Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień jak nie co dzień. Akcja - Tarnów więc spać się nie dało, wisiałam jeszcze z Asior o 24.00 na fonie, potem tłukłam się z boku na bok, a wstałam o 5tej, by wyprawić męża do Irenki. Cyrk na kółkach.

Posted

Witam Sara jest bardzo dzielna pomimo szwów na łapce biega juz jak szczeniak,rany bardzo ładnie goją opatrunek zdjęty w sobotę w/g wskazań weterynarza , tabletki pieknie zjada schowane w pasztecie.Uszka zakrapiamy i czyścimy w czwartek zaszczyk na świerzbowca.Wie juz pewne zbaiegi kolo niej trzeba zrobić ,przynosi jej to ulgę i pozwala nam na spokojne dokonywanie zabiegów

Posted

Bardzo się cieszę z postępów Sary. Jeszcze będzie z niej pies, jak się patrzy :loveu:.
Oby wszystkie wyniki okazały się nie najgorsze...
Majquś, a Ty nie przesadzaj. Ile psiaków wyciągnęłaś z biedy? Ile inni dogomaniacy? Sarunia to mała kropelka w morzu psich nieszczęść, które Wy uratowałyście. Chociaż kocham tę kropelkę jak jasna choinka :loveu:. I dobrze wiesz, że bez Was niewiele by się dało dla niej zrobić...

Posted

Jesteśmy po wizycie u weterynarza, wyników jeszcze nie ma zdjęcieRTG jest we Wrocławiu w jakiejś akademii, a wycinek zabrali dopiero w wtorek , czyli trzeba czekać. W środę ściągamy szewki ,ponoć ranka pooperacyjna ładnie wyglada.Zastrzyk na świerzbowca podany jeszcze cztery.Sara kocha śnieg dzisiaj na podwórku wytarzała się cała w nim i wygladała jak bałwan oczywiście psi.Sama mnie zaczepiała do zabawy abym sypała w nią śniegiem .Widok cudowny i tyle radości w tych psich ślepkach.

Posted

Witamy , byłysmy dzisiaj u weterynarza , szwy zdjęte udało się bez usypiania Sary ,wręcz mozna powiedzieć stał sie cud Sara ani razu nie warkneła na weterynarza , nawet przy zaszczyku.Chyba odzyskuje zaufanie do ludzi przynajmniej do tych z którymi ma kontaktuje się bedąc ze mną.Rana zagoiła się jak /powiedział weterzynarz j/ak na psie.Czyli super.Nie mamy jeszcze wyników z onkologi ale badanie RTG nie wykryło znaczacych zmian narządów wewnętrzynych.Czyli w/g mnie dobrze.Zula Wszystkiego najlepszego na święta, mokry całus w nos od Sary.Nie poznałabyś jej taki wileki psiór się zrobił mamy jeszcze tylko 0,5 kg niedowagi .