Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

Posted

Ka-ka napisał(a):
P.S. czyżbyś kotów nie lubiła???? tylko proszę bez morderczych zapędów-Preston i tak ja obroni :mad:

jakbyś miała takiego drania w domu jak Vectra to pewnie odechciałoby Ci się tej małej słodkiej koteCki :evil_lol: ;)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ja bardzo koty lubie :mad: :mad: przecież mam w domu takie cuś :evil_lol:

jak szukasz mieszkania to rób to teraz bo we wrześniu zacznie się horror i ceny polecą do góry ;) ;)

Posted

ciiiii.....ta na szczęście ponoć jest grzeczna, a to dobry początek. nie straszcie
no powoli szukam właśnie, tylko cholera bez internetu niewygodnie trochę, więc musze coś w kwestii sieciowej pomysleć. no ale tym sie zajmę na poważnie w lipcu ;)

Posted

no chyba zacznę. aczkolwiek jak szukałam zeszłej jesieni, to myślałam, że mnie w końcu szlag trafi z tą ofertą-połowa ogłoszeń "bezpośrednio" była bezpośrednio....od agencji :angryy:

Posted

agencje to nieporozumienie straszni naciągacze.
Na jesieni nie szuka się mieszkania :razz: bo wtedy największy jest popyt i ceny sobie podnoszą.

Sama daj też ogłoszenie że szukasz - przez net możesz dać ;)

Posted

szukałam całe wakacje, ale cos nie szło. to mnie asher przygarnęła jesienią i szukałam z jej kompika :oops:

Vectra, zapytam tu, bo w Twojej galerii nie wypada taka niewiedza sie popisywać :evil_lol: dlaczego Twoja suczka wabiła się Tesa, jesli dobrze zrozumiałam, a teraz wyrósł z niej Szczepan :crazyeye: (na marginesie-miłego szkolenia)

Posted

Witaj Ka-ka :multi:
Prestonek jest przesliczny :loveu: Kurcze, ten tata, moze mu kup innego pieska, zeby zostawil Ci Prestonka? Kicia tez przecudna :loveu:

Posted

Ka-ka napisał(a):
szukałam całe wakacje, ale cos nie szło.

Napisz mi pw czego szukasz, jakie masz wymagania i ograniczenia, a ja Ci napisze na co uwazac i zwracac uwage, zeby Cie nie zrobili w balonika. A w "Ofercie" ogloszenia z numerem w nawiasie to z agencji, w "GW" sa przemieszane. Przez net mozesz wyslac smsa, zeby dostac wydanie "Oferty".

Posted

aaaa..... Vectra, nic nie rozumiem, ale wierzę, że ma to swoje uzasadnienie ;)

Paula, wiiiitaaaaaam :multi: narazie nic nie wiadomo-lepiej nie zaopatrywać sie w kolejnego psa, a juz napewno dużego, bo może sie okazać za parę miesięcy, że zostanę z dwoma psami i kotem....bez samochodu i sensownej powierzchni mieszkalnej :shake:

Posted

imie Szczepan ma coś w sobie ;) ;) jak się nazywała Tesa to nikt nie mógł zapamiętać jej imienia i ona na nie mało reagowała.Jakoś tak któregoś razu w TV lecił serial "kryminalni" i tam jest Szczepan :diabloti: sucz oglądała TV i się przyglądała w ekran i jak słyszała wymawiane imie Szczepan to durnym łbem kręciła .Więc zaczeliśmy wołać do niej Szczepan i jej się podoba.W rodzinie też się przyjeło , nagle eureka i nikt już nie pyta jak ona się nazywa każdy pamięta że to Szczepan.

ot całe uzasadnienie :evil_lol:

Posted

aaaaaaa.....i wszystko jasne

to ja dorzucam jeszcze naszego dyżurnego marudę

a tutaj wariacja na temat oczu, czyli co by było, gdyby Milczek miał pomarańczowe oczy :cool1:

Posted

I się zakociło w Prestonkowej galerii :) Brytyjka jest przepiękna! A wzorek na pysiu to ma całkowicie niecodzienny :)
Gratuluję egzaminu i życzę powodzenia w poszukiwaniu mieszkania (lub bogatego sponsora :cool3:).

Posted

dla ścisłosci-Prestona jeszcze mam, a królewna jeszcze nie przyleciała, ale z załozeniaowszem-ma byc tak troche na otarcie łez :-(

wczoraj mało zawału nie dostałam-ten goopek bawił sie piłka i nagle mu poleciała do szafki....i Kora stwierdziła, że blisko ma, to może tez zdąży...juz miałam wizję krwawej jatki-ale co ciekawe nawet pół warkniecia nie było. i w ogóle ostatnio zdarza im sie lizac po pyskach :crazyeye: i Kora powoli sie uczy, że zamiast dziamolic na Prestona albo kwiczec, że przejśc nie może, wystarczy grzecznie przetupac pod jego brzuchem :cool3:

Preston zaraz bedzie-tylko wrzuce na imageshack...ale uprzedzam, że za ładnie nie bedzie. własnie siedzę na kompie kolezanki i sie załamał-to, co u mnie było "akurat, u niej az razi po oczach i brzudko wyszło :shake: ale trudno, narazie nie będe miała czasu robic nowych, wiec wrzucę zaraz, co jest....

Posted

aaaaaaale mnie krew zalała :angryy: miało byc duzo fotek, nie bedzie duzo, bo iamge sie krzaczy i za duzo czasu nad nim marnuje-non stop jest reset połączenia :mad:

sorki, jesli u kogos fotki wyjda za ostre-teraz, patrząc u kolezanki, zobaczyłam, że na jej monitorze niektórze wyszły ostrzejsze, niz na moim :-( nauczka na przyszłość. a niestety niektóre trzeba było wyostrzyc, bo cos mnie pożyczony aparacik nie bardzo słuchał

ale odświeżamy psią część galeryjki......

a zatem.....

do biegu.....

gotowi.......

START !!!!!!

MAAAAAAAAM !!!! ZNALAZŁEM !!!!!!! :multi:

ZAKLATKOWALI MNIE :-(

a teraz uwaga-ostrzeżenie !!! na wolności grasuje rottweiler-więc wiadomo, morderca !!!! tyle zostało z jego poprzedniej ofiary :evil_lol: :diabloti:

IIIIHAAAAAAAA !!!!! MAM BUTA, MAM BUTA !!!!!!!

teraz troche grzecznie i przepisowo, żeby nie byo, że tylko głupoty mu w głowie ;)

a na koniec Marysia, moja lokatorka, morduje mojego psa mordercę

P.S. raczki ma całe :p