Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ka-ka']dzięki :oops: wieczorem zadzwonię, czy udało się nareszcie coś konkretnego zdiagnozować i dowiedzieć :hmmmm:

dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa :calus: :oops:

mam nadzieje ze podzielisz sie tym coz to moglobyc czy jest

chociaz na pw wyslij plizzzzzzzz

Posted

http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=23079&start=45

znajdziecie tam opis..chyba po prostu cudu :oops: żeby więcej bezdomnych rottków ( i w ogóle psiaków) miało takie szczęcie. to piękny, piękny dzień dla mnie

ale najpiękniejszy dla Eksuni. kolejny, wspanialy bedzie w sobotę, gdy zabierzemy ja z Palucha już na zawsze :D:D:D:D:D

P>S> dbsst, jutro konsultacja z neurochirurgiem, bo neurolog powedział, że to nie leży w jego komeptecji. Mama jest nieco roztrzęsiona i mówiła strasznie chaotycznie...wyłapałam tyle, że jakas przepuklina, bo jej dysk wyskoczył, do tego jakies wypuklenie i odwapnienie...może jutro powie coś bardziej skladnie :oops: :(

Posted

to moje ostatnie przedwakacyjne posty 8)

z Mamą zobaczę się w niedzielę :D już ja się za Nią wezmę :wink:

pojawił się jednak problem....z Prestonem :placz:

i tu zwracam się Do DGManiaków z ogroooooomną prośbą :modla:

moja Mama ma ostatnio sporo problemów ze zdrowiem. zgodnie z diagnozą lekarską, może jeszcze wojować z kręgosłupem ze 3 miesiące. potem musimy jak najszybciej coś zrobić z jej oczami. dziś miala mieć operowaną zaćmę :( liczy się czas, bo u niej zaćma szybko postępuje-a jeśli ktoś się orientuje, to wiadomo-po operacji nie można się przeciążać itd. wniosek?? Mama nie może dłużej sprawować opieki nad Prestonem :placz:

z różnych względów, jestem jedyną osobą, która może się jeszcze zająć Prestonem. niestety, to wymaga znalezienia lokum. mam bardzo napchany program studiów, o pracę będzie zatem ciężko, zwłaszcza, że nie mogę zostawiać Prestona na całe dnie samego w obcym bądź, co bądź, miejscu. efekt? nie mam pieniędzy na wynajęcie kawalerki :placz:

może jednak ktoś z Warszawiaków, albo ktoś spoza, znający jakiegoś Warszawiaka, mógłby mi pomóc, jakimś cudem :oops: ja bym mogła mieszkać przy kimś, tylko ludzie się boją rottweielerów. w weekend jadę do domu i planuję jak najszybciej kupić kojec-klatkę, aby zdążyć przyzwyczaić Prestona. wtedy na czas mojej nieobecności mogłabym go zamykać, jeśli ktoś by się bał :(

BŁAGAM......... :placz: :placz: :placz:

mam czas do października. jeśli nie znajdę jakimś cudem taniego lokum, będę musiała oddać Prestona :(:(:(:(:(

w wakacje nie będę miała takiego dostępu do netu, dlatego w razie czego proszę o kontakt mailowy: [email protected]

albo nr tel.: 0-604-224-797

z góry bardzo dziękuję Wam za pomoc :oops: może jeszcze damy radę :(

Posted

:hmmmm: żerby moja debilka była inna to bym Was do siebie wzięła :(

Ka-ka najlepiej załóz na offie temat,że szukasz w Wawce pokoju przy rodzinie, lubo mieszkanie "pod opiekę" ktos juz kiedyś się tak ogłaszał

Posted

Kamila, nie łam się kobieto, będzie dobrze!!!
Oczywiście popytam wśród znajomych, napisz mi jeszcze tylko od kiedy dokładnie potrzebujesz lokum i ile byłabyś w stanie zapłacić?

