asiunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Hej! Prestus:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ka-ka Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 dla wtajemniczonych ;) biologia: 83 punkty/100 chemina: 69/100 (wrrrrrrr........) razem 152/200 parę lat temu nie musiałabym się raczej martwić o dzienne.....teraz mam nadzieję, że sie załapię na wieczorowe :angryy: przez tych całych nowych maturzystów :mad: trzymamy teraz mocno kciuki....do 21.07, bo wtedy listy...no i jeszcze troche, bo w razie czego może jakies odwołanie, albo coś.... :-( Quote
Vectra Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Cześć Ka-Ka :multi: :multi: :multi: to trzymam mocno kciuki by ci się udało załapać :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 :multi: to my też trzymam mocno kciuki by ci się udało załapać :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
kate_m. Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 I ja trzymam kciuki, żeby się udało! :kciuki: Quote
malawaszka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Kamila trzymam i ja :kciuki: z całej siły :multi: Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Kamilko :thumbs: :bigok: :thumbs: :bigok: :thumbs: :bigok: :kciuki: :kciuki: Quote
asher Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 No i my oczywiście też!!!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: W końcu juz zaczęłam na sklep odkładać, więc ani sie waż mieszac mi w planach zyciowych!!! :mad: A czemu szukasz innego mieszkania? Jak chcesz, to wpadaj do mnie w następnym tygodniu, mam teraz zastęopczy komputer, a w niedzielę już chyba laptop przyjedzie :multi: Quote
asher Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Kamila i Preston przesyłają pozdrowienia z Helu :) Dostałam też pozwolenie, żeby oficjalnie obwieścić, że.... za parę lat będziemy mieć znajomego weterynarza :cool3: Ka-kadostała się na wieczorową weterynarię!!!! :laola: :sweetCyb: :klacz: :multi::multi::multi: GRATULACJE KAMILA!!!! :drinking: Quote
malawaszka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 :laola: GRATULACJE!!!!!!! :multi: :multi: :multi: a spotkają się z Jojkami??? :evil_lol: chłopaki by pogadali :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='asher']Kamila i Preston przesyłają pozdrowienia z Helu :) Dostałam też pozwolenie, żeby oficjalnie obwieścić, że.... za parę lat będziemy mieć znajomego weterynarza :cool3: Ka-kadostała się na wieczorową weterynarię!!!! :laola: :sweetCyb: :klacz: :multi::multi::multi: GRATULACJE KAMILA!!!! :drinking::multi::multi::multi::multi::multi:Brawo Kamila :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
asher Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 malawaszka napisał(a):a spotkają się z Jojkami??? :evil_lol: chłopaki by pogadali :evil_lol:Hehehe :evil_lol: Nie, nie spotkają się, bo kamila nie wiedziała, że Jojki są na Helu. A za pół godziny wsiada w pociąg powrotny :lol: Quote
Teklunia Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Brawo!!! Mozemy liczyc na znizki w przyszlosci? :cool3: ;) Quote
Paula Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Kamila, gratulacje :laola: To moze niedlugo sie zobaczymy w Zagielku :cool3: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Znowu duża Galeria na którą trafiam przypadkiem:lol: Gratuluje!!!!!!!!!:drinking::drinking::drinking: Quote
Maga100 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ka-ka to i ja gratuluję!!! :multi: Szybko się ucz, bo cała dogomania będzie się u ciebie leczyć :razz: Tzn psy :evil_lol: Quote
kate_m. Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Super, gratuluję Kamila! Dogomaniacy chyba już muszą zacząć ustawiać się w kolejce i zaklepywać terminy wizyt u przyszłej pani weterynarz, bo jakby wszyscy jednocześnie wystartowali, to zrobiłby się niezły tłumek ;) Quote
Ka-ka Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 DZIĘKUJĘ :loveu: wpadłam na chwilę, choć głowa mi na stół opada, bo zaliczyłąm w nocy wesele. ale jutro come back do w-wki i do roboty, do roboty....na czesne trzeba zarobić :eviltong: ale bardzo, bardzo się cieszę. jeszcze nie wiem, jak pogodzić weterynarię i pracę magisterską na ekonomii, ale co to dla facowców :evil_lol: pewnie da się żyć bez snu of course, zniżki będą. w końcu trzeba na kimś ćwiczyć :diabloti: ;) a Żagielek? czemu nie :cool3: tylko muszę z wyprzedzeniem wiedzieć, no i netu nie mam, więc zostaje kontakt na komórcem :p mam nadzieję, że za jakiś czas będę mogła wstawić zdjęcia. byliśmy tylko parę dni, ale było super!!! no może z wyjątkiem małego "wypadku przy pracy", gdy Preston chciał zjęść pewnego psa, a Pani była przekonana, że ją :-( goopio wyszło... ale za to Preston po raz pierwszy w życiu nareszcie pływał :multi: i to od razu w morzu. a tak się bał wody....ale wlazł głęiej dopiero, jak ja z nim poszłam. jak ja coraz bardziej się zanurzałąm, to on za mną i miałam wrażenie, że i do Skandynawii dopłynie. pod warunkiem, że ja z nim :cool3: dobra, kończę, bo na modemie szlag może trafić i zbankrutować można do usłyszonka :cool3: Quote
malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Kamila kto jak kto, ale Ty na pewno dasz radę to wszystko pogodzić :multi: Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 :multi::multi::multi:Kamilko ;)tak trzymać Quote
Ka-ka Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 melduję grzecznie, że nie jestem najstarsza na roku :evil_lol: są starsi :cool3: (Asher....może się jednak skusisz...) a tak w ogóle, to ekonomia, to pikuś :diabloti: ale mogliby wydawać książki bardziej rozdrobnione, bo wożenie ze sobą tomów, które mają 500-600 stron, to dość odczuwalny wysiłek fizyczny a tak w ogóle, to 3majcie kciuki-usiłuję załatwić sobie dostęp do internetu :diabloti: pozdrawiam, z Histologią pod pachą :evil_lol: P.S. Preston mnie już chyba nie lubi :-( a przynajmniej zaczyna mieć ostatnio w głębokim D..., co ja do niego mówię na spacerach. ech, trzeba było kupić ratlerka :shake: Quote
Ka-ka Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 hihi....takiej cholery, jak ja, żądne zło się nie trzyma zresztą jak mogłabym opuścić moją kochaną DGManię :shake: po prostu w wakacje pracowałam, a teraz ciągnę, jak goopia, dwa kierunki, więc troszkę mam mało czasu ale jestem, jestem, jeszcze Was pomęczę :razz: ucałowania dla Mordulca-Ozulca ;) Quote
malawaszka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 :laola: Ka-ka załatwiaj neta i wracaj do nas straceńców :evil_lol: :multi: Quote
Recommended Posts