malawaszka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ka-ka napisał(a):P.S. czyżbyś kotów nie lubiła???? tylko proszę bez morderczych zapędów-Preston i tak ja obroni :mad: jakbyś miała takiego drania w domu jak Vectra to pewnie odechciałoby Ci się tej małej słodkiej koteCki :evil_lol: ;) Quote
Vectra Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 ja bardzo koty lubie :mad: :mad: przecież mam w domu takie cuś :evil_lol: jak szukasz mieszkania to rób to teraz bo we wrześniu zacznie się horror i ceny polecą do góry ;) ;) Quote
Ka-ka Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 ciiiii.....ta na szczęście ponoć jest grzeczna, a to dobry początek. nie straszcie no powoli szukam właśnie, tylko cholera bez internetu niewygodnie trochę, więc musze coś w kwestii sieciowej pomysleć. no ale tym sie zajmę na poważnie w lipcu ;) Quote
Ka-ka Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 no chyba zacznę. aczkolwiek jak szukałam zeszłej jesieni, to myślałam, że mnie w końcu szlag trafi z tą ofertą-połowa ogłoszeń "bezpośrednio" była bezpośrednio....od agencji :angryy: Quote
Vectra Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 agencje to nieporozumienie straszni naciągacze. Na jesieni nie szuka się mieszkania :razz: bo wtedy największy jest popyt i ceny sobie podnoszą. Sama daj też ogłoszenie że szukasz - przez net możesz dać ;) Quote
Ka-ka Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 szukałam całe wakacje, ale cos nie szło. to mnie asher przygarnęła jesienią i szukałam z jej kompika :oops: Vectra, zapytam tu, bo w Twojej galerii nie wypada taka niewiedza sie popisywać :evil_lol: dlaczego Twoja suczka wabiła się Tesa, jesli dobrze zrozumiałam, a teraz wyrósł z niej Szczepan :crazyeye: (na marginesie-miłego szkolenia) Quote
Paula Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Witaj Ka-ka :multi: Prestonek jest przesliczny :loveu: Kurcze, ten tata, moze mu kup innego pieska, zeby zostawil Ci Prestonka? Kicia tez przecudna :loveu: Quote
Vectra Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Jak byś zobaczyła Tese na żywo to byś zrozumiała dlaczego jest Szczepanem ;) Tesa to zbyt poważne imie :diabloti: Quote
Paula Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ka-ka napisał(a):szukałam całe wakacje, ale cos nie szło. Napisz mi pw czego szukasz, jakie masz wymagania i ograniczenia, a ja Ci napisze na co uwazac i zwracac uwage, zeby Cie nie zrobili w balonika. A w "Ofercie" ogloszenia z numerem w nawiasie to z agencji, w "GW" sa przemieszane. Przez net mozesz wyslac smsa, zeby dostac wydanie "Oferty". Quote
Ka-ka Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 aaaa..... Vectra, nic nie rozumiem, ale wierzę, że ma to swoje uzasadnienie ;) Paula, wiiiitaaaaaam :multi: narazie nic nie wiadomo-lepiej nie zaopatrywać sie w kolejnego psa, a juz napewno dużego, bo może sie okazać za parę miesięcy, że zostanę z dwoma psami i kotem....bez samochodu i sensownej powierzchni mieszkalnej :shake: Quote
Vectra Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 imie Szczepan ma coś w sobie ;) ;) jak się nazywała Tesa to nikt nie mógł zapamiętać jej imienia i ona na nie mało reagowała.Jakoś tak któregoś razu w TV lecił serial "kryminalni" i tam jest Szczepan :diabloti: sucz oglądała TV i się przyglądała w ekran i jak słyszała wymawiane imie Szczepan to durnym łbem kręciła .Więc zaczeliśmy wołać do niej Szczepan i jej się podoba.W rodzinie też się przyjeło , nagle eureka i nikt już nie pyta jak ona się nazywa każdy pamięta że to Szczepan. ot całe uzasadnienie :evil_lol: Quote
