Ka-ka Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 wprawdzie dziś raczej "nie wygram" z fotkami debe z w-wki, ale mam nadzieję, że wierni wielbiciele Prestona z biegiem czasu sobie o nim przypomną 8) a mnie się udało znaleźc jeszcze 3 jego foteczki, całkiem sensowne :wink: bodaj 4-miesięczny Preston, ze swoim Małym Przyjacielem, Leszkiem :D (niespełna 4-miesięczny Press) :hmmmm: ciekawe, co jest za ta Wielką, Ruszającą się Wodą ???? 9-mies. Preston....... "Czy te oczy moga kłamać ????" 8) (właśnie ten wzrok, to jest coś, za co m.in. kocham te psy :wink: ) a na koniec pies wybitnie rodzinny, mój Maleńki Jerry :oops: z Rodzicami (7 miesięcy, ok. 40 kg) Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dla mnie pierwsze miejsce :D Quote
malawaszka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 aaalee wypasss :klacz: Ka-ka wygrzebuj tam jeszcze :angel: Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 aaalee wypasss :klacz: Ka-ka wygrzebuj tam jeszcze :angel: to już naprawdę koniec :placz: tak mi się po prostu o nich przypomniało, reszta jest z komórki, czyli KICHA. ale obiecuję po wakacjach dowieźć duuużo fotek małego Prestonka 8) Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 to jeszcze album rodzinny :D śliiiiczna psia Mamusia :oops: Interchampion, Champion Polski, Champion Czech, Młodzieżowy Champion Polski, Multi CAC/CACIB/BoB, IPO I, HD A NESKA RAUBRITTER Ankus ( Int./B /NL / Dt.-VDH /Lux Ch., 2 x Zw.Św. '96 '97, IPO-III, SchH III RAGNAR v.h. Falconsnest X PL Ch., Zw. Klubu Francji '96, IPO-I JUMA vom Raubritter) i Tatuś....i od razu widać, w kogo Press się wdał 8) Młodzieżowy Zwycięzca Klubu Niemiec (ADRK) '02, Młodzieżowy Zwycięzca Europy (VDH) '02, Multi CAC/CACIB/BoB, VPG I, HD-, ED- FANTO vom Kummelsee (Dt.-VDH Champ., SchH III, AD, IPO-III, Gek. BALOU vom Silberblick X CAC/CACIB, SchH II, AD ODESSA vom Schwaiger Wappen) a tu....podrostek dopiero...Fanto w wieku bodajże niepełnego 1,5 roku :lol: ( a potem NIEKTÓRZY się śmieją, że Preston ma głowę, "jak wiadro" :evilbat: ) Quote
malawaszka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 śliczna mamusia - widać że suczka - taka delikatniejsza :angel: haha a łeb jak wiadro to faktycznie po tatusiu :lol: czem,u Ty go nie wystawiasz - takie super pochodzenie :o Quote
daga10011 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 no wlasnie-na wystawe z nim :P....Juz wiadomo po kim Preston ma glowe :P Quote
Alicja Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Preston''wykapany tatuś'' :wink: Daga co ty o 6.50 przed kompem robiłaś :o Quote
Ka-ka Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 [quote name='Alicja Rydzewska']Preston''wykapany tatuś'' hihihi....do reszty będzie wykapany, jak mu trochę mięśni w wakacje dodam :lol: a wczoraj nareszcie widzialam ślicznego FANDAGO Cum Laude, który jest zblizony wiekiem do Prestona i także jest po FANTO. ech, widać, że Press i Fandi z jednego ojca są. ciekawe, jakby wygądali, jakby ich postawić obok siebie na ringu :hmmmm: 8) Quote
Ka-ka Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 chciałam się pochwalić wszem i wobec, że od dziś mam wyzsze wykształcenie. jeszcze nie MGR, ale w świetle prawa-juz wyższe 8) egzamin był genialny, miałam 3 facetów w komisji i umieraliśmy wszyscy ze śmiechu pogadaliśmy sobie m.in. o znaczeniu grubej książeczki czekowej u małżonka, w nawiązaniu do wylosowanego pytania o kredyty :lol: (nie ja zaczęłam - widać niektórzy mężczyźni mają takie schizy 8) ) hihi.... a poza tym analizowaliśmy perspektywy sprawnego funkcjonowania punktu uslugowego świadczącego ...... usługi fotograficzne :D:D:D tzn oczywiście nie gadaliśmy tylko o takich luźnych rzeczach, ale jakoś tak zeszło :wink: :D a zatem od dzisiaj -mam WAKAAAAACJEEEEEE :D:D:D pomęcze Was tylko do czwartku wieczora, a w pt z rana spadam do domku i odpoczniecie sobie ode mnie do października :wink: Quote
daga10011 Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Grarulacje :D :drinking: tylko szkoda,ze nas opuszczasz na tak dlugo :cry: Quote
agabass Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 pięknie Preston się prezentuje GRATULACJE SUPER NO TO TERAZ ZWRACAMY SIĘ DO CIEBIE PANI MGR Quote
