

Madi - możesz zapodac zdjęcie tej małej krótkowłosej z kropką na głowie i szczeniaków. I może przeslij mi na priv husky psa - dam go na znalezione, i tę małą z klateczki tez na znalezione - moze ktos szuka - ta mała wyglądała na zadbanego pieska. Myślę czy jej nie dac na dt do jakiejs babci - ona wyglada na babciowego pieska...

Kosmo ma sie dobrze - podobno po niedzieli dostanę pulę na nastepne sterylki...i kastracje ...

Posted

Czy ktoś mógłby mi pomóc ws. wizyty przedadopcyjnej w Lublinie, na ul. Obroncow Pokoju ? Sprawa dość pilna, szczeniaki z matką koczują na terenie szpitala. Jest chętny domek na Lotkę, chce przyjechać po nią do Jędrzejowa pociągiem już w poniedziałek. To ich wątek:

http://www.dogomania.pl/threads/212358-4-SZCZYLE-matka-koczuj%C4%85-na-szpitalnym-%C5%9AMIETNIKU-GROZI-%C5%9Bmier%C4%87-pod-KO%C5%81AMI-POMOCY!?p=17417106#post17417106

Posted

Dzieki Paulina - na razie mało mnie na dogo - mam w domu kłopot ... bazarek sie bardzo przyda bo jest nastepna bida do przewiezienia a kasy jak zwykle nie ma ...mam do przejechania 250km...