Ka-ka Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 aaaaaaa.....i wszystko jasne to ja dorzucam jeszcze naszego dyżurnego marudę a tutaj wariacja na temat oczu, czyli co by było, gdyby Milczek miał pomarańczowe oczy :cool1: Quote
kate_m. Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 I się zakociło w Prestonkowej galerii :) Brytyjka jest przepiękna! A wzorek na pysiu to ma całkowicie niecodzienny :) Gratuluję egzaminu i życzę powodzenia w poszukiwaniu mieszkania (lub bogatego sponsora :cool3:). Quote
anetta Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Lo matko jakie tu wiesci ze ho ho :loveu: Bardzo, bardzo mi sie podoba ta fota. Ten cien, swiatlo, ach :loveu: http://img210.imageshack.us/img210/7936/obraz2137jp.jpg Krolewna jest boska, biale skarpeteczki mnie urzekly :loveu: Pasuje jej Amelka :cool3: Rodzice zabrali Ci Prestonka a dali krolewne zebys za bardzo chyba nie plakala :roll::evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 koteczek boski, ale dlaczego nie ma Prestona? :shake: Quote
Ka-ka Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 dla ścisłosci-Prestona jeszcze mam, a królewna jeszcze nie przyleciała, ale z załozeniaowszem-ma byc tak troche na otarcie łez :-( wczoraj mało zawału nie dostałam-ten goopek bawił sie piłka i nagle mu poleciała do szafki....i Kora stwierdziła, że blisko ma, to może tez zdąży...juz miałam wizję krwawej jatki-ale co ciekawe nawet pół warkniecia nie było. i w ogóle ostatnio zdarza im sie lizac po pyskach :crazyeye: i Kora powoli sie uczy, że zamiast dziamolic na Prestona albo kwiczec, że przejśc nie może, wystarczy grzecznie przetupac pod jego brzuchem :cool3: Preston zaraz bedzie-tylko wrzuce na imageshack...ale uprzedzam, że za ładnie nie bedzie. własnie siedzę na kompie kolezanki i sie załamał-to, co u mnie było "akurat, u niej az razi po oczach i brzudko wyszło :shake: ale trudno, narazie nie będe miała czasu robic nowych, wiec wrzucę zaraz, co jest.... Quote
Ka-ka Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 aaaaaaale mnie krew zalała :angryy: miało byc duzo fotek, nie bedzie duzo, bo iamge sie krzaczy i za duzo czasu nad nim marnuje-non stop jest reset połączenia :mad: sorki, jesli u kogos fotki wyjda za ostre-teraz, patrząc u kolezanki, zobaczyłam, że na jej monitorze niektórze wyszły ostrzejsze, niz na moim :-( nauczka na przyszłość. a niestety niektóre trzeba było wyostrzyc, bo cos mnie pożyczony aparacik nie bardzo słuchał ale odświeżamy psią część galeryjki...... a zatem..... do biegu..... gotowi....... START !!!!!! MAAAAAAAAM !!!! ZNALAZŁEM !!!!!!! :multi: ZAKLATKOWALI MNIE :-( a teraz uwaga-ostrzeżenie !!! na wolności grasuje rottweiler-więc wiadomo, morderca !!!! tyle zostało z jego poprzedniej ofiary :evil_lol: :diabloti: IIIIHAAAAAAAA !!!!! MAM BUTA, MAM BUTA !!!!!!! teraz troche grzecznie i przepisowo, żeby nie byo, że tylko głupoty mu w głowie ;) a na koniec Marysia, moja lokatorka, morduje mojego psa mordercę P.S. raczki ma całe :p Quote
agabass Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Super pies czarny Pres no ja nie wiem co ty chcesz od tych fotek są naprawde fajne Quote
bellatriks Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 ale fajniusi Prestonek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 :multi::multi::multi:nareszcie latający ;)Preston :p Quote
malawaszka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wow ale rakieta Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 no w końcu foty jakieś startujący Preston nie do podrobienia:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 no w końcu widać mojego ulubionego mordercę :lol: Quote
Recommended Posts