dbsst Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 GRATULACJE PANI MAGAZYNIER ja wiedzialam ze tak bedzie ja wiedzialam ze tak bedzie :D :angel: :angel: to pijemy :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Gratulki :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: a nie przypadkiem rozstanie do sierpnia :wink: Quote
malawaszka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Ka-ka - ja mam nadzieję, że opijemy w Morsku tego Mgra :D :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 malawaszka napisał(a):Ka-ka - ja mam nadzieję, że opijemy w Morsku tego Mgra :D :drinking: :drinking: :drinking:ale nic poza PEPSI :wink: :pepsi: Quote
Ka-ka Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 zwracam tylko uwagę na drobny fakt, iż rozsiewa sie tu pewna, poniekąd miła, ale jednak, PLOTKA: [quote name='Ka-ka']chciałam się pochwalić wszem i wobec, że od dziś mam wyzsze wykształcenie. jeszcze nie MGR, ale w świetle prawa-juz wyższe 8) a zatem od dzisiaj -mam WAKAAAAACJEEEEEE :D:D:D pomęcze Was tylko do czwartku wieczora, a w pt z rana spadam do domku i odpoczniecie sobie ode mnie do października :wink: moja uczelnia, zgodnie z wymogami, ma podzielone dzienne studia na dwustopniowe. narazie zaliczyłam pierwszy etap, co daje mi juz formalnie wyższe wykształcenie, choc tytułu przed nazwiskiem jeszcze niet. mam nadzieję, ze prywatny alfabet będziemy opijać na 5. zlocie DGManiaków 8) oczywiście, alicjo, że tylko pepsi :wink: co do wakacji...... no własnie sprawa się troszkę komplikuje i zdziebeńko sie załamałam :placz: 2 tygodnie temu Mamie wlazło coś w kręgosłup i to bardzo mocno :( dwa razy dziennie przyjeżdża karetka z jakimiś zastrzykami, zrobiło jej się jakieś dziwne zgrubienie w części lędźwiowo-krzyżowej :hmmmm: dziś mają ją przetransportować na tomografię, bo jej w ogóle nie chce przejść to świństwo. miewała juz problemy, ale nigdy aż takie :( mam nadzieję, że to tylko jakiś dziwny stan zapalny albo cóś :roll: ale pojawia sie problem z Prestonem. jeśli będzie tak długo zdrowiała, to absolutnie nie będzie w stanie zajmować się wielkim, narwanym rottweilerem. tu trzeba mieć bardzo dużo siły i nie wyobrażam sobie narażać jej kręgosłupa :-? a w tym momenice siada wizja moich 3 planowanych wyjazdów: zjazdu DGM w Morsku, następnie wyczekiwanej Klubówki rottów w Jeleniej Górze (ech, już mnie tak na nią nakręcili, zwłaszcza na imprezkę towarzyszącą :lol: że juz słyszę w uszach obiecane jodłowanie przy piffku co niektórych :wink:), a co najgorsze-bo to największy problem z psem-pojawiła się mozliwość spełnienia mojego wielkiego marzenia od lat-wyjazdu na Klubówkę ADRK do Niemiec :placz: (hihi...ale bym miała rok spełniania marzeń: tam sesja u Wind, teraz Klubówka w Niemczech :lol: ) jeszcze nic narazie konkretnego nie potrafię powiedzieć, ale, ku mojej ogromnej załamce, jest bardzo duże prawdopodobnieństwo, że nie będę mogła pojechać na zlot DGM :placz: :placz: :placz: a tak juz nim żyłam od kilku tygodni..... :( w razie czego myślami będę z Wami i strzelcie sobie piffko za mnie i mojego narwańca :oops: :wink: Quote
agabass Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Trzymamy kciuki za twoją mamę Ka-ka i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. A z wakacjami może coś Ci wypali nie załamuj się zupełnie. Bądź dobrej myśli, a wszystko się jakoś poukłada. :kciuki: :buzi: :thumbs: Quote
Alicja Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Ka-ka wszystko się ułoży i zobaczysz mamcia za miesiąc będzie śmigać jak 16-tka :wink: Pozdrowienia dla mamci :kciuki: Quote
asher Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Ka-ka, na pewno wszystko będzie dobrze! :kciuki: Quote
Koma Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Ka-ka napewno będzie dobrze, trzymam kciuki za Twoją mamę, oby jej to świństwo przeszło :kciuki: Quote
Ka-ka Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 dzięki :oops: wieczorem zadzwonię, czy udało się nareszcie coś konkretnego zdiagnozować i dowiedzieć :hmmmm: dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa :calus: :oops: Quote
Recommended Posts