Posted

dzięki :oops: ech, PIKA, Twoja debilka, a mój debil :wink: temat na offie już jest

asher, poszło juz PW. zajęcia są od października, ale zakwateruję się chętnie i we wrześniu. przeprowadzka do w-wy, to duży stres, potrzebowałby sporo czasu :( pamiętaj, że on jest super do ludzi, zwłaszcza tych, z którymi mieszka, ale nie lubi psów :-?
sądzę że kwota....no max 500-550zł, po prostu nie damy rady więcej :( Mama potrzebuje ostatnio sporo leków, bo jej durna cukrzyca coraz bardziej daje się we znaki :evil:

mamy więc 2-2,5 miesiąca na znalezienie taniego lokum. sic !!! :-?

dziękuję wszystkim za ciepłe słowa, w razie czego dajcie znać, j.w. :oops:

Posted

Ka-ka napisał(a):
sądzę że kwota....no max 500-550zł, po prostu nie damy rady więcej :( :

:hmmmm: 500 zł za pokój przy rodzinie to duzo :o (chyba ? )

A zobacz na uczelni? Czasami się ludzie ogłaszają, że wynajmą pokój studentom
Popytam znajomych
Mam jednego, ktorz chcial wynajac pokoj , zapytam, tylko na czas kiedy jego dziewczyna idzie do pracy on bierze do siebie jej dwa yorki :roll:

Posted

PIKA napisał(a):
Ka-ka napisał(a):
sądzę że kwota....no max 500-550zł, po prostu nie damy rady więcej :( :

:hmmmm: 500 zł za pokój przy rodzinie to duzo :o (chyba ? )

A zobacz na uczelni? Czasami się ludzie ogłaszają, że wynajmą pokój studentom
Popytam znajomych
Mam jednego, ktorz chcial wynajac pokoj , zapytam, tylko na czas kiedy jego dziewczyna idzie do pracy on bierze do siebie jej dwa yorki :roll:

oczywiście, że samo wynajęcie pokoju za takie pieniądze nie stanowi problemu, ale ja potrzebuję pokoju, w którym mnie przyjmą z rottweilerem :roll: a to już nie taka prosta sprawa :-? dlatego najlepsze byłoby mieszkanie, choćby klitkowata kawalerka, po kosztach, ale to marzenie :oops:

Preston będzie przyuczany w wakacje do spania w keneliku, na wszelki wypadek :hmmmm:

nie chcę, żeby wyszło, że wybrzydzam :wink: ale dobrze by było, gdyby udało się znaleźć coś takiego, że dojazd na uczelnię (SGGW, ul. Nowoursynowska) zajmowałby max. 1-1,5 godziny, bo nie widzę sensu w tym, żeby pies siedział non-stop sam zamknięty w kenelu :-?

Posted

o matko=KaKa zajeta wlasnymi problemami nie zajrzalam tu wczesniej :oops: ..wspolczuje ogromnie i mam nadzieje,ze znajdziesz cos-zapytam tez swojej kuzynki-moze ona kogos zna..nie mozna pozwolic zeby Preston dom stracil :cry: i zapytam mamy-ona ma znajomosci w wawce-ale w nia nie wierze-bo ma psa,ale o mnie mysli ze zwariowalam kompletnie a na slowo rotwailer to sie kuli-wiadomo-media :evil:

Posted

dzięki, warto się chwytać wszystkiego, nigdy nie wiadomo :oops:

postaram się czasem zajrzeć na DGM, a jak coś, to proszę na mailika lub sms-ka, bo najpóźniej dziś o świcie demontuję kompik :wink:

Posted

ależ ja za Wami będę tęsknić :placz: ale czas się za Mamę wziąć :wink: i mam nadzieję, że coś się mądrego wymyśli z Prestonem :oops:

a za życzonka bardzo dziękuję :D:D:D przekażę Mamie, napewno się ucieszy. to DGManiaczka z prawdziwego zdarzenia, tylko, że nie zrzeszona na forum :wink:

Posted

Ka-ka napisał(a):
to DGManiaczka z prawdziwego zdarzenia, tylko, że nie zrzeszona na forum :wink:

to pora się zrzeszyć 8) A swoją drogą, są chyba w Kielcach jakies kafejki internetowe co? To mogłabyć choć na chwile do nas zajrzeć :evil:

Posted

Moja Miłość Brodata :multi: az się wzruszyłam :oops:
dzięi, malawaszka

asher, obiecuję, że czasem postaram się wpaść :wink:

Posted

[quote name='Ka-ka']Moja Miłość Brodata :multi: az się wzruszyłam :oops:
dzięi, malawaszka

noo i o to chodzi ;-) wzruszenia zapisują sie w pamięć i będzie Cię bardziej do tej kafejki ciągnąć :-))

Posted

a te znowu z tą kafejką 8) hihi....najbliższa i najtańsza kafejka, to moja Ciotka i Mamuśka Chrzestna kochana w jednym....tylko nim my plotkować skończymy, to jeeeeejjjjjjjj........

ale i tak narazie będę musiała Mamy pilnować i Prestona nawracać :wink:

P>S> działa podpisik :